سرویس سیاسی فردا: دکتر محمد باقر قالیباف عصر امروز در جمع پرشور نمایندگان گروه های جهادی حاضر شد وبه سخنرانی پرداخت. مشروح سخنان او بدین شرح است:
از اینکه در جمع پرشور و نشاط شما جوانان انقلابی، جهادی و ارزشمند حضور پیدا کرده ام، خداوند بزرگ را شاکرم.
شما و همه همرزمان و همسنگرانتان در سراسر کشور که امروز در جمع ما نیستند، مایه افتخار هستید. خوشحال هستم که اگر امیدی در پیش رو داریم، این امید بعد از خداوند تبارک و تعالی به یکایک شما برادران و خواهران جهادی ام و جوانان غیور سراسر کشور است.
جهادی ها کسانی هستند با بصیرت که در هر مقطعی اگر برای مردم و میهن اسلامی ما دغدغه و مشکلی ایجاد شود، خارج از سیستم های اداری و به صورت داوطلب و با ایمانی راسخ پا به عرصه می گذارند و در آن عرصه ای که مردم نیازمند هستند و دغدغه دارند، دغدغه مردم را برطرف می کنند.
در همان دوران ابتدای انقلاب در سال 58 که موضوع کشور پیشرفت و تحول اقتصادی بود، جوانان آن روز در این حوزه گام نهادند. بعد که دفاع مقدس پیش آمد، دغدغه ای بزرگ تر و مهم تر به وجود آمد و همه آن عزیزان پا به میدان دفاع مقدس گذاشتند. امروز هم که در کشور دچار بحران اقتصادی هستیم و متاسفانه محرومان، مستضعفان و مناطق محروم کشور مورد بی مهری قرار گرفته اند، باز هم شما عزیزان با بصیرت هستید که فعالیت جهادی و داوطلبانه در عرصه خدمت به مردم را انتخاب کرده اید و مایه امید مردم و مستضعفان هستید.
بدون شک مهم ترین بحران کشور بیکاری و اشتغال است. امروز بزرگ ترین مشکل ما بیکاری، گرانی و فقر است و همه باید برای این محرومیت زدایی، ایجاد اشتغال و مبارزه با گرانی تلاش کنیم. اگر موفق شویم در این مسیر حرکت کنیم از همه بحران های اجتماعی پیش رو پیشگیری می کنیم. یکی از ویژگی های نیروهای جهادی و جوانان پر نشاط، پرکار، تلاشگر و با اخلاص این است که هرگز به حاشیه نمی روند بلکه در متن کار که دغدغه مردم است باقی می مانند.
این روزها مخصوصا در این ایامی که در آستانه یک انتخاب بزرگ برای مدیریت اجرایی کشور هستیم متاسفانه حرف هایی زده می شود که در مسیر اصلی دغدغه مردم نیست.
امروز باید حواسمان باشد در کنار همه فعالیت های جهادی یک ماموریت جهادی دیگری هم در این مقطع داشته باشیم، آن هم مسئولیت ما در قبال اظهارات نادرستی است که بعضا از زبان کسانی که مسئول هستند جاری می شود.
در جای دیگری هم اشاره کردم که من خودم ناراحت هستم که رئیس جمهور محترم در مقابل مردم به صورت صریح اظهارات دروغ بیان کند.
ما امروز نیازمند جهاد ضد دروغ هم هستیم . ما حواسمان هست که هرگز به دام فریب و عوام فریبی آنها نیفتیم. دغدغه ما دغدغه مردم است.
ما به آنها می گوییم نه ما و نه کسان دیگر مخالف آزادی نیستیم، مگر پیاده رو حمام زنانه و مردانه است که دیوار بکشیم؟
حرف هایی بزنید که در خلوت خودتان، خودتان به خودتان نخندید، به فهم و شعور این ملت توهین نکنید. اجازه بدهید مردم از شما سوال کنند، این حق مردم است.
اجازه دهید مردم از شما انتقاد کنند، چرا عصبانی می شوید و حاشا می کنید؟
این حق مردم است که از رئیس جمهورشان در زمانی که وعده داده است، بپرسند که بیان و تعهد شما ایجاد 4 میلیون شغل بوده است، امروز توضیح دهید که این 4 میلیون شغل را کجا ایجاد کرده اید؟
جناب آقای روحانی، شما خود که نتوانستید تعهد خود را عمل کنید و در این هفته ها و ماه های آخر به یاد اشتغال و بیکاری افتادید.
من از شما جوانان عزیز می خواهم تاریخچه همه سایت ها را نگاه کنید و ببینید در ادبیات گفتاری رئیس جمهور محترم چند بار در طول سال های گذشته -به جز سه چهار ماه آخر که به انتخابات نزدیک شدیم-، واژه های بیکاری، شغل و محرومیت در صحبت های ایشان بوده است؟
اگر شما مدافع آزادی بودید، دستور نمی دادید که سایت سامانه ملی کار را فیلتر کنند، سایت کارانه را راه اندازی کردیم و دستور فیلتر آن را شما صادر کردید اما سایت دیگری برای خودتان به عنوان کارورزی بالا آورده اید که این یک دزدی آشکار است.
جناب آقای روحانی یک مقدار تحمل خود را بالا ببرید؛ مرتب از شما شنیده ایم که گفته اید نداریم، نمی شود و نمی توانیم حالا حداقل یک ماه تحمل کنید ما را که می گوییم هم داریم، هم می شود و هم می توانیم؛ این تحمل عین آزادی و عدالت است.
البته امروز خیلی خوشحال هستیم کسانی که تا دیروز خودشان جزو تندروها بودند امروز مدافع آزادی شده اند.
ما این احترام را قائل هستیم و طبیعی است که جناب آقای روحانی هم برای هوادارنشان عزیز هستند، اما حقیقت برای همه ما عزیز تر از آن است. ما نمی توانیم به خاطر شما چشم از واقعیت ها و حقیقت های تلخی که دولت شما درست کرده است ، برداریم و آنها را نبینیم. ما نمی توانیم این واقعیت های تلخ را که این 4 درصدی ها بر این ملت تحمیل کرده اند را بیان نکنیم.
جناب آقای روحانی از شما خواهش می کنیم صبر و تحمل کنید و به جای عوام فریبی و حرف های حاشیه ای بگویید برای این مردم و ملت در چهار سالی که گذشته است-با وجود وعده هایی که خودتان به این مردم داده اید- چه کرده اید؟
بگویید به کدام یک از وعده های خود عمل کرده اید؟ اگر روزی با صراحت بیان کردید که ما تحول اقتصادی ر 100 روزه انجام خواهیم داد، حالا مردم از شما نشوند که این مشکلات در 100 سال هم حل نخواهد شد.
اگر جوانان و مردم ما یکپارچه می گویند ما به دنبال تغییر شرایط در 29 اردیبهشت هستیم، به همین دلیل است که شما خود اذعان کرده اید که توان حل مشکلات را ندارید.
به فضل الهی، با امید به خدا و با اتکا به پشتکار جوانان و مردم عزیز در سراسر کشور، «دولت مردم» به گونه ای اقدام خواهد کرد که بتواند به جای حرف، کار و به جای شعار عمل را برای خدمت به کار گیرد.
یکی از زحمت کشان عرصه جهادی مطالبه ای در اینجا بیان کردند، ما به ملت عزیز خود قول داده ایم که در دولت مردم 5 میلیون شغل را به حول و قوه الهی ایجاد کنیم. در برنامه ریزی دقیقی که انجام شده است با کمک همین دوستان جهادی، یک میلیون و 250 هزار شغل از 5 میلیون شغل در حوزه مسائل مناطق محروم، صنایع کوچک و رسیدگی به بخش کشاورزی و روستاهاست، انشالله اجرا می شود.
ما این کار را نه به سبک اداری و سازمان های پر خرج و کم خاصیت بلکه با همین رفتار جهادی، قرارگاه های جهادی و توان شما جوانان عزیز با پشتیبانی کامل انجام خواهیم داد و یک میلیون 250 هزار شغل را در روستاها به کمک شما ایجاد خواهیم کرد.
همه شما می دانید که بخشی از مردم ما آنچنان محروم هستند که ضرورتی نمی بینم از محرومیت آنها برای شما بگویم. مطمئن هستم شما با آنها زندگی کرده اید و به کمک آنها رفته اید. در حاشیه شهرها کسانی هستند که حتی نان خالی را هم قرض می کنند تا بتوانند شکم خود و فرزندانشان را سیر کنند و تنها با یارانه زندگی می کنند. اگر قول داده ام که یارانه این اقشار را به سه برابر برسانم به دنبال این هستم با کمک شما عزیزان هم بتوانیم به آنها کمک مالی کرده و هم این عزیزان را توانمند کنیم.
اگر برای جوانان عزیزی که اشتغال به کار ندارند و جوانان متاهلی که در سراسر کشور با تعطیلی چندین هزار کارخانه بیکار شده اند، قول پرداخت 250 هزار تومان ماهیانه به عنوان حق کارانه را داده ام به این جهت است که آنها به مراکز کاری معرفی شوند و تولید کاری و توانمند سازی صورت گیرد.
ما به شما عزیزان متعهد هستیم که به حول و قوه الهی با پایان دادن به دولت چهاردرصدی ها، بتوانیم همه اهدافی که در 12 فروردین ماه سال 1358 داشتیم را محقق کنیم.
ما در 12 فروردین با مردم و امام مهربانی ها عهد بستیم. امامی که فرمودند آنهایی که تا آخر خط انقلاب با ما هستند محرومان و مستضعفان هستند. ما در «دولت مردم» به همان باورهای امام راحل و ارزش های انقلاب در رسیدگی به این مردم مخصوصا محرومان و مستضعفان در اقصی نقاط کشور متعهد هستیم.
ما در «دولت مردم» متعهد هستیم در یک دوره 4ساله بتوانیم امید، نشاط و مهار مشکلات اقتصادی را رقم بزنیم تا کشور در مسیر پیشرفت قرار گیرد و مردم ما هر سال تحولات را ببینند و ببیند هر سال وضعیت آنها بهتر شده است همانطور که در شهر تهران این اتفاق افتاده است.
دیدگاه تان را بنویسید