آزادیخواه: برخی نمایندگان فقط دنبال سیاسیبازی هستند
عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت: به عنوان نماینده مجلس هر روز که قدم به خانه ملت میگذارم دوست دارم از خجالت مردم آب شوم و به زمین فرو روم، اما چه کنم که برخی همکاران من فقط دنبال سیاسیبازی هستند و با رأی سیاسی وارد مجلس شدهاند و به جز القائات سیاسی کار دیگری ندارند.
خبرگزاری فارس: حجتالاسلام احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نطق ساختارشکنانه دو نفر از نمایندگان تهران در صحن علنی مجلس گفت: اگرچه موقعیت نماینده اقتضائات و مصونیتهایی دارد و اینکه متأسفانه عرف براین مبنا قرار گرفته که نماینده وقتی پشت تریبون قرار میگیرد هرآنچه را به تشخیص شخصی خود مطلوب میداند بیان میکند، اما قرار نیست نظرات انحرافی برخی از نمایندگان از تریبونهای رسمی بیان شود و هیچکس هم در این مورد موضعگیری نکند.
وی افزود: مجلس ما مجلس ۱۰۰درصد کارآمدی نیست.ای کاش ما به جای طرح اینگونه مطالب ساختارشکنانه بیان مطالب کلیشهای و ۱۰۰درصد سیاسی میتوانستیم از این مجلس برای مردم گشایش اقتصادی ایجاد کنیم.ای کاش آنگونه که برخی از نمایندگان حرص و ولع میزنند تا القائات سیاسی اشتباه خود را بر زبان جاری کنند به فکر گرسنگان جامعه و کشور و به فکر سفرهای خالی مردم، به فکر رکود بازار، به فکر سقوط غیرقابل باور پول ملی بودند.
عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: ما در کشور قانون اساسی داریم آنهایی که دم از قانون میزنند گویا هنوز قانون اساسی را به خوبی نخواندهاند قانون اساسی برای، ولی فقیه حدود و اختیارات مشخص کرده است.
آزادیخواه اضافه کرد: اگر صحبت از نظارت استصوابی به میان میآید و نسبت به آن اعتراض میشود موضوعی نیست که ما برای بار اول با آن برخورد کرده باشیم بلکه در جریانات مجلس ششم و شبکه انحرافی آن زمان هم دیدیم افرادی را که اصرار داشتند تا نظارت استصوابی شورای نگبهان را تنزل دهند.
وی افزود: قاعده براین است که ما ببینیم قانون چه میگوید و مطالبات مردم چیست. امروز برای مردم نظارت استصوابی شورای نگهبان و مسائلی از این دست دغدغه اصلی نیست و سؤال اینجا است مشکل دیگری در کشور ما وجود ندارد و تنها مشکل بحث نظارت استصوابی شورای نگهبان است.
عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: آن روزی که آقای روحانی در سال ۹۲ نامزد ریاست جمهوری شد بسیاری از افراد تند جریانات اصلاحات باور نمیکردند که صلاحیت آقای روحانی توسط شورای نگهبان تأیید شود و تضمینشان بر این بود که شورای نگهبان صلاحیت آقای روحانی را رد خواهد کرد و انتخابات یکطرفه میشود.
آزادیخواه خاطرنشان کرد: در سال ۷۶ و در جریان انتخابات هفتمین دوره ریاست جمهوری نیز همین جریان کوتهنگر کشور را از این مسئله پر کرده بود که ناطق نوری رئیس جمهور آینده است، چون حاکمیت میخواهد، رئیس جمهور مشخص است و انتخابات تشریفاتی است. اما دیدیم که دموکراسی واقعی اسلامی در همین صندوقها است. من تعجب میکنم که چرا بعضیها عناد دارند و نمیخواهند دموکراسی را ببینند.
وی افزود: برخیها سعی دارند با یکسری القائات انحرافی خود اولویتهای اصلی را در کشور مخفی و ذهن مردم را به اولویتهای دیگر منحرف کنند و برخی در مجلس سخنانی را مطرح میکند تا مردم اشتباهات، کوتهفکری و وکیلالدوله بودن آنها را نبینند.
عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: امروز در کشور دلار به قیمت ۱۴ هزار تومان رسیده، اما بعضیها به دنبال سیاسیبازیهای خود هستند و این به معنای مرگ سیاسی است.
آزادیخواه در پایان خاطرنشان کرد: من به عنوان یک نماینده مجلس هر روز که قدم به خانه ملت میگذارم دوست دارم از خجالتی که برای مردم دارم آب شوم و به زمین فرو روم، اما چه کنم که برخی از همکاران من صرفاً به دنبال سیاسیبازی هستند و با رأی سیاسی وارد مجلس شدهاند و به جز القائات سیاسی کار دیگری ندارند و الا ما میتوانستیم رئیس جمهور را وادار کنیم که انحرافات اقتصادی را درست کند.
دیدگاه تان را بنویسید