صدور حکم بدوی اعدام ۴ متهم جاسوسی برای اسرائیل
براساس اعلام روابط عمومی دادگستری آذربایجان غربی برای ۴ نفر به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی در دادگاه انقلاب ارومیه حکم اعدام صادر شده است.
![صدور حکم بدوی اعدام ۴ متهم جاسوسی برای اسرائیل](https://static1.fardanews.com/thumbnail/rYCZdB0kiuLc/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUuMgBgdlnQrRhFunG37AjbQ,,/%D8%AD%DA%A9%D9%85+%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87.jpg)
به گزارش روابط عمومی دادگستری آذربایجان غربی، حکم بدوی ۴ متهم جاسوسی در دادگاه انقلاب ارومیه صادر شد.
در این گزارش آمده است در دو پرونده جداگانه ۴ نفر به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی و همکاری با سرویس جاسوسی موساد تحت تعقیب قرار گرفته و با همکاری نهادهای اطلاعاتی و امنیتی پرونده آنها در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان رسیدگی و با صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه انقلاب ارومیه ارسال شده است.
دو شعبه دادگاه انقلاب پس از رسیدگی در یک پرونده ۳ نفر از متهمان اصلی و در پرونده دیگر یک نفر متهم را به موجب حکم بدوی صادره به مجازات اعدام محکوم کردهاند.
در قسمت دیگر گزارش آمده است ۳ نفر از این متهمان تحت هدایت و حمایت سیستم جاسوسی موساد در انتقال تجهیزات ترور شهید فخری زاده به داخل کشور و انتقال به محل ترور نقش داشته و یکی از اقدامات خرابکارانه آنها بوده است.
فارس
دیدگاه تان را بنویسید