کاظم جلالی ۹۴: من شعار «اشد مجازات برای سران فتنه» ندادم/ جلالی ۸۸: مجلس خواهان اشد مجازات برای موسوی و کروبی است +فیلم

کد خبر: 505942

جلالی با تأکید بر اینکه موسوی و کروبی از دامن انقلاب اسلامی طرد شده هستند، گفت: مجلس شورای اسلامی خواهان اشد مجازات برای موسوی و کروبی است.

کاظم جلالی ۹۴: من شعار «اشد مجازات برای سران فتنه» ندادم/ جلالی ۸۸: مجلس خواهان اشد مجازات برای موسوی و کروبی است +فیلم
کاظم جلالی 94: من شعار «اشد مجازات برای سران فتنه» ندادم/ جلالی 88: مجلس شورای اسلامی خواهان اشد مجازات برای موسوی و کروبی است
سرویس سیاسی فردا: کاظم جلالی در گفتگو با خبرآنلاین در مورد اتفاقات سال 88 و مطرح شدن این موضوع که در مجلس هشتم خواستار اشد مجازات برای سران فتنه بوده؛ ولی در انتخابات مجلس دهم در لیست انتخاباتی قرار گرفته است که شعار آنها رفع حصر است، گفت؟ من نمی‌دانم این حرف را از كجا آورده‌اند، چون من معمولا مواضعم در ایام سال 88 مواضع روشنی است.
وي افزود: همیشه شعار من و امثال آقای مطهری و دیگران این بود که باید دادگاهی تشکیل شود و مسائل مورد رسیدگی قرار بگیرد، طبعا من قاضی نیستم که بخواهم حکم صادر کنم که اشد مجازات یا اقل مجازات باشد. این را باید دادگاه تعیین کند که چه کسانی باید چگونه مجازات بشوند. کسانی که با ادبیات من آشنا باشند می‌دانند که من معمولا هیچ گاه ادبیات خیلی تندی را اتخاذ نکرده‌ام.
موسوی و کروبی از دامن انقلاب اسلامی طرد شده هستند
اما کاظم جلالی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مجلس هشتم در حاشیه جلسه علنی مجلس در 26 بهمن 89 با اشاره به حوادث روز 25 بهمن تهران اظهار داشت: حوادث دیروز به لحاظ کمیت در جایگاهی نیست که قابل بحث باشد چراکه افراد بسیار کمی فراخوان فتنه‌گران را پذیرفته بودند.
وی در ادامه بیان کرد: تعجب ما از این است که افرادی که سال گذشته شعار نه غزه و نه لبنان را سر می‌دادند امروز از حمایت مردم مصر سخن می‌گویند؛ مردم مصر با الهام از شعار اصیل انقلاب اسلامی توانستند به پیروزی برسند و ملت ایران در 22 بهمن با حضور باشکوه خود از مردم مصر حمایت کردند؛ اما برخی‌ها بعد از حضور مردم یادشان آمد که روز دیگری از مردم مصر حمایت کنند که این مضحک و طنز است.
جلالی با تأکید بر اینکه موسوی و کروبی از دامن انقلاب اسلامی طرد شده هستند، گفت: مجلس شورای اسلامی خواهان اشد مجازات برای موسوی و کروبی است. موسوی و کروبی باید بدانند که اگر امام بود چگونه با آنها برخورد می‌کرد؟ امام خمینی می‌فرمودند حفظ نظام از اهم واجبات است و امام راحل به عنصر اطاعت از رهبری تأکید داشتند؛ اما این افراد تلاش کردند که به ایران در منظر جهانیان لطمه بزنند.
نماینده مردم شاهرود همچنین گفت: مقام معظم رهبری تمام تلاشش این بود که موسوی و کروبی به دامن انقلاب بازگردند اما این افراد با بوالهوسی خود را از دامن نظام طرد کردند. جلالی همچنین گفت: ریشه این افراد در خودپرستی و خودبرتربینی است.
چرا دایره فتنه را آنقدر گسترده می‌کنند
کاظم جلالی در مصاحبه با خبرآنلاین همچنین گفت: در موضوع فتنه، بحث «کاسب فتنه» را بنده مطرح کردم. در جریان دفاع از کابینه که بعد مشاجره‌ای هم بین من و یکی از نمایندگان ایجاد شد، اتفاقا بر سرهمین موضوع بود که چرا بعضی‌ها از فتنه برای تسویه حساب سیاسی استفاده می‌کنند؟ چرا دایره فتنه را آنقدر گسترده می‌کنند که خیلی از آدم‌ها را می‌خواهند در آن آتش بسوزانند؟ سال 88 روشن است که ما با چه رویکردی تلاش کردیم که بر روی آن آتش، بنزین نریزیم. من همیشه حرفم این بود که آتش را باید خاموش کرد نه آنکه روی آن بنزین بریزید؛ اما برخلاف ما، دوستانی تلاش کردند که مرتب بر روی آن بنزین بریزند. ما در سال 88 آمدیم و گفتیم که هر نظام سیاسی باید درون خودش خود ترمیمی داشته باشد، اینکه اگر در درون نظام زخم‌هایی ایجاد می‌شود را بگذاریم تا کهنه شود به ضرر نظام است و یا اگر بگذاریم بیگانگان در خارج از مرزها، سخنگویی درباره این زخم‌ها را به دست بگیرند، این هم اشتباه است.
کسانی که امنیت انتخابات سالم در کشور را زیر سوال بردند امروز چه می تواند بگویند
اما رئیس مرکز پژوهش‌هاي مجلس در‌ گفتگو با نمانیوز که در 9 دی 93 صورت گرفته بود، در خصوص محکومیت اقدامات فتنه گران در انتخابات سال 88 و خط قرمز بودن فتنه برای مسئولان نظام گفت: اساس امنیت نظام اسلامی در این مقطع مورد لطمه جدی قرار گرفت انتخاباتی که می توانست با آن فضای که پیش از انتخابات با حضور گسترده مردم رقم خورد یک برند برای کشوری مثل ایران به عنوان یک نظام با مردم سالاری دینی باشد آن فرصت از بین رفت، افرادی که در کشور خود را دلسوز می دانند و درون نظام هستند باید تلاش کنند نظام باقی بماند نه اینکه از همه لحاظ مورد هجمه قرار گیرد لذا طبیعی است که کسانی که در این ماجرا ورود داشتند بعد از خطبه های که مقام معظم رهبری خواندند و پس از آن خطبه ها هم مسیر خود را ادامه دادند قطعا اینها در جریان فتنه و برای براندازی نظام اسلامی تلاش می کردند و از این منظر طبعا فتنه خط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران است. رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس همچنین تصریح کرد: چرا خط قرمز کشور نباشد، کسانی که هویت نظام اسلامی ما را هدف قرار دادند، کسانی که منافع ملی ما را در عرصه بین الملل با آسیب مواجهه کردند، کسانی که آینده جمهوری اسلامی ایران را با خطر جدی مواجه کردند و به دنبال شکاف اجتماعی در بین مردم بودند آیا امروز پاسخگو هستند، کسانی که امنیت انتخابات سالم در کشور را زیر سوال بردند امروز چه می تواند بگویند،کسانی که ناامنی اقتصادی را در کشور بوجود آوردند؛ اینها چطور می توانند سر خود را امروز بالا بگیرند وقتی صدای واحد از ضد انقلاب و فتنه گران به گوش می رسد آیا نباید با فتنه گران و عوامل آنها برخورد کرد؟
جلالی همچنین جز حدود 175 نماينده مجلسی بود که در 26 ارديبهشت 89 در نامه‌اي سرگشاده خطاب به رئيس دستگاه قضايي ضمن اعتراض و اظهار شگفتي از احضار و محاكمه مديران رسانه‌هاي انقلابي به دليل شكايت سران فتنه، خواستار تسريع در محاكمه سران فتنه و رسيدگي به شكايات ملت ايران از آنان شدند.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس همچنین در زمان رای اعتماد به کابینه دولت یازده در پاسخ به این سؤال‌که آیا موضوع فتنه همچنان در ملاک‌های مجلس برای بررسی صلاحیت سه وزیر پیشنهادی آینده که در مرحله اول موفق به کسب رای اعتماد نشدند، وجود دارد، گفت: بحث فتنه هم شاخص اصلی برای مجلس شورای اسلامی و همچنین شاخص اصلی برای حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور است.
در ادامه فیلمی از گزارش کاظم جلالی درخصوص حوادث مربوط به کهریزک را میبینید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین