سرویس سیاسی فردا؛ جعفربرزگر: بعد از شکست اصولگرایان در انتخابات اردیبهشت ۱۳۹۶ که منجر به سکانداری مجدد حسن روحانی بر پاستور شد. پرسش ها همچنان از دلایل آن شکست ادامه دارد؛ شکستی که در ادامه سه شکست قبلی یعنی انتخابات خبرگان، انتخابات مجلس و انتخابات شورای شهر اتفاق افتاد. در این بین عده ای معتقد هستند این شکست ها روندی است و باید منتظر ادامه آن باشیم. اما در مقابل افراد دیگری معتقد اند که این شکست ها موردی بوده و اتفاق جدیدی و تعجب بر انگیزی نیفتاده است. در همین فضا محمد باقر قالیباف در تیر ماه نامه ای منتشر کرد که در رسانه ها از آن تحت عنوان نامه نواصولگرایی یاد کردند. قالیباف در آن نامه بر لزوم نقد درون گفتمانی در جریان اصولگرایی تاکید کرده بود.
فیلم: نواصولگرایی یعنی ایجاد بنای جدید بر مبنای اصول اینجا ببینید
پایگاه خبری _تحلیلی «فردا» هم در نظر دارد در گفت وگو با افراد و اشخاص تاثیر گذار جریان اصولگرایی به واکاوی علل شکست اصولگرایان و راهکار های بهبود وضعیت این جریان سیاسی در جهت رابطه بهتر با افکار عمومی و در نهایت جهت دست یابی به توفیق در انتخابات پیش رو بپردازد. در همین راستا با حجت الاسلام مصباحی مقدم سخنگویی جامعه روحانیت مبارز به گفتگو پرداخته ایم.
شکست های اصولگرایی طبیعی بود فردا: در چهار انتخابات اخیر اصولگرایان موفقیت زیادی به دست نیاوردند، به نظر شما عوامل این شکستها چیست؟ بعد از سه دور حضور حداکثری اصولگرایان در مجلس و دو دور ریاست جمهوری احمدی نژاد، واگذاری قدرت چه در مجلس و چه در دولت به رقیب، امری طبیعی است. نبایداین تصور به مجموعه جریان اصولگرا دست بدهد که همیشه قدرت حاکم خواهند بود. یک علت این شکستها این میتواند باشدکه طبعا کشور ما دچار مشکلات جدی است که به راحتی قابل رفع نیست. مردم که انتظار دارند این مشکلات رفع شود، احیانا میبینند که یک جریان سیاسی سه دوره مجلس، دو دوره ریاست جمهوری را در اختیار داشت، اما نتوانست این مشکلات را رفع کند پس به رقبای آنها اقبال نشان میدهند. ثانیا یک اصل جابه جایی قدرت در جهان داریم. در همه کشورهایی که دو حزبی و سه حزبی هستند این مبادله قدرت وجود دارد و ما مشاهده میکنیم که بعد از یک دوره مجلس انتخابات و پیروزی نصیب جریان رقیب میشود. در ریاست جمهوری هم همینطوراست. پس خیلی نباید نسبت به شکست اصولگرایان ابراز نگرانی کرد.
دیدگاه تان را بنویسید