پشت پرده ادعاهای ضدایرانی تحریرالشام

کد خبر: 1335236

ادعاهای بی اساس وزیر خارجه دولت موقت سوریه علیه ایران، بیش از آن که نشانی از ملی‌گرایی یا تلاش برای ثبات باشد، ابعاد دیگری از خوش رقصی آنان برای آمریکا و رژیم صهیونیستی را آشکار می‌سازد

پشت پرده ادعاهای ضدایرانی تحریرالشام

گروه تحریرالشام که همچنان در فهرست گروه‌های تروریستی سازمان ملل و کشورهای غربی قرار دارد، این روزها با تغییر چهره و نمایش های سیاسی، در تلاش است تا وجهه‌متفاوتی از خود ارائه دهد. یکی از محورهای کلیدی این تلاش، اظهارات ضدایرانی مقامات وابسته به این گروه است که با استقبال و بازنشر گسترده رسانه‌های غربی مواجه شده است.

  ادعاهای ضد ایرانی تحریرالشام

وزیر خارجه دولت موقت سوریه با ادعاهای واهی، ایران را به ایجاد هرج‌ومرج در سوریه متهم کرده و به «حاکمیت ملی» کشورش استناد می‌کند. این در حالی است که حضور مستشاری ایران در سوریه، نقشی حیاتی در شکست گروه‌های تروریستی همچون داعش و النصره داشته و چیزی که امروز به عنوان حاکمیت ملی از آن یاد می شود حاصل همکاری، حمایت و پشتیبانی ایران از دولت سوریه در جنگ با تروریسم است. شواهد حاکی از آن است که اگر اقدامات جبهه مقاومت به رهبری ایران نبود، این تروریست‌ها امنیت منطقه و حتی اروپا را به خطر می‌انداختند.

 تلاش برای پنهان‌سازی جنایت های تروریستی

ادعاهای اخیر تحریرالشام و رسانه‌های همسو با آن ها، بیش از هر چیز، تلاشی برای منحرف کردن افکار عمومی از ماهیت تروریستی و جنایات این گروه در سوریه است که همچنان در خاطره مردم منطقه وجود دارد. هدف این جنگ تبلیغاتی، تضعیف نقش ایران در حمایت از محور مقاومت و مبارزه با اشغالگری و تروریسم است.

 تغییر ظاهر، تغییر ماهیت؟

سران تحریرالشام از جمله جولانی با تغییر لباس و استفاده از ادبیات سیاسی، تلاش دارند چهره‌ای جدید از خود نشان دهند. اما این تغییرات ظاهری، ماهیت تروریستی و وابستگی‌های آنان به برخی قدرت‌های خارجی را تغییر نمی‌دهد. حتی غرب که این گروه را ابزاری برای تحقق اهداف خود در سوریه می‌داند، همچنان آنان را در فهرست گروه‌های تروریستی نگه داشته است.این واقعیت که غرب برای رهبران تحریرالشام جوایز میلیونی تعیین کرده، نشان‌دهنده تناقضی است که در سیاست‌های آنان وجود دارد. از این منظر، سخنان وزیر خارجه تحریرالشام، بیش از آن که یک موضع‌گیری دیپلماتیک از سوی نماینده یک کشور باشد، تهدید آشکار یک گروه تروریستی علیه کشوری مستقل است.

 غفلت از اشغالگری واقعی

در حالی که اسرائیل، ترکیه و آمریکا بخش‌هایی از خاک سوریه را اشغال کرده‌اند، تحریرالشام به جای پرداختن به این تجاوزات آشکار، ادعاهای واهی علیه ایران مطرح می‌کند. این رفتار، چیزی جز همراهی با اشغالگران و تضعیف وحدت سوریه نیست. این تناقض زمانی بیشتر آشکار می‌شود که دولت موقت تحریرالشام به جابه‌جایی جمعیت و تغییر ترکیب قومی در مناطق مختلف سوریه اقدام می‌کند؛ رفتاری که ماهیت انحصارطلبانه و غیرمردمی آنان را نشان می‌دهد.

 غرب و سرنوشت گروه‌های تروریستی

تاریخ نشان داده است که غرب از گروه‌های تروریستی همچون القاعده، داعش و تحریرالشام تنها تا زمانی حمایت می‌کند که منافعش تامین شود. این گروه‌ها، پس از پایان تاریخ مصرفشان به قربانیان سیاست‌های غرب تبدیل می‌شوند. نمونه‌های تاریخی از رفتار آمریکا با داعش در عراق و القاعده در افغانستان، آینده مشابهی را برای تحریرالشام ترسیم می‌کند. آمریکا به گروه هایی از این دست که احتمال چرخش آنان به سمت اعتقادات افراطی همواره وجود دارد هیچ گاه به عنوان شریک یا حتی همکار نگاه نمی کند بلکه از ظرفیت این مجموعه ها با نگاه کاملا ابزاری بهره برداری کرده و در نهایت آن ها را قربانی اهداف خود خواهد کرد

 آن چه امروز از سوی تحریرالشام به‌عنوان حاکمان جدید سوریه مطرح می‌شود، بیش از آن که نشانی از ملی‌گرایی یا تلاش برای ثبات باشد، ابعاد دیگری از خوش رقصی آنان برای آمریکا و رژیم صهیونیستی را آشکار می‌سازد. این اقدامات، هزینه‌های سنگینی را برای آنان به همراه خواهد داشت، چرا که ملت سوریه بارها نشان داده‌اند در برابر اشغالگران و وابستگان به بیگانه ایستادگی خواهند کرد.جبهه مقاومت، به‌رغم این تلاش‌ها، نه‌تنها از مواضع خود عقب‌نشینی نخواهد کرد، بلکه با اتحاد ملت‌های منطقه، نقش خود در مقابله با اشغالگری و تروریسم را تقویت خواهد کرد. سرنوشت منطقه، نه توسط گروه‌های تروریستی و حامیان غربی آنان، بلکه توسط ملت‌های آزادی‌خواه و مقاومت مردمی رقم خواهد خورد. 

خراسان

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها