پیش بینی یوسفیان ملا درباره آینده سهام عدالت

کد خبر: 720262

عضو کمیسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس با بیان این که دولت دوازدهم اعتقادی به سهام عدالت ندارد گفت: به نظر می رسد سیاست دولت بر این نیست که سهام عدالت را همچون مسکن مهر به سرانجام برساند.

خبرگزاری تسنیم:عضو کمیسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس با بیان این که دولت دوازدهم اعتقادی به سهام عدالت ندارد گفت: به نظر می رسد سیاست دولت بر این نیست که سهام عدالت را همچون مسکن مهر به سرانجام برساند.
عزت الله یوسفیان ملا در مصاحبه با رادیو با بیان اینکه به اهداف سهام عدالت دست پیدا نکرده ایم، عنوان داشت: دولت در هیچ کشوری از بین نمی رود و فقط افراد جابجا می شوند. وقتی دولتی روی کار می آید باید همه تعهدات دولت قبلی را بپذیرد و نمی تواند بگوید تعهدات دولت قبلی را انجام نمی دهم.

عضو کمیسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در بخش سهام عدالت و مسکن مهر با وجود اینکه دولت اعتقادی به آن ندارد، اما باید آن را ادامه دهد و تعهدات را انجام دهد. عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره سهام عدالت تصریح کرد: متاسفانه در حوزه سهام عدالت این دولت به تعهدات دولت قبل عمل نکرده است. تا زمانی که دولت اعتقاد پیدا نکند که تعهدات سابق را باید انجام دهد، این مسئله به نتیجه نمی رسد. وی تصریح داشت: به نظر می رسد سیاست دولت بر این نیست که سهام عدالت را همچون مسکن مهر به سرانجام برساند. اتفاقاتی که در حال رخ دادن است این موضوع را می تواند مشاهده کرد و ارائه راهکار در چنین شرایطی بی فایده است. غلامرضا حیدری کرد زنگنه نیز با اشاره به اینکه هر کدام از کاندیداهای سال 84 قول پرداخت سهام به مردم را داده بودند، گفت: دولت نهم در شهریور 84 مصوبه سهام عدالت را به هیئت دولت داد. تا چند ماه، برای این مصوبه کار خاصی صورت نگرفت زیرا چندین سازمان و وزارتخانه متولی آن شدند. رئیس سابق سازمان خصوصی سازی اضافه کرد: در آذر 84 مصوبه جدیدی ابلاغ شد که ستاد مرکزی سهام عدالت و ستادهای استانی به ریاست استاندارها تشکیل شوند. نهایتا 30 شرکت سرمایه گذاری استانی در مراکز استان ها راه اندازی شد و حدود 330 شرکت تعاونی نیز در شهرستان ها راه اندازی شدند و ساختار سهام عدالت به این صورت شکل گرفت. رئیس سابق سازمان خصوصی سازی با خاطرنشان کردن این موضوع که جمعیت ایران در آن زمان 70 میلیون بود، عنوان داشت: آن زمان قرار بود به 60 درصد جمعیت یعنی 42 میلیون نفر سهام عدالت پرداخت کنیم و در همین راستا 51 میلیون فرم در سراسر کشور توزیع کردیم. بعد از شناسایی گروه های هدف، برای هر کدام یک دستورالعمل خاصی صادر می شد که ستاد مرکزی سهام عدالت در مورد آن تصمیم گیری می کرد که مصوبه این ستاد به عنوان مصوبه هیئت دولت محسوب می شد. بعد از شناسایی گروه های هدف، واگذاری ها صورت گرفت و تا به امروز نیز ادامه دارد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها