قیمت ۵۰ دلاری هر کیلو گیلاس ایرانی در فیلیپین

کد خبر: 851451

سفیر ایران در فیلیپین با اشاره به نیاز این کشور به محصولات کشاورزی کشورمان از قیمت ۵۰ دلاری هر کیلو گیلاس ایرانی در فیلیپین خبر داد و گفت: فیلیپین این استعداد را دارد که علاوه بر آشنایی ما با کسب و کار محدودیت‌های تحریم را نیز برطرف کند.

قیمت ۵۰ دلاری هر کیلو گیلاس ایرانی در فیلیپین

خبرگزاری تسنیم: تنهایی در نشست روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با مدیران بنیاد مستضعفان برای آشنایی با فعالیت‌های اقتصادی این نهاد، اظهار کرد: فیلیپین، بازارای به شدت نیازمند محصولات کشاورزی ایران دارد. در حال حاضر هر کیلو سیب ایران در این کشور ۳۰ دلار قیمت دارد و گیلاس نیز ۴۰ تا ۵۰ دلار فروش می‌رود.

وی با بیان این که از فیلیپین اقلامی از جمله موز و نارگیل و ... وارد می‌کنیم، افزود: این کشور بازار جدیدی برای خدمات و مهندسی است و فیلیپین این استعداد دارد که هم ایران را با فضای کسب و کار آشنا کند و هم این که محدودیت‌های ما را از بین ببرد.

وی با تاکید بر این که با این استعداد می‌توانیم بسیاری از تحریم‌ها را دور بزنیم یا از طریق این کشور وارد بازار‌های بین المللی شویم، تصریح کرد: فیلیپینی‌ها در حال آغاز اجرای یک پروژه چند میلیارد دلاری در ایران هستند که جای بنیاد مستضعفان در آن خالی است؛ بنیاد در بحث ساخت و ساز و اجرای این پروژه می‌تواند کمک فراوانی کند.

سفیر ایران در ونزوئلا نیز در سخنانی با بیان این که در آمریکای لاتین ظرفیت‌های بسیار زیادی را داریم که بنیاد مستضعفان می‌تواند در آن‌ها فعالیت کند، گفت: شرکت‌های تحت مدیریت بنیاد باید شعاع صادرات و صدور خدمات فنی و مهندسی را به این منطقه گسترش دهند.

وی با یادآوری این که قبلا با دولت ونزوئلا مذاکره شده تا در چهار زمینه شرکت‌های ایرانی حضور داشته باشند، گفت: ونزوئلا بزرگترین کشور از منظر منابع نفتی است؛ مقامات این کشور یرای پروژه‌های نفتی و پتروشیمی از ما درخواست کرده اند تا شرکت‌های ایرانی حضور داشته باشند.

وی ادامه داد: حوزه دوم معادن است که ونزوئلایی‌ها علاقه‌مند به حضور ایرانی‌ها در این بخش هستند. این کشور دارای معادن بزرگ طلا، آلومینیوم، منگنز و... هستند و با توجه به این که ونزوئلا جزو پیمان مشترک کشور‌های آمریکای جنوبی (مرکوسور) است اگر محصولی در اینجا صادر شود مشمول معافیت مالیاتی می‌شود.

وی حوزه سوم را کشت فراسرزمینی اعلام کرد و افزود: صادرات دارو نیز حوزه خوبی است که شرکت‌های ایرانی می‌توانند در آن حضور موثری داشته باشند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها