روزنامه کیهان: عضو فراکسیون افراطیون در مجلس ششم از مهران مدیری و سایر هنرمندان خواست با روحانی و دولت شوخی نکنند.
احمد شیرزاد در سرمقاله روزنامه اجارهای آفتاب یزد مینویسد: این حق را داریم که از هنرمندان بخواهیم که واقعا بیطرف باشند و به خواست مردم نگاه کنند و صرفا سخنانی را بر زبان نیاورند که جنبه دست انداختن کسی یا نیش و کنایه زدن و تخریب کردن کارهایی که انجام شده، باشد.
وی میافزاید: از سوی دیگر، ایشان بدانند سیاستمداران ممکن است از قدرتی که به دست میآورند بهرههایی را ببرند ولی واقعا زحمت میکشند و خیلی وقتها از خوشی خودشان میگذرند. به هر حال کسانی که مسئولیتهای بالایی را برعهده گرفتهاند، اشتباهاتی هم دارند، شاید بهتر این باشد که آن اشتباهات به زبان جد گفته شود نه به زبان طنز.
این رهنمود شیرزاد در حالی است که رئیسجمهور در قبال نقدهای جدی کارشناسان نسبت به اشتباهات بزرگ وی و دولتش، پاسخ آنها را با هتاکی و توهین و تهمت داد و از برچسبهایی چون مزدور، بیشناسنامه، ترسو، کاسب تحریم، بیسواد، حسود، جیببر، افراطی، بیکار، متوهم، بزدل، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، عصر حجری، کودک صفت و... علیه آنها استفاده کرد.
یادآور میشود مهران مدیری در برنامه طنز دورهمی گفته بود: «یادش بخیر آن موقع که طرفداریها دلی بود. الان کسی باور نمیکند حرفی بزنید ولی در تیم کسی نباشید. به اشتباه یا کمبودی اشاره کنید ولی از جایی خط نگرفته باشید و سریع میگویند معلوم نیست چقدر گرفته که اینها را میگوید! بس که همه قلمهایشان را فروختهاند باورشان نمیشود کسی از روی مصلحت، دلسوزی و بدون خودفروشی حرف بزند. برچسب میزنند و تا تیمات را مشخص نکنی ولت نمیکنند! به اشتباهی که اکنون رخ میدهد نباید اشاره کنی چون مطمئنشان میکنی که دوست داری قبلیها بیایند، به اشتباهات گذشته هم نباید اشاره کنی چون فکر میکنند حتما در تیم آنهایی هستی که الان در راس کارند و بابتش پول گرفتهای. از هر چیزی هم صحبت کنی، یک نفر ناراحت میشود. ظاهرا همه برای آنکه مهر طرفداری به پیشانیشان نخورد، باید خفه شوند و این همان چیزی است که آنهایی که سرکارند میپسندند.»
وی در برنامه طنز دیگری گفته بود: «آدم دیدم از بس رونق اقتصادیاش خوبه، فرش منزلش را هم فروخته است. خلاصه تا رونق اقتصادی خوب است، بفروشید. همه در حال خرید و فروش هستند.»
مدیری در برنامه دیگری خاطرنشان کرده بود: «عدهای جرات کردند وارد عملیاتی شوند که به آنها گفته شده بود، برگشتی در آن نیست. اگر ما بودیم چه کار میکردیم، امروز که شرایط کاملا عادی است، جواب آن دل و جرات خارقالعاده را با سازشکاری و منفعتطلبی میدهیم. اگر دل و جرات بعضی از کارها را ندارین، چرا پستهایی را میگیرید که انجام وظایفش دل و جرات میخواهد، تو که نمیتونی بتمرگ خانهات.» این قبیل اظهارات مدیری با استقبال گسترده در شبکههای مجازی و البته فحاشی حامیان مدیریت اشرافی و منفعل در برابر غرب مواجه شده است.
دیدگاه تان را بنویسید