سرویس سیاسی فردا: محسن پیرهادی در گفتوگو با فارس با اشاره به ضرورت آسیب شناسی علمی جریان اصولگرایی پس از انتخابات گفت: البته این آسیب شناسی میبایست به صورت جدی از سال 92 شروع میشد تا در سالهای بعد به بازسازی این جریان پرداخت. حال با وجود این آنچه قالیباف در نامه خود به جوانان انقلابی مطرح کرده، موضوعی اساسی و زیربنایی برای تغییر در ساختار، روندها و فرآیندهای این جریان جهت سازگاری با نیازهای روز قشرهای مختلف جامعه به ویژه طبقه متوسط شهری است.
وی افزود: این سازگاری به معنای استحاله ارزشها و اصول نیست و با فرمولی خاص میتوان میان ارزشها و مقتضیات زمان در حوزههای مختلف اجتماعی، اقتصادی، ارتباطاتی، فرهنگی وسیاسی تعامل سازنده برقرار کرد. چنین رویکردی هنری است که می بایست به کمک جوانان انقلابی و طرح موضوع در قالبهای مختلف به خروجیهای قابل قبولی رسید.
عضو هیات رئیسه شورای شهر خاطر نشان کرد: نامه آقای قالیباف به هیچ وجه به معنای عبور از اصولگرایان یا خروج از اصولگرایی نیست بلکه ارائه راه حلی برای خروج از انفعال و بیبرنامه گی است تا این جریان در فضای جدید پس از انتخابات بتواند همچنان در عرصههای مختلف فعالانه برنامه ارائه دهد و چارچوب مشخص و واحدی بدون از هم گسیختگی ساختاری داشته باشد.
پیرهادی در پایان یادآور شد: بهتر است گروهها و شخصیتهای سیاسی اصولگرا و انقلابی به جای دادن فرصت به رقبا برای تفرقه افکنی، به تبادل دیدگاهها بپردازند و تغییرات مورد نیاز در ساختارها و روندها را ایجاد کنند. باید اذعان کرد تعلل در بازسازی عقلانی اصولگرایی به ضرر این جریان خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید