پایان عصر «مولاوردیسم» در یک «پست تشریفاتی»
خبر کوچ شهیندخت مولاوردی از معاونت امور زنان ریاست جمهوری به دستیاری ویژه حقوق شهروندی در حالی مطرح شده که این جابجایی به مانند بسیاری از اقدامات او در چهار سال گذشته با حاشیههای فراوانی همراه شد.
«خانم مولاوردی معتقدند که سمت فعلی ایشان یک پست تشریفاتی است و دیگر حاضر به ادامه همکاری در این پست نیستند که البته پست جدیدی خواهند گرفت.»
حال پس از گذشته چند هفته از انتشار این توئییت پیش بینیها به حقیقت پیوست و شهیندخت مولاوردی که ظاهرا از تصمیمات جدید برای کابینه دوازدهم چندان خشنود نبود با انتشار توئییتی از حسن نظر برخی از طرفدارانش که هشتکی برای حمایت از او فعال کرده بودند تشکر کرد و گفت: «اینجانب در دولت جدید عهده دار سمت معاونت امور زنان نخواهم بود.» وی قرارگیری در پست جدید را منوط به نظر رییس جمهور عنوان کرده است. اما آنطور که محمدعلی نجفی مشاورارشد رییس چمهور در روزهای اخیر به مولاوردی گفته است، حسن روحانی او را به سمت دستیار ویژه رییس جمهور در امور حقوق شهروندی به جای الهام امینزاده در نظر گرفته است. اگر تشکیل سازمان حقوق شهروندی قعطی شود؛ رئیس آن شهیندخت مولاوردی خواهد بود. این در حالی است که اصلاح طلبان با درزهای خبرهایی مبنی بر تکیه زدن «داداندیش» رئیس کمیته بانوان ستاد انتخاباتی حسن روحانی در سال 1392 و همسر محمود واعظی وزیر ارتباطات فعلی وامصیبتا سر دادند. فردی که به قول آنان به مواضع اعتدالی نزدیکتر است تا مواضع اصلاح طلبی (بخوانید رادیکالی) و البته اشک تمساحهایی که هم برای رفتن مولاوردی از معاونت زنان در توئیتر ریخته شد میتواند نشانهای از پایان جولان تندروها در این معاونت باشد و البته در امتداد پروژ فشار به روحانی در استانه معرفی کابینه دوازدهم. حال باید دید با پایان عصر مولاوردیسم در معاوت امور زنان ریاست جمهوری خاک از روی پرونده های مطالبات واقعی جامعه زنان ایرانی مانند موضوع یمه زنان خانه دار، طرح جامع زنان و خانواده، افزایش مرخصی مادران شاغل و ... بلنند خواهد شد یا چهار سال دیگر شاهد مباحث جنجالی و بدون فایده برای عموم زنان خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید