نوبخت: دولت با برنامهریزی دقیق فقر را ریشه کن کند
عضو کمیسیون بهداشت در مجلس، با تاکید بر ضرورت تشکیل تیمی برای نظارت بر عملکرد واحدهای اختصاص دهنده ارز، صادرات و واردات از دولت خواست تا در جهت ریشه کن کردن فقر اقدام کند.
خانه ملت: علی نوبخت در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۰ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در بیان مطالب خود با تکیه بر سه واژه کلیدی امید، وحدت و تولید ملی گفت: با نگاهی گذرا به مجموعه وقایع چند ماه گذشته در همه زمینههای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی حقیقتی واحد خود را به منصه ظهور میرساند که بدخواهان ملت ایران اعم از داخلی و خارجی در تلاش برای تلقین نوعی ناامیدی از حال و آینده کشور خصوصا در میان جوانان و نیروهای تحصیلکرده و کارآمد نظام هستند و مهاجرت نخبگان را تشویق مینمایند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بستر سیاسی برخی کشورها سعی در به چالش کشیدن سیاسی نظام جمهوری اسلامی نموده تا به خیال خود موجب انزوای سیاسی میهن گردند، خوشبختانه شواهد کاملا روشن گواه آن است که این نظام سلطه است که هر روز بیش از پیش به انزوا کشیده شده حتی در شرف از دست دادند حمایت هم پیمانان خود نیز میباشد.
وی تصریح کرد: در بستر اقتصادی با تهدید به تشدید تحریمها سعی در بر هم زدن نظام اقتصادی کشور نموده تا با افزایش فشار بر مردم به هدایت پارهای از نارضایتیها موجود و تجمیع آن شرایط غیر قابل کنترلی را در زمینههای اقتصادی ایجاد نماید.
نوبخت یادآورشد: همه این خیالات باطل صرفا علیه شناخت از خصوصیات ملت ایران نشات میگیرد، بحمدالله دولت با شناخت دقیق این ترفندها برنامه لازم برای مواجه با آنها را فراهم نموده و اکنون تنها دلخوشی دشمن به جوسازی و تبلیغات دروغین رسانهای است.
وی افزود: آنچه از اهمیت ویژهای برخوردار است و حتی زمینه ساز موفقیت در حوزه سیاسی و اقتصادی نیز میگردد توجه به جنبههای فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی است که فلسفه بعثت نبی اکرم (ص) در همین راستا بوده است، توجه به این حوزه در حقیقت صیانت از روح و روان ملی است که در صورت تقویت هر چه بیشتر خطر تحقق خواستههای بیگانگان را تقلیل خواهد داد.
نوبخت اظهار کرد: با توجه به توان گسترده تبلیغاتی دشمن از یک سو و وجود پارهای نقایص در زمینههای اجتماعی و فرهنگی و عدم وجود مدیریتی منسجم و یکپارچه در این حوزه از سوی دیگر متاسفانه شاهد رشد برخی آسیبهای اجتماعی در سالهای اخیر هستیم.
وی بیان کرد: باید بپذیریم که گرچه بخش عمدهای از جامعه ما همانطور که رهبر فرزانه فرمودند: در حال بالندگی و تقویت ارزشهای معنوی خویش است، لکن همین مقدار از اعتیاد، طلاق، قاچاق، رشوه و نظایر آن در شان ملت شریف ایران نبوده و باید با برنامهریزی صحیح از گسترش آن جلوگیری به عمل آید.
نوبخت افزود: انتظار این است که دولت به همراه سایر ارکان نظام با برنامه ریزیهای دقیق فقر را که ام الفساد است در جامعه ریشه کن کرده و قوه قضائیه با همان قاطعیتی که با محکومان سیاسی و قاچاقچیان مواد مخدر برخورد میکند با قاچاقچیان کالا، رانت خواران و مفسدان اقتصادی برخوردی قاطع و بی امان داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: تحقق پذیری اهداف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی میسر نخواهد شد مگر در سایه وحدت همه گروههای اجتماعی، باز هم باید از لسان امام راحل گفت که همه موفقیتهای ما در گروی وحدت و همه آسیب پذیری ما از تفرقهها و رفتارهای جناحی است.
نوبخت عنوان کرد: هیچ فرد علاقمند به اسلام و ایران در شرایطی که تحت شدیدترین تهدیدات دشمن قرار گرفته است سراغ سهم خواهی و رفتارهای یک جانبه نمیرود، این تصور که او را از اسب فرو کشم و خود بر جای آن نشینم در این شرایط جز خیانت به انقلاب، اسلام و ایران نیست.
وی افزود: اندر پس پرده گفت و گوی من و تو، چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من، علاوه بر آنچه گفته شد در این شرایط آنچه ما را به موفقیت نهایی نزدیک میکند توجه به تولید ملی است، بدیهی است اتکا به ظرفیتهای بیکران ملی و تلقین مردم به استفاده از تولید داخلی راه برن رفت از مشکلات موجود اقتصادی است، لکن آنچه اهمیت افزونتری دارد توجه و تقویت تولیدات معنوی، اخلاقی و فرهنگی ملی علاوه بر تولید محصولات صنعتی است که زمینه ساز هر نوع اقتدار ملی است.
نوبخت ادامه داد: ما اکنون به شدت نیازمند امید، وحدت و احیای روح ملی خود هستیم تا با اتکای به آن به جهانیان ثابت کنیم که ملت بزرگ ایران همچنان که در طول تاریخ همواره سربلند، مقتدر و مستقل بوده باز هم خواهد بود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، خطاب به هیات رئیسه و نمایندگان مجلس گفت: در این روزهای حساس پیشنهاد واضح اینجانب فعالتر شدن مجلس شورای اسلامی به ویژه در بعد نظارتی و پرهیز از روزمرگی است که به آن مبتلا بوده ایم تا جاییکه مردم خشمگین و دانشجویان ما را متصف به صفاتی کردند که مستحق شنیدن آن نبودیم و نیستیم، چرا که تعدادی از نمایندگان این دوره از مجلس در یک سال اخیر با تشکیل جلسات هم اندیشی سعی در شناخت عوامل این نقیصه یعنی روزمرگی و بررسی راههای برون رفت از آن بودند.
وی افزود: نظر به ظرفیت بسیار بالای مجلس ازدیدگاه قانون اساسی و نظر به اهمیت انتخاب مستقیم نمایندگان توسط مردم که صاحبان واقعی این کشور هستند، شایسته است با تشکیل گروههای دوستی پارلمانی و تعیین مشاورانی از اساتید دانشگاه و انجمنهای غیر دولتی به ویژه در رشته جامعه شناسی و تماس با کشورهای منطقه و جهان به ویژه کشورهای غیر متعهد و سازمانهای مستقل حقانیت صلح دوستی مردم ایران را برایشان تبیین نماییم و با فعالسازی دیپلماسی پارلمانی علاوه بر تلاشهای دولت اجازه ندهیم که معاندان با اقدامات یک جانبه خود جمهوری اسلامی ایران به انزوا کشیده و مردم بزرگوار آن را تحریم و معیشت را به آنها به ویژه کارگران، کشاورزان، بازنشستگان و معلمان، محرومان و مستضعفان که حامیان اصلی انقلاب هستند سخت نمایند و بیمارانمان کمبود دارو و تجهیزات پزشکی را احساس کرده و کشور جولانگاه محتکران و گرانفروشان و کاسبان تحریم شود.
عضو کمیسیون بهداشت در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: همزمان با تشکیل تیمهای نظارتی و قرار گرفتن در کنار ملت اعم از تولیدکنندگان و بازاریان و مصرف کنندگان و نظارت بر عملکرد واحدهای اختصاص دهنده ارز و واردات و صادرات و نحوه قیمت گذاری بر کالاها و مواد مصرفی نظارت نموده و مردم بزرگوار و صبور ایران و این موکلین ما از آسیبهای احتمالی مصون نگه داریم.
دیدگاه تان را بنویسید