واکنش وزیر کشور به پیشنهاد اخیر ترامپ
وزیر کشور در واکنش به سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر انجام مذاکره بدون پیش شرط با ایران گفت: آمریکا قابل اعتماد نیست، وقتی این کشور با قلدری و به صورت یک طرفه از برجام خارج میشود چه طور میتوانما اعتماد کرد. از طرفی میگویند به ایران فشار آورده شود تا ایران تعهدات جدیدی را بپذیرد و از طرف دیگر این صحبت از مذاکره بدون پیش شرط میکنند.
خبرگزاری فارس: وزیر کشور در واکنش به سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر انجام مذاکره بدون پیش شرط با ایران گفت: آمریکا قابل اعتماد نیست، وقتی این کشور با قلدری و به صورت یک طرفه از برجام خارج میشود چه طور میتوانما اعتماد کرد. از طرفی میگویند به ایران فشار آورده شود تا ایران تعهدات جدیدی را بپذیرد و از طرف دیگر این صحبت از مذاکره بدون پیش شرط میکنند.
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور امروز سه شنبه ۹ مردادماه در همایش معاونان سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداریهای سراسر کشور که در محل این وزارتخانه برگزار شد در واکنش به سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر انجام مذاکره بدون پیش شرط با ایران گفت: آمریکا قابل اعتماد نیست، وقتی این کشور با قلدری و به صورت یک طرفه از برجام خارج میشود چه طور میتوانما اعتماد کرد. از طرفی میگویند به ایران فشار آورده شود تا ایران تعهدات جدیدی را بپذیرد و از طرف دیگر این صحبت از مذاکره بدون پیش شرط میکنند.
وزیر کشور امید، اعتماد، نشاط و کارآمدی را چهار ویژگی مهم در یک جامعه پویا عنوان کرد و افزود: دشمن در سه سطح با جمهوری اسلامی ایران در حال مقابله است، سطح اول تهدیدات نظامی سطح دوم تحریمهای اقتصادی و سطح سوم ایجاد تنشها و نارضایتی اجتماعی است که از نظر ما سطح سوم یعنی ایجاد تنشهای اجتماعی هدف اول دشمن است.
وی ادامه داد: در حوزه نظامی دشمن قدرت مواجهه با جمهوری اسلامی ایران را ندارد و در حوزه اقتصادی نیز درست است که میتواند با اعمال تحریمهای به ایران فشار بیاورند، اما ما ۴۰ سال است که با این مسئله روبرو هستیم و میدانند که با این اقدامات نمیتوانند به اهداف اصلی خود برسند، اما این دو اقدام میتواند زمینهساز ایجاد تنش و نارضایتی اجتماعی در کشور شود بنابراین باید با ایجاد امید و نشاط و تقویت رضایتمندی مردم جلوی این نقشه دشمن را بگیریم
رحمانی فضلی با بیان اینکه باید امید مردم را تقویت کنیم افزود: یکی از راهها افزایش امید این است که رضایتمندی مردم در مراجعه به ادارات را افزایش دهیم و اینکار جز وقت گذاشتن مردم و گفتگو در جهت اقناع سازی آنها امکان پذیر نیست.
وی با بیان اینکه نباید با اقدامات خود مردم را ناامید کنیم بر لزوم بهره گیری مدیران از ظرفیتهای صداوسیما و فضای مجازی برای بیان موفقیتها و تاثیر مثبت اقدامات تاکید کرد و افزود: صدا و سیما تنها از ۲۰ درصد ظرفیت خود استفاده میکند که باید به آنها کمک کنیم تا از ظرفیت بالقوه خود برای ایجاد نشاط و امید و انگیزه بیشتر استفاده کنند.
وزیر کشور با بیان اینکه هیچ یک از تجمعاتی که تا کنون شاهد آن بوده ایم از سوی گروهکهای معاند و یا مخالفان سازماندهی نشده بودند تاکید کرد: نباید مسائل صنفی به سرعت تبدیل مسائل امنیتی شود و باید جلوی آن را بگیریم و مسائل صنفی و اقشار و طبقات طبقات مختلف نیز باید در حد همان اصناف پیگیری و حل شود.
رحمانی فضلی کار بیشتر در ایجاد نشاط را به معاونان سیاسی استانداریها مورد تاکید قرار و گفت: کارآمدی از ویژگیهای مهم مدیران در عرصههای مختلف است، کارآمدی یعنی اجرای درست کارها پس نباید در اجرای برنامهها با کسی تعارف داشته باشیم در اجرای پروژهها باید مشارکت مردم را افزایش دهیم و آنها را پای کار بیاوریم.
وی با اشاره به مصوبه مجلس مبنی بر عدم بکارگیری بازنشستگان در عرصههای مدیرتی گفت: دولت و وزارت کشور همواره از جوانگرایی در عرصههای مدیریت استقبال و حمایت کرده و میکند و ما با نفس تغییر مخالف نیستیم بر همین اساس طبق این مصوبه حدود ۱۵ تن از استانداران تغییر خواهند کرد که به معاون سیاسی وزارت کشور ماموریت داده شده تا نیروها و افراد باتجربه از مجموعه وزارت کشور با اولویت معاونان فعلی استانداران جهت تصدی گری پس استاندار معرفی کنند.
وزیر کشور با تاکید بر خود انتقادی مسئولان از عملکردشان تصریح کرد: این سوال را از خود بپرسیم که آیا در طول یک روز تمام تلاش خود را که منجر به رضایتمندی مردم شود انجام میدهیم یا خیر؟، روزانه ۵ میلیون نفر مراجعه کننده به ادارات داریم باید ببینیم از این تعداد چند نفر راضی برمی گردند و چند نفر ناراضی لذا باید میزان رضایتمندی مردم از ادارات را افزایش دهیم و در همین راستا استانداران، معاون سیاسی و فرمانداران باید از تشریفات خود در سفرها و مراسمات مختلف پرهیز کنند.
رحمانی فضلی بر ضرورت استفاده از مشاوران مجرب در حوزههای مختلف و برقراری تعامل و بهرمندی ازهمفکری با صاحب نظران و اساتید دانشگاهها تاکید کرد و افزود: مدیران باید با شناخت از جایگاه خود قدرت تحلیل و برنامه ریزی و هماهنگی امور برای خدمت به مردم را داشته باشند، و از ابتدای دولت یازدهم تاکنون بیش از ۱۷۵ اختیار در دولت تصویب و به استانداران تفویض شده است. استانداران و معاونان سیاسی باید از اختیارات خود و سایر دستگاهها آگاه بوده و از آن در جهت تسریع در پیشبرد امور استفاده کنند.
انتهای پیام/
دیدگاه تان را بنویسید