نماینده مجلس: حامیان تروریسم در رفتارشان تجدیدنظر کنند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه حامیان تروریسم باید در رفتارشان تجدیدنظر کنند،گفت: بازگویی زندگی و اعمال شهدای ترور برای جوانان می تواند به افشای چهره واقعی حامیان تروریسم و جنایات آنها کمک کند.
اسماعیل کوثری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، با اشاره به رونمایی از دایره المعارف شهدای ترور و جایگاه ویژه این شهیدان در جامعه، گفت: در طول تاریخ کشور شهدا با آگاهی و بصیرت بالا و با الگو قرار دادن راه شهدای کربلا در این مسیر قدم گذاشتند. همه شهدا بخصوص شهدای ترور که بسیار مظلوم بودند، نه تنها در زمان حیات که بعد از شهادت هم اثرات زیادی در جامعه باقی گذاشتهاند و در واقع بعد از شهادت اثرات خودشان را نشان میدهند.
کوثری در ادامه با اشاره به اینکه در قبال این شهدا به خصوص شهدای ترور مسئول هستیم، افزود: اولا ما باید رفتار و اخلاق و اعمال این شهدا را الگوی خود قرار بدهیم چرا که آنها تمام جان و هستی خود را در راه حفظ کشور و آرمان های نظام اسلامی گذاشتند، به خصوص اگر مسئولیتی داریم باید خیلی مسائل را رعایت کنیم و در مسیر این شهدا حرکت کنیم، نباید حرف شهدا را بزنیم اما در عمل به رفتار و گفتارشان توجهی نکنیم که این اثر منفی در جامعه میگذارد.
نماینده مردم تهران در مجلس عنوان کرد: اقدام مهم درخصوص این شهدا این است که باید اعمال و رفتار و همچنین مظلومیت و بیگناهی آنها را برای جوانان بازگو کنیم. بازگو کردن زندگی و اعمال شهدای ترور اثرات مهمی در جامعه خواهد داشت.
کوثری در ادامه با اشاره به اینکه باید از جایگاه قربانیان تروریسم و خانوادههایشان به به بهترین شکل دفاع کنیم ادامه داد: لازمه دفاع از قربانیان تروریسم در سطح بینالمللی، این است که در مقابل توطئه های دشمنان قدرتمند باشیم، موقعی که قدرتمان بالا باشد و مشکلات مختلفی را حل کردیم آن زمان میتوانیم از حقوق قربانیان تروریسم در سطح دنیا با قدرت دفاع کنیم و خیلی از قضایا در این خصوص حل میشود.
وی گفت: متاسفانه یک مسئله درخصوص قربانیان تروریسم این است که نهادهای حقوق بشری بینالمللی به وظایف خود عمل نمیکنند و پشت سر هم دروغ میگویند. تروریستها جنایتهایی کردهاند که روی هیتلر را سفید کرده، بطور مثال همین الان در غزه ۵۰ هزار نفر کشته شدهاند اما این نهادها با پر رویی از تروریسم و جنایتکاران حمایت میکنند که در دل این حمایتها وقایع سوریه هم بوجود میاید. تجربه نشان داده که اصلا به مدعیان حقوق بشر در سازمان ملل نمیشود اطمینان کرده و امیدوار بود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان خطاب به کشورهای حامی و میزبان منافقین خاطرنشان کرد: این دولتها و کشورها باید در نحوه رفتار و عملشان در برابر گروههای تروریستی تجدیدنظر کنند، متاسفانه دم از حقوق بشر میزنند اما در عمل حامی تروریستها هستند، این رفتار باید اصلاح شود و بجای حمایت از تروریست، حامی قربانیان تروریسم باشند./ ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید