جمنا صد درصد دموکراتیک عمل نکرد/در دوره قبلی مجلس خبرگان ساز مخالف زن ها بیشتر بودند/ در دولت احمدی نژاد یک گام به دولت سازی اسلامی نزدیک شدیم!/هنوز جریان انقلاب دولتی را در دست نگرفته است

کد خبر: 802026

باید مفهوم شکست و پیروزی را  تعریف کنیم که آیا صرف رسیدن به قدرت موفقیت است یا این که نه، معنای موفقیت چیز دیگری است. نکته دیگر این که آیا در انتخابات مد نظرما، گامی به سوی تشکیل دولت اسلامی و جامعه سازی اسلامی برداشتیم یا در جا زده ایم؟

جمنا صد درصد دموکراتیک عمل نکرد/در دوره قبلی مجلس خبرگان ساز مخالف زن ها بیشتر بودند/ در دولت احمدی نژاد یک گام به دولت سازی اسلامی نزدیک شدیم!/هنوز جریان انقلاب دولتی را در دست نگرفته است
سرویس سیاسی فردا؛ جعفربرزگر: حمید رضا ترقی از اعضای با سابقه حزب قدیمی موتلفه اسلامی است که در عرصه سیاسی و رسانه‌ای حضور پرنگی دارد. حزب موتلفه در انتخابات سال گذشته با سنت شکنی در عرصه سیاسی کشور به معرفی کاندیدای حزبی پرداخت که به نظر تحلیل گران سیاسی آقای میرسلیم نماینده این حزب توانست عملکرد قابل قبولی ارئه دهد. در دفتر سایت خبری_تحلیلی «فردا» میزبان حمید رضا ترقی سخنگوی موتلفه اسلامی شدیم تا با او به ارزیابی انتخابات سال گذشته و همچنیین عملکرد جریان اصولگرایی بپردازیم. ترقی هم با صراحت در این مصاحبه به طرح نقد‌های خود نسبت به جریان اصولگرایی پرداخت. بخش اول این مصاحبه تفصیلی در ادامه تقدیم مخاطبین فرهیخته «فردا» می‌شود. بخش دوم ان شاالله در روز‌های آتی منتشر خواهد شد.
ترقی
در انتخابات سال گذشته گفتمان غالب، گفتمان اصولگرایی بود فردا: آقای ترقی چرا شماره شکست اصولگرایان در حال افزایش است؟ اولا باید مفهوم شکست و پیروزی را تعریف کنیم که آیا صرف رسیدن به قدرت موفقیت است یا این که نه، معنای موفقیت چیز دیگری است. نکته دیگر این که آیا در انتخابات مد نظرما، گامی به سوی تشکیل دولت اسلامی و جامعه سازی اسلامی برداشتیم یا در جا زده ایم؟ اگر قصد مان از حضور در انتخابات انجام تکلیف بوده است آیا به آن عمل کرده ایم یا نه؟ به نظر من اگر به تکلیف عمل نکرده باشیم و چند گام در جهت رسیدن به جامعه اسلامی برنداشته باشیم آن موقع می توانیم بگوییم شکست خورده ایم. ولی شما در نظر بگیرد ما نسبت به انتخابات سال 92 چند میلیون افزایش رای داشتیم که این یک پیروزی بزرگ است که حتی اصلاح طلبان هم قبول دارند. نکته دیگر که باید به آن توجه کنیم این است که در این انتخابات گفتمان غالب ،گفتمان اصولگرایی بود چرا که همه نامزد‌های انتخاباتی به سمت این گفتمان یعنی حل مشکلات مردم رفتند و دست از گفتمان‌ اصلاح طلبی که بیشتر جهت گیری آن توسعه سیاسی است برداشتند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها