ارتحال آقای هاشمی و مرگ اخلاق سياسی!

کد خبر: 616223

هم نشینان و هم فكران آقای مسجد جامعی از جمله علی شكوری راد در مهرماه 78 پیرامون شخصیت آقای هاشمی می گوید:«حضور هاشمی رفسنجانی در انتخابات از شفافیت فضای انتخابات می کاهد».

سرویس سیاسی فردا: ارتحال یار دیرین رهبری، آقای هاشمی رفسنجانی موجب شده تا برخی از شخصیت های سیاسی یا تغییر موضع 180 درجه ای، با رفتارهای تملق گونه سعی داشته تا فوت آقای هاشمی را دست مایه اغراض و اهداف سیاسی خود بنمایند. یكی از این افراد كه اتفاقا نحوه مدیریتش در زمان وزارت ارشاد بر همگان مبرهن بوده، جناب مسجد جامعی عضو سابق شورای شهر تهران می باشد.
وی در حالی به تحسین ذوابعاد شخصیتی آقای هاشمی اشاره كرده و آن را در روزنامه ایران منتشر می نموده و در نهایت توسط پروپاگانداهای رسانه ای اصلاح طلبان بازنشر می نماید كه هم پیاله های ایشان در بازه زمانی دهه 70 تا 80 بیشترین توهین ها و رادیكال ترین انتقادات را نه به عملكرد آقای هاشمی بلكه به شخصیت ایشان روا داشتند.
اگر از سخیف ترین عبارات منتشر شده توسط اكبر گنجی در رثای آقای هاشمی كه در كتاب عالیجناب سرخ پوش چاپ شده بگذریم، هم نشینان و هم فكران آقای مسجد جامعی از جمله علی شكوری راد در مهرماه 78 پیرامون شخصیت آقای هاشمی می گوید:«حضور هاشمی رفسنجانی در انتخابات از شفافیت فضای انتخابات می کاهد».
محسن آرمین دیگر عضو حزب مشاركت در همان سالها در روزنامه آفتاب یزد می نویسد: «هاشمی از شاگردانی است که در تمام امتحانات بخصوص دوره چهارم مجلس مردود شده است. در مجلس چهارم حمله به جناح اصلاح طلب و قلع و قمع نیروهای این جناح توسط هاشمی رفسنجانی صورت گرفته است.»
نكته حائز اهمیت این است كه در زمانی كه جریان اصلاحات این گونه اظهارات را به آقای هاشمی روا می داشتند جناب مسجد جامعی نه تنها هیچ گونه واكنشی نشان نداده بلكه با سكوت خویش و تایید صد در صدی در برخی محافل خصوصی اصلاح طلبان، خود جزوی از سیل خروشان اهانت ها به یكی از بزرگترین رجال سیاسی كشور در آن زمان بوده است. حال چه شده كه بعد از چندین سال، یكباره آقای مسجد جامعی سخن به زبان آورده و از خصایص اخلاقی آقای هاشمی می نویسد و وی را تحسین می نماید. اگر عقل سلیم را در این مقوله به كار گیریم به حقیقتی جز غرض ورزی سیاسی و پایمال نهادن اخلاق سیاسی در میان ایشان به گزینه دیگری نخواهیم رسید. كارزار پرطمطراق سیاست به گونه ای است كه عده ای حتی ارتحال یكی از تاثیرگذارترین شخصیت سیاسی در انقلاب اسلامی را بازیچه حركت های رسانه ای و حزبی خود قرار می دهند و با چاشنی مظلوم نمایی و اشك تمساح ریختن ها، چرخشی یكباره را در مواضع خود ایجاد می نمایند.
بر خلاف نگرش جناب مسجد جامعی و چرخش سیاسی ایشان با اغراض حزبی كه نمود اصلیش را می توان در مطلب روزنامه ایران مشاهده نمود، قشر حزب اللهی بسیار بزرگوارانه نسبت به ارتحال یار دیرین امام برخورد نمودند. با وجود همه اختلاف نظرها میان اقشار حزب اللهی و آقای هاشمی، مردم متدین و انقلابی ضمن حضور در مراسم ایشان با خواندن نماز میت، دین خود را به یار دیرین رهبری ادا نمودند. كاش برخی از دوستان اصلاح طلب همچون آقای مسجدجامعی، رفتار بزرگوارانه را از همین مردم كوچه و بازاری كه ایشان داعیه حضور در میانشان را داشته، یاد بگیرند. مردمی كه ضمن برخی انتقادات بدون هیچ گونه تملق و بزرگ نمایی به واسطه شخصیت بزرگ آقای هاشمی برایش طلب غفران و مغرفت نمودند.
طبیعتا هیچ كدام از ما در مقام قضا و قضاوت قرار نداریم ولی آنچه پس از اظهارات آقای مسجد جامعی در ذهن متبادر شده این است كه آیا اظهارات وی در روزنامه دولتی ایران، ارتباطی با مسئولیت جدید وی در دولت یازدهم و جداییش از شورای شهر تهران دارد یا خیر!؟ باید صبر كرد و منتظر ماند تا ببینیم در آینده چه مسئولیتی قرار است نصیب ایشان در دولت تدبیر! و امید! می گردد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها