چرا محمدباقر قالیباف، محمدرضا عارف نیست؟

کد خبر: 698997

رسانه های اصلاح طلب سعی دارند تا برای خنثی کردن اختلافات شدید در زمین خود با دولت، توپ را به زمین اصولگرایان بیاندازند و با تفرقه اندازی اوضاع را آرام کنند.

سرویس سیاسی فردا؛ جهان نوشت: در زمان انتخابات ریاست جمهوری و در حساس ترین زمان یعنی چند روز مانده به روز رای گیری، محمدباقر قالیباف از انتخابات به نفع آیت الله ابراهیم رئیسی کناره گیری کرد. در آن زمان گمانه زنی هایی درباره این کناره گیری زده می شد اما به طور رسمی نه قالیباف و نه اطرافیان وی واکنشی نشان ندادند.
حضور قالیباف در کنار رئیسی و اظهاراتی مبنی بر هدف مشترک برای شکست روحانی در انتخابات نشان از ارزیابی بلندمدت وی برای پیروزی و موفقیت جبهه اصولگرایان داشت. با این وجود اصلاح طلبان و حامیان دولت بسیار تلاش کردند که این کناره گیری را از روی اجبار و با دلخوری تبلیغ کنند. با گذشت نزدیک به دوماه از انتخابات رسانه های اصلاح طلب همچنان درشان بر یک پاشنه می چرخد و در تلاشند تا اختلافات و تفرقه افکنی را درمیان اصولگرایان تعمیق بخشند و از کوچکترین اظهارنظر یا بهانه ای در این راه استفاده می کنند. در همین راستا مصاحبه محمد دهقان، نماینده مجلس دهم و رئیس ستاد قالیباف مورد سواستفاده قرار گرفته و با گزیده گویی از تنها بخش هایی از آن به عنوان دلخوری قالیباف از کناره گیری و اجباری بودن آن یاد کنند.
اینگونه تحلیل ها در اوج اختلافات اصلاح طلبان و دولتمردان روحانی بی دلیل نیست. اینکه محمدرضا عارف در اظهارات صریحی از حسن روحانی خواسته تا به خاطر حمایت این طیف از وی و سهمشان در پیروزی، آنها را نیز در دولت آینده شریک کند و این سخنان با واکنش تند و حتی غیرحرفه ای رسانه های حامی دولت و برخی از اطرافیان روحانی نیز مواجه شده است. عبور از بحران پیش آمده نیازمند به وجود آوردن زمین های بازی جدید است و رسانه های اصلاح طلب این زمین بازی را اختلاف اندازی میان حامیان رئیسی و قالیباف دیده اند.
بدون شک کناره گیری قالیباف از انتخابات با کناره گیری عارف در سال 92 بسیار متفاوت است. عارف در بیانیه ای که صادر کرد، هیچ نامی از حسن روحانی نبرد و گلایه های وی و اطرافیانش از کنار کشیدن به نفع روحانی کاملا مشهود بود. این دلخوری و اجباری بودن انصراف از انتخابات تا به امروز نیز ادامه داشته که در جنگ مشهود میان حامیان عارف و اصلاح طلبان حامی دولت و اعتدالیون به اوج رسیده است. ولی شهردار تهران و آیت الله رئیسی براساس سازو کاری که جمنا طراحی کرده بود، حرکت کردند و در صورتیکه جمنا بر کناره گیری رئیسی به نفع قالیباف نظر می داشت ، این اتفاق به سادگی رخ می داد. آیت الله رئیسی حتی عنوان داشته بود که پس از کناره گیری تا آخرین لحظه به نفع نامزد باقی مانده تلاش خواهد کرد. حال این اتفاق برعکس روی داد و قالیباف و ستادش به نفع رئیسی تا لحظه آخر به حمایت و تبلیغ وی ادامه دادند. در حالیکه ستاد عارف پس از کناره گیری کلا تعطیل و هیچ اقدامی به نفع روحانی انجام ندادند.
بنابراین اینکه مدعیان اصلاح طلبی از کناره گیری قالیباف، آنهم پس از دوماه پس از انتخابات قصد داشته باشند همچنان ماهی خود را از آبی که خود قصد گل آلود کردنش را کرده اند، بگیرند، نشان از حربه ای دارد که اصولگرایان به هیچ وجه نباید در این دام گرفتار شوند. اینک فصل ادامه اتحادی است که در انتخابات شکل گرفت و پس از ریکاوری و تجدید قوا باید با اراده و انگیزه بیشتری ادامه پیدا کند. این موضوعی است که رقبای اصولگرا به هیچ وجه خواهان آن نیستند و سواستفاده آنها از برخی اظهارنظرهای ساده گویای این واقعیت است.
اما در پایان باید عنوان کرد دو نامزد اصلی اصولگرا در این انتخابات و پس از آن، دو چهره برجسته، توانا و کارآمدی هستند که به شدت به دنبال خدمت رسانی به مردم اند. در حالیکه قالیباف هفته های آخر خود را سپری می کند شاهد افتتاح ابرپروژه هایی هستیم که در کشور بی نظیرند و در آن سو نیز آیت الله رئیسی بدون هیچ ادعا و خودنمایی به همان کمک به محرومان و مستضعفین ادامه می دهد در حالیکه رسانه ها و فعالین اصلاح طلب و دولتی این اقدامات را انتخاباتی می دانستند!
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها