«لاجوردی» من را شکنجه کرد!/ بديل‌سازی ناشیانه کارگزاران

کد خبر: 555849

گفته های یکی از اعضای منافقین و آمارهای رشد اقتصادی که توسط مسئولان ارائه می شود مهم ترین محور نظرات کارشناسان و فعالان عرصه سیاست و رسانه را تشکیل می دهد

«لاجوردی» من را شکنجه کرد!/ بديل‌سازی ناشیانه کارگزاران
سرویس سیاسی فردا: گفته های یکی از اعضای منافقین و آمارهای رشد اقتصادی که توسط مسئولان ارائه می شود مهم ترین محور نظرات کارشناسان و فعالان عرصه سیاست و رسانه را تشکیل می دهد که بخشی از آن در ادامه می آید:
من را لاجوردی شکنجه کرده!
مهدی اسلامی محمد مهدی اسلامی ، روزنامه نگار اصولگرا نوشت: حسین علی طاهرزاده از بازماندگان نسل اول سازمان_مجاهدين_خلق که پس از پیروزی انقلاب حاضر به همکاری با مسعود رجوی نشد؛ از تغییرات این سازمان که امروز بیشتر به سازمان منافقین مشهور است، خاطرات بسیار دارد؛ با لهجه شیرین تبریزی خاطراتش با حنیف نژاد را تعریف می کند تا می رسد به خاطره ای از ایام حضور شهید لاجوردی در دادستانی انقلاب مرکز:
بعد از انقلاب در اوين لاجوردی از من دعوت كرد و گفت بيا اين تخم و تركه‌هايت را ببين. ببين توي ايران چي پاشيدي! آن موقع من در كميته ستاد مشترك بودم. من به اوين رفتم. با لاجوردي از قبل هم‌سلول بوديم و همدیگر را خوب مي شناختيم. آقاي لاجوردي از بعضي مسائل اصلاً نمي‌گذشت. در ميان مجاهدين، غير از من فكر نمي‌كنم كسي را قبول داشتند، حالا چه دليلي داشت؟ نمي‌دانم، ولي مي‌دانم كه آدم باهوشي بود.
ايشان آمد و به من گفت: چطوري داداش؟ گفتم:‌ خوبم. تو چطوري؟ داري جلادي مي‌كني؟ قاه قاه خنديد و گفت:‌ بيا مي‌خواهم نشانت بدهم كه دارم چه مي‌كنم. همين طور كه به طرف دفترش در طبقه 2 يا 3 مي‌رفتيم، چند تا دختر آمدند. صدايشان زد و گفت بيائيد. آمدند جلو. از آنها پرسيد: در اينجا كسي شما را شكنجه كرد؟ هيچ يادم نمي‌رود.
يكي از دخترها كه مشخص بود او را نمي شناخت، گفت:‌ بله. آقاي لاجوردي ما را شكنجه كرد. لاجوردي به من اشاره كرد و گفت:‌ اين آقا را آورده‌ايم كه لاجوردي هر كاري كرده‌، تنبيهش كند. حالا بگوييد چه شكايتي داريد؟ آنها حرف‌هايي زدند و بعد آقاي لاجوردي به یکي از پاسدارها گفت آنها را ببرد.
بعد رفتيم دفترش و آقاي طهوري هم آمد و ناهار را هم با هم خورديم و تا عصر بودم و برگشتم به كميته. گفتم: اسدالله! من از اين چيزها اطلاعي ندارم. اينها تخم و تركه‌هاي ما نيستند. ما اين قدر آدم‌هاي نپخته كه اين جوري به كسي اتهام بزند، نداريم. اگر حقيقت را بگويد، چه بهتر و اين شهامت است، ولي اينكه نديده و نشناخته حرف بزند و بدون اينكه كسي را بشناسد، به خود تو بگويد لاجوردي مرا شكنجه كرده، چنين آدمي نداريم. اين خاطره هيچ يادم نمي‌رود. در محوطه اوين بود.
این مصاحبه را در سفری به تبریز گرفتم و اولین بار در ویژه نامه نوروزی روزنامه ایران، اسفند 1388 منتشر شد.
بديل سازي ناشيانه کارگزاران
عبدالله گنجی عبدالله گنجی ، مدیر مسئول روزنامه جوان در کانال تلگرامی خود نوشت: ماهنامه مهرنامه متعلق به هلدينگ رسانه اي کارگزاران در شماره مردادماه خود پرونده مفصلي را به النهضه تونس و راشد الغنوشي رهبر آن اختصاص داده است. رويکرد در اين پرونده عدول غنوشي از اسلام گرايي و پذيرش سکولاريسم است.اين پرونده که با تيتر هاي ذيل کار شده است چه پيامي را به ايران امروز مي خواهد منتقل کند؟
"مسجد جاي فعاليت سياسي نيست"
"دمکراسي از جاده تغيير اجتماعي مي گذرد"
جدايي دعوت از دولت"
"عرفي شدن مضيق"
النهضه در مسير سکولاريسم اسلامي قدم برمي دارد"
"سکولاريسم تونسي يا واقع گرايي سياسي؟"
"شيخ دمکرات"
""حزب مدني"
راشد الغنوشي خود در کتاب "امام خميني و تجديد حيات اسلامي" مي گويد شيعه دو نقطه قوت دارد که ما نداريم :مسجد و رهبري روحانيت.حال سوال اين است که کارگزاران و ليبرال ها با اين پرونده مي خواهند چه بگويند؟
1- عدول اصلاح طلبان از نظام ديني را با بديل سازي و اين هماني ،در داخل توجيه وطبيعي و گريز ناپذير جلوه دهند.
2-نظام را از اصرار بر اسلام سياسي و نظام ديني منصرف نمايند و نوعي بي فايده گي و نياز به تجديد نظر را القا نمايند
آنچه مسخره به نظر مي رسد مفهوم سازي نارساست."سکولاريسم اسلامي"يعني چه؟ قبلا نيز هاشم اغاجري"اومانيزم الهي"و ديگر اصلاح طلبي "ديکتاتوري صالحان"را طرح کرده بود که اجماع نقیضین است
احسان تقدسی احسان تقدسی ، روزنامه نگار اصولگرا نوشت: مقامات محترم دولتي در آمارهاي خود از رشد اقتصاد كشور از افزايش مبادلات ايران با كشورهاي مختلف سخن مي گويند و آمارهايي در اين زمينه ارائه مي كنند.
نكته اينجاست كه بالاخره براي اين مبادلات يا بايد پول داد يا بايد گرفت. حال وقتي عملا امكان نقل و انتقال پول به دليل كارشكني آمريكايي و ادامه بحث تحريم ايران وجود ندارد، مقامات محترم دولت دقيقا از چه سخن مي گويند؟
به عنوان مثال: شما نفت را صادر مي كنيد. وقتي نمي شود پولش را گرفت يا براي دريافت اين پول هزينه هاي غيرمتعارفي بايد كرد يا به جايش بايد جنس اجباري خريد، چه فايده اي براي مردم دارد؟
آمريكا بر اساس برجام وعده رفع تحريم هاي بانكي را داده بود. اين اتفاق همچنان نيفتاده است.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین