چرا روحانی بعد از خروج کل دولت از تلگرام، مخالف فیلتر شد؟

کد خبر: 809296

مهدی محمدی تحلیلگر سیاسی نیز در واکنش به پست اینستاگرامی روحانی درباره فیلترینگ تلگرام نوشت: چگونه آقای روحانی با فیلتر تلگرام مخالف است که کل دولتش تلگرام را ترک کرده؟

چرا روحانی بعد از خروج کل دولت از تلگرام، مخالف فیلتر شد؟
الف: طی نشدن مراحل قانونی امور اجرایی که با استفاده از ابزار قهریه و قضاییه صورت بگیرد، در تعارض با شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» و در نقطه مقابل دموکراسی قرار دارد. اگر در عالی‌ترین سطح نظام، تصمیمی برای محدود کردن یا مسدودسازی ارتباطات مردم گرفته شده است، باید صاحبان واقعی این کشور که مردم هستند در جریان امور قرار بگیرند.
اینجا بخوانید: واکنش‌ها به پیام روحانی علیه فیلتر تلگرام +عکس
رئیس‌جمهور در صفحه اینستاگرام خود نوشت: فیلتر و مسدودسازی اخیر تلگرام نه توسط دولت اجرا شده و نه مورد تایید دولت است. صفحه رسمی «حسن روحانی» در اینستاگرام، با اشاره به فیلتر شدن تلگرام با دستور قضایی، متنی را منتشر کرد و نوشت: «سیاست دولت یازدهم و دوازدهم مبتنی بر ایجاد فضای امن مجازی بوده و نه امنیتی و تاکنون هیچ شبکه اجتماعی یا پیام‌رسان «توسط این دولت» مسدود نشده و نخواهد شد. فیلتر و مسدودسازی اخیر تلگرام نیز نه توسط دولت اجرا شده و نه مورد تایید دولت است. برای مسدودسازی پیام‌رسان مذکور در تاریخ ۱۰/۲/۹۷ حکم قضایی صادر و به همه اپراتور‌های موبایل و ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی ابلاغ کردند تا آن‌ها راساً اقدام به اختلال در ارتباط کنند. (مشابه این اقدام نیز سال گذشته و در دوران انتخابات ریاست جمهوری، برای امکان تماس صوتی تلگرام انجام شده بود.) طی نشدن مراحل قانونی امور اجرایی که با استفاده از ابزار قهریه و قضاییه صورت بگیرد، در تعارض با شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» و در نقطه مقابل دموکراسی قرار دارد. اگر در عالی‌ترین سطح نظام، تصمیمی برای محدود کردن یا مسدودسازی ارتباطات مردم گرفته شده است، باید صاحبان واقعی این کشور که مردم هستند در جریان امور قرار بگیرند.» چه خبر از وعده‌هایتان آقای پرزیدنت؟ رضا سراج تحلیگر مسائل سیاسی در کانال سروش خود به پست اینستاگرامی رئیس جمهور واکنش نشان داد. رضا سراج تحلیگر مسائل سیاسی در واکنش به پست اینستاگرامی رئیس جمهور در کانال خود در پیام رسان سروش گفت: روحانی درباره مسدود شدن تلگرام نوشت: «اگر در عالی‌ترین سطح نظام، تصمیمی برای محدودسازی ارتباطات مردم گرفته شده است، صاحبان واقعی این کشور که مردم هستند در جریان قرار بگیرند. محرمانه نداریم» ۱. میزان واردات بنزین، محرمانه ۲. قرارداد با پژو فرانسه، محرمانه ۳. وضعیت رشد اقتصادی، محرمانه ۴. محتوای توافق با ۱+ ۵ محرمانه ۵. تعداد چک‌های برگشتی، محرمانه ۶. مفاد مذاکرات هسته‌ای، محرمانه ۷. جریمه ایران در کرسنت، محرمانه ۸. محتوای قرار داد‌های نفتی، محرمانه ۹. قرارداد با ایرباس و بوئینگ، محرمانه با وجود محرمانه‌ها ادعای شفافیت یک طنز تلخ است، دوقطبی سازی برای فرار از پاسخگویی نسبت به دلار ۶۰۰۰ تومانی، برجامِ نافرجام و... ترفند نخ‌نما شده‌ای است، چه خبر از وعده‌هایتان پرزیدنت؟ انتقاد تند مهدی محمدی از روحانی مهدی محمدی تحلیلگر سیاسی نیز در واکنش به پست اینستاگرامی روحانی درباره فیلترینگ تلگرام نوشت: چگونه آقای روحانی با فیلتر تلگرام مخالف است که کل دولتش تلگرام را ترک کرده؟
چرا روحانی بعد از خروج کل دولت از تلگرام، مخالف فیلتر شد؟ چند روز قبل حسام‌الدین آشنا، مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور هم در صفحه اجتماعی خود درباره قطع همکاری دولت با تلگرام اینگونه توضیح داده است: "مجوز استقرار سرور‌های شبکه توزیع محتوای پیام‌رسان تلگرام (CDN) در ایران لغو شده است و ترافیک این پیام‌رسان تنها از طریق «ارتباطات بین‌المللی کشور» راهیابی خواهد شد. این تسهیلات حاصل یک توافق مشروط بود حالا که موسس تلگرام به تعهداتش عمل نکرده است، دلیلی برای ادامه آن باقی نمی‌ماند. ". اما لازم به ذکر است، سال گذشته بود که پاول دورف، بنیانگذار تلگرام با انتشار یک بیانیه رسمی از استقرار CDN یا شبکه‌های تحویل محتوا در ایران و برخی کشور‌های خاورمیانه خبر داد. CDN‌ها می‌توانند سرعت دریافت اطلاعات توسط کاربران را به میزان چشمگیری افزایش بدهند. به گزارش جهان وی در عین حال تاکید کرده بود نقاط ذخیره‌سازی CDN در مناطقی در نظر گرفته شده‌اند که تلگرام ترافیک زیادی دارد، ولی ما به دلایل مختلف تمایلی به قرارگیری سرور‌های تلگرام در آن مناطق نداریم، اما حالا بدعهدی‌ها و عمل نکردن به قول و قرار انتقال سرور‌ها به ایران موجب شد تا امتیاز ویژه‌ای که دولت برای افزایش سرعت و کیفیت تلگرام در اختیار این شبکه گذاشته بود با مصوبه جدید شورای عالی فضای مجازی لغو شود. توافق دولت ایران برای مجوز CDN به تلگرام در واقع امتیاز ویژه‌ای برای این شبکه اجتماعی به شمار می‌رود و این اثبات می‌کند «تلگرام» براساس همین توافق به شبکه اجتماعی اول ایران تبدیل شده و انتخاب طبیعی مردم نبوده است.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها