رونمایی از برنامه انتخاباتی دولت با جنجال مشهد
«غوغازیستان وتجدیدنظرطلبان، که برای آنها همواره هدف وسیله را توجیه میکند. «علی مطهری بما هو علی مطهری»، موضوعیتی ندارد. خصوصاً آنکه در پارهای موارد، دیدگاههای فرهنگی این دو فرسنگها ولو در ظاهر فاصله دارد.»
این شرمندگی البته نه از آن جنسی بود که در جلسه مشترک دولت و مجلس شورای اسلامی، در تیر ماه امسال در زمینه حقوقهای نجومی وعدهاش را داده بود که اگر «دولت در جایی که احیاناً غفلتی شده باشد در عذرخواهی از مردم لکنت زبان نخواهد داشت.»
این شرمندگی حتی از آن جنسی نیست که اکنون و پس از گذشت سه سال و نیم از عمر دولت «تدبیر و امید!» بیایند و شجاعانه از «ولی نعمتان» خود عذر بخواهند که دیگر نمیتوان پشت «شعار» پنهان شد و همه تقصیرهای عالم را از گذشته تا ناکجاآباد، متوجه دولت گذشته کرد. مردم و از جمله آن 50/7 درصدی که به این دولت اعتماد کردند «شعور» دارند.
انتخابات در پیش است و ملت محک خواهند زد، هرآنچه که از دولت تدبیر و امید تجربه کردهاند، دولتی که دستش از هر وعدهای خالی است، کدام مسیر را برگزیند که اذهان مردم رااز مطالبات به حق آنها منحرف سازد. آیا راهی جز ایجاد دو قطبی اجتماعی و شکاف فرهنگی مانده است؟ کافی است نگاهی به صفحات نخست روزنامههای تجدیدنظرطلب و حتی دولتی بیندازید تا این آرایش را بهتر درک کنید. همایشی غیرقانونی در مشهد تدارک دیده میشود، «علی مطهری» برای سخنرانی انتخاب میشود و مراجع قضایی به هر دلیلی دستور لغو همایش را صادر میکنند. تیم عملیات روانی بلافاصله دست به کار میشود، و بیآنکه بپرسد چرایی و چگونگی این تصمیم چیست، انگشت اتهام را به سمت نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد اشاره میرود و داستانها در فضای مجازی میسرایند که خراسان خودمختار شده است وقس علی هذا. سپس موج نامهنگاریها آغاز میشود و تمام قوای کشور را درگیر مسئلهای میکنند که نه دردی از مشکلات مردم را درمان میکند و نه مرهمی بر زخم آنها مینهد. گویا ستاد تبلیغات انتخاباتی دولت تشکیل شده و افتخار قیچی کردن روبان به علی مطهری سپرده شده است.
دیدگاه تان را بنویسید