دفاع افراطیون صرب از نسل کشی مسلمانان + تصاویر گورهای دسته جمعی

کد خبر: 149447

ملادیچ در سال ۱۹۹۲، پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و اعلام استقلال بوسنی از یوگوسلاوی، به مدت چهار سال همراه با ارتش خود به شهرهای مسلمان بوسنی حمله کرده و هزاران مسلمان بوسنیایی را قتل عام می‌کند و آن‌ها را در گورهای دسته جمعی دفن می‌کند...

دفاع افراطیون صرب از نسل کشی مسلمانان + تصاویر گورهای دسته جمعی
روز گذشته (یکشنبه) طرفدارن راتکو ملادیچ در اعتراض به دستگیری و حکم انتقال ملادیچ به دادگاه بین المللی لاهه جهت بررسی پرونده کشتار مسلمانان، به خیابان‌ها آمدند و با سر دادن شعار و درگیری با پلیس خواستار آزادی او شدند.
به گزارش فردا، راتکو ملادیچ هفته گذشته پس از ۱۶ سال زندگی پنهانی در یکی از روستاهای دور افتاده صربستان دستگیر شد. دستگیری ملادیچ و خبر انتقال او به دادگاه بین المللی، این روز‌ها بحث‌های فراوانی را در صربستان برانگیخته است. در حالی که رئیس جمهور صربستان و مقامات این کشور در پی انتقال او به لاهه هستند، ملی گرا‌ها و افراطیون صرب خواهان آزادی و عدم انتقال او به دادگاه رسیدگی به جنایات جنگی می‌باشند.
افراطیون صرب رئیس جمهور صربستان- بروس تادیچ- را به سازشکاری با غرب متهم می‌کنند و او را «آلت دست غربیان» و «خائن» می‌نامند. این در حالی است که احزاب دیگری چون «حزب پیشرفت» در این اعتراضات شرکت نکرده و عنوان کرده‌اند صربستان «بایستی به تعهدات بین المللی خود پایبند باشد و یکی از این تعهدات تحویل ملادیچ به دادگاه بین المللی است».
راتکو ملادیچ نیز در ملاقات‌های خود در زندان اعلام کرده است که در کشتارهای مسلمانان بی‌تقصیر بوده و هرگز حکم و یا دستوری برای کشتار صادر نکرده است. در مقابل ادعاهای ملادیچ، دادگاه بین المللی نیز اعلام کرده است که شواهدی در دست دارد که ملادیچ نقش مهمی در کشتار مسلمانان داشته است.
ملادیچ در سال ۱۹۹۲، پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و اعلام استقلال بوسنی از یوگوسلاوی، به مدت چهار سال همراه با ارتش خود به شهرهای مسلمان بوسنی حمله کرده و هزاران مسلمان بوسنیایی را قتل عام می‌کند و آن‌ها را در گورهای دسته جمعی دفن می‌کند. ملادیچ در سال ۱۹۹۵ با کشتار نزدیک به ۸۰۰۰ مرد و پسربچه مسلمان در صربستان، اقدام به نسل کشی می‌کند؛ نسل کشی که پس از پایان جنگ جهانی دوم بی‌سابقه بود.
سرانجام در پی کشتار مسلمانان و دخالت مجامع بین المللی برای پایان دادن به شرایط منطقه بالکان، در سال ۱۹۹۵ کشور بوسنی استقلال خود را بدست می‌آورد. از آن تاریخ به بعد دستگیری و رسیدگی به پرونده ملادیچ در دادگاه جنایات جنگی مطرح شده است ولی با حمایت مقامات صرب از او و پنهان سازی او این مهم ۱۶ سال به تاخیر افتاده است.
عکسهای زیر تنها گوشه‌ای از کشتار‌ها، آوارگی و رنج‌های مسلمانان بوسنی را در دهه ۹۰ به نمایش می گذارد.
کودک زخمی شده ای در کنار جاده، در حالی که نیروهای سازمان ملل در پی تخلیه شهرها هستند
مردم بوسنی در حال خروج از شهرهای شرقی صربستان
بقایای اجساد در یکی از گورهای دسته جمعی
پزشک بوسنایی در حال بررسی اجساد پیدا شده از یکی از گورهای دسته جمعی
زنان مسلمان بوسنیی در حالی که پرچم هایی با عبارت«عزیزان ما کجا هستند» را در دست دارند
حفر قبر در سالروز بزرگداشت خاطره کشته شدگان
بنای سنگی که نام مسلمانان کشته شده بوسنی بر روی آن حک شده است
بررسی و شناسایی یکی از گورهای دسته جمعی
مادری بر سر گور فرزند از دست داده خویش
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها