سرویس سیاسی فردا: حسن روحانی چند روز پیش در نشست تخصصی جامعه نظارت و بازرسی دولت، وزارتخانه ها، سازمان ها و استانداری های سراسر کشور گفت: در شرایط کنونی کشور، باید کمربندها را برای مقابله با فساد محکم ببندیم و یکی از راههای رسیدن به رشد، توسعه و اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور را مقابله با فساد دانست. وی ادامه داد: برای مقابله با فساد، بازرسیهای ویژه و نظارت قوای سه گانه لازم بوده اما کافی نیست، چرا که این دستگاهها بازرسیهای خاص را انجام میدهند و ما در این راستا نیاز به بازرسی عمومی کامل و نظارت مردم داریم و همه مردم باید برای مقابله با فساد به صحنه نظارت بیایند، چرا که هرگز نمیتوانیم در مسیر مبارزه با فساد و معضلات اجتماعی بدون حمایت مردم گام برداریم.
روحانی پیش از این نیز در جشنواره شهید رجایی گفته بود: «اگر میخواهیم با فساد مبارزه کنیم، بدانیم با بگیر و ببند و یا این را بگیر و آن را بگیر فساد درست نمیشود، یا اینکه اگر کسی حقوق غیرعادلانهای گرفته، بیاییم دادگاهی درست کنیم و چوبی و شلاقی بیاوریم تا درست شود، خیر؛ نه اینها نیست. باید به ریشهها بپردازیم، دولت به ریشهها میپردازد.»
با این وجود هنوز افکار عمومی در خصوص فیشهای نجومی سوالات و ابهامان فراوانی دارند.
به نظر شما دلیل باقی ماندن این حجم ابهام و سوال در میان مردم در خصوص حقوقهای نجومی چیست؟
با توجه به مواضع رئیس جمهور تا چه اندازه اقدامات دولت را درخصوص مبارزه با حقوق های نجومی موفق می دانید؟
دولت برای برای تحقق بازرسی عمومی و نظارت مردمی بر فساد چه کارهایی باید انجام دهد؟
شفافیت دارایی ها و دریافت های مالی مدیران ارشد کشور چقدر میتواند به جلوگیری از فساد کمک کند؟
خودداری برخی از وزرای این دولت از اعلام دارایی های خود به قوه قضاییه چقدر با اظهارات رئیس جمهوری مبنی بر نظارت مردمی همخوانی دارد؟
نظرات خود را بدون توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی برای ما ارسال کنید. بدیهی است سایت «فردا» از انتشار نظرات توهینآمیز معذور است.
دیدگاه تان را بنویسید