باهنر: در برجام ضرر نکردیم، سود بردیم

کد خبر: 550899

محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ارزیابی عملکرد دولت یازدهم گفت: دولت یازدهم دو یا سه برنامه را روی میز گذاشت و آن را دنبال کرد. در موضوع برجام کار خوب و قوی از سوي متخصصان صورت گرفت و بحث‌هایی که در‌این‌زمینه مطرح می‌شود طبیعی است. ما در برجام ضرر نکردیم بلکه سود بردیم اما علاقه داشتیم سود بیشتری ببریم.

روزنامه شرق: محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ارزیابی عملکرد دولت یازدهم گفت: دولت یازدهم دو یا سه برنامه را روی میز گذاشت و آن را دنبال کرد. در موضوع برجام کار خوب و قوی از سوي متخصصان صورت گرفت و بحث‌هایی که در‌این‌زمینه مطرح می‌شود طبیعی است. ما در برجام ضرر نکردیم بلکه سود بردیم اما علاقه داشتیم سود بیشتری ببریم. رقبای ما برجام را اجرا نکردند که ما هم با آنان بحث و جدل می‌کنیم و مسئله بازگشت به قبل از برجام روی میز ماست و اگر احساس کنیم بازی برد - برد نیست به قبل از برجام برمی‌گردیم». باهنر همچنین یکی از موفقیت‌های دولت روحانی را مهار تورم دانست و گفت: «در بحث خروج از رکود اگر هم اتفاقی افتاده این اتفاق به ذائقه مردم ننشسته است و مردم رنج می‌برند». وی ادامه داد: «دولت باید در بحث خروج از رکود یک کار قوی کند و قدم سنگینی بردارد که اگر دراین‌زمینه اقدام قوی صورت گیرد عملکرد دولت، مثبت ارزیابی می‌شود».
مرا با دولت درگیر نکنید
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که شما رقیب اصلی روحانی در انتخابات سال آینده هستید، آیا این ادعا درست است؟ گفت: «من چندی پیش نیز چنین خبرهایی را تکذیب کرده بودم. من حقوق‌بگیر دولت هستم و بهتر است مرا با دولت درگیر نکنید». باهنر درباره نگاهش به روحانی هم گفت: «ما روحانی را ٣٣ سال است که می‌شناسیم؛ البته دوره گذشته هم وی جزء کاندیداهای مورد حمایت ما نبود اما انتخاب شد و همه ما گفتیم که باید حداکثر همکاری را با روحانی داشته باشیم البته این مسئله منحصر به وی نیست چراکه ما از هر فردی که به ‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شود، حمایت خواهیم کرد. اینکه ما بخواهیم از روحانی مشروط حمایت کنیم و شرطی در این رابطه بگذاریم این مسئله تنها به روحانی معطوف نمی‌شود و همه نامزدها شرایط مشروط دارند و باید توانمند، خردورز، مدیر و دارای سوابق کاری بالایی باشند که البته همگی این موارد نسبی است و این، به آن منظور است که ما صفر و صدی عمل نخواهیم کرد». او درباره دلایل هجمه به حسین فریدون، برادر رئیس‌جمهوری هم افزود: «ممکن است برای برخی افراد سؤالاتی ایجاد شود. آقای فریدون از روز اول کنار روحانی بود. حتی به‌شوخی می‌گفتند اگر عکسی از روحانی و فریدون با هم پیدا نکردید، جایزه دارید. در سال ٩٥ حضور حسین فریدون تقریبا کم‌ر‌نگ شد و در آن هنگام فقط در دو سفر استانی در کنار رئیس‌جمهور حضور داشت اما رئیس‌جمهور باید زمانی که هجمه‌هایی رخ می‌دهد، صریح وارد شود و موضع‌گیری کند. زمانی که هیچ عکس‌العملی صورت نگیرد ظن‌ها قوی می‌شوند و اگر رئیس‌جمهور این را خلاف واقع می‌داند باید رسما اظهارنظر کند».
چه کسی باور می‌کند سفرهای احمدی‌نژاد انتخاباتی نیست؟
او در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات احمدی‌نژاد که گفته تبلیغات علیه من غوغا می‌کند هم گفت: «صحبت‌های آقای احمدی‌نژاد درباره اصرار دیگران برای کاندیداتوری تعارف است. دفتر ایشان می‌گوید که سفرهایشان انتخاباتی نیست ولی چه کسی باور می‌کند که قصد این سفرها انتخاباتی و برای کاندیداتوری نیست. اگر شرایط برای حضور ایشان فراهم شود و او بداند تأیید می‌شود، حتما کاندیدا خواهد شد. اینکه ما هم فکر کنیم از حالا باید احمدی‌نژاد را خط بزنیم یا اینکه از فهرست حذف کنیم این‌طور نیست؛ چراکه ما هیچ‌کس را در شرایط فعلی از فهرست حذف نمی‌کنیم؛ اما ماندن افراد در فهرست هم به‌هیچ‌وجه دلیلی بر تأیید نخواهد بود». باهنر درباره فعالیت اصولگرایان در انتخابات ریاست‌جمهوری هم گفت: «ما از مطالبات مردم دفاع می‌کنیم. دولت هم نیاز به فرصت دارد. برخی مسائل را خوب انجام داده ولی برخی امور مانند رکود و اشتغال روی زمین مانده است. امیدواریم دولت یازدهم حرکت خوبی بزند تا ذائقه مردم را جواب بدهد و مردم حس کنند. گفتن «خروج از رکود» خوب است، ولی مردم آن را حس نمی‌کنند». باهنر با اشاره به اینکه استدلال ما این است که هر کاری که از دستمان بر‌می‌آید باید برای ریاست‌جمهوری انجام دهیم افزود: «اما در نهایت برای انتخاب نامزد نهایی باید مقایسه کنیم چراکه ممکن است روحانی نتواند رکودی را که بر مردم فشار می‌آورد رفع کند و حتما در‌این‌صورت باید به دنبال دولتی باشند که امیدش برای گذشتن از گردنه‌های کشور بیشتر باشد».

او درباره اظهارات تند امام‌جمعه قائم‌شهر و جواب سیدعلی خمینی هم افزود: «هیچ‌کس حق تعیین تکلیف برای دیگران را ندارد. در هر کشور قانون حاکم است و همه کنشگران باید قوانین موضوعه را رعایت کنند. بعضی مسائل عرفی هستند و ممکن است عرف مسائلی را نپسندد و برخی را بپسندد».

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها