سرویس سیاسی فردا؛ روزنامه افکار نوشت: با انتشار نامه قالیباف درباره نواصولگرایی، واکنش های شتابزده ای از سوی اصلاح طلبان به موضوع صورت گرفت که سر جمع آن نشان از سراسیمگی است. هنوز خود اصولگرایان چیزی نگفته اند اما خبر یک رسانه ها و شخصیتهای اصلاحطلب در روز یکشنبه این موضوع بود.
برخی ایده قالیباف را برای یک جریان سیاسی لازم دانستند. برخی گوینده را این کاره ندانستند. اما برخی ناشیانه هراس از آینده پایگاه اجتماعی خود را لو دادند.
مثلاً جناب دکتر شکوری راد دبیر کل حزب مشارکت شماره ۲ سریعا نواصولگرایی را ترجمه و تفسیر کرد. تفسیری که در سال های۷۷ تا ۸۲ اختصاص به خودشان داشت. وی می گوید: «نواصولگرایی یعنی جذب حامی و هوادار با هر نوع باور و هر نوع سبک زندگی. یعنی هرشکل و هرجور می خواهی باش اما فقط با ما باش و به ما رای بده.»
یعنی شکوری راد برخلاف زیباکلام که جرزنانه به خود قالیباف تاخت، در صدد تفسیر جریان است. حال با رعایت انصاف، جمله ایشان می تواند معرف چه کسانی باشد؟
تا دیروز اصولگرایان را انحصار گرا و اقتدارطلب معرفی می کردند حال چطور تفسیر جدید را با تفسیر قبلی چفت و بست می کنند؟
بیشتر بخوانید: نواصولگرایی، انحراف از اصول یا بازسازی اصولگرایی؟
دوم اینکه اگر نیروهای انقلاب به هر قیمتی و هرجور کسی را برای رای می خواستند ظرفیتی مثل احمدی نژاد را مقابل شما حمایت می کردند و شاید اکنون وضع به گونه دیگری بود. اما شما حاضر به ابراز برائت از اکبر گنجی به خاطر نفی امام زمان(عج) هم نشدید.
نکته سوم «هر کس و هر جور هستی فقط با ما باش» را شما با شعار «ایران برای همه ایرانیان» طرح کردید. به اسناد مراجعه کنید و ببینید در تفسیر این شعار، محمدرضا خاتمی و یوسفیان(نماینده شیراز)چه می گویند. حتی ساواکی ها را هم واجد حضور در قدرت می دانند. فقط منافقین را آن هم به خاطر سلاح رد می کنند.
به عنوان نکته چهارم مگر امام درباره نهضت آزادی نفرمودند صلاحیت هیچ امری را ندارند؟ و مگر نفرمودند «باید با قاطعیت با آنان برخورد شود؟» اکنون آنان در میتینگ ها و رسانه های شما حضور ندارند؟ و برای شوراهای دور دوم خلاف امام عمل نکردید؟
در پنجمین نکته به یاد داشته باشید که مشاور کاخ سفید گفت: «با روی کار آمدن اصلاح طلبان ظاهرا روزهای تلخ و سرگردانی آمریکا سپری شده است و از این پس باید شاهد فروپاشی ستون های این نظام سرکش و مهارنشدنی باشیم». و دیگری در CIA گفت: «مابرای براندازی انقلاب اسلامی از درون، دنبال انقلابیونی می گردیم که در عین ستودن خمینی بشود آنان را به خدمت گرفت». شما ضمیر این سخنان را معرفی نمایید.
و اما شعارها و رقابت روحانی با نظام برای «جذب رای هرکس و هر جور» در همین اردیبهشت را یادآوری نمی کنم که غیر از الیاس حضرتی همه تان سکوت کردید یا از آن لذت بردید.
دیدگاه تان را بنویسید