«فردا» در گفت‌وگو با یک کارشناس سیاست خارجی بررسی می‌کند:

چگونه آراء الکترال کالج تعیین‌کننده سرنوشت انتخابات آمریکاست؟

کد خبر: 1325625

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: آمریکایی‌ها در استراتژی‌های کلان منطقه‌ای تفاوت زیادی با یکدیگر ندارد

چگونه آراء الکترال کالج تعیین‌کننده سرنوشت انتخابات آمریکاست؟

گروه سیاست سایت فردا: انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا آغاز شد و رقابتی تنگاتنگ میان کاملا هریس و دونالد ترامپ در جریان است اما کدام شانس بیشتری در این انتخابات دارد؟

سید حسین نقوی حسینی، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی، درباره این موضوع به «فردا» گفت: «به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها می‌خواهند فضا را تغییر دهند و بایدن و دموکرات‌ها را موفق نمی‌دانند و می‌شود پیش‌بینی کرد که ترامپ پیروز انتخابات خواهد شد زیرا دموکرات‌ها نه در سیاست داخلی و نه سیاست خارجی موفقیت چندانی نداشته‌اند».

او ادامه داد: «من ارزیابی دقیقی از ایالت‌ها نداشته‌ام اما آراء الکترال کالج در سرنوشت انتخابات بسیار تأثیرگذار است و ممکن است رئیس‌جمهوری رأی مردمی بیشتری داشته باشد اما نتواند ایالت‌های سرنوشت‌ساز را به دست بیاورد و رأی الکترال کالج او کمتر باشد؛ بنابراین باید دید که هر یک از دو نامزد چه قدر می‌توانند رأی ایالت‌های سرنوشت‌ساز که به طور سنتی مشخص نیست به کدام حزب رأی می‌دهند را به دست می‌آورند».

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی همچنین بیان کرد: «در اینکه جمهوری‌خواهان همواره دنبال جنگ‌افروزی و گسترش خشونت بوده‌اند و دموکرات‌ها بیشتر اهل دیپلماسی و گفت‌وگو هستند، تردیدی نیست اما آمریکایی‌ها در استراتژی‌های کلان منطقه‌ای تفاوت زیادی با یکدیگر ندارد و بنای آنها حمایت همه‌جانبه از رژیم اشغالگر قدس است و در ایام انتخابات هم دیدیم که هر کدام از این دو نامزد در حمایت از رژیم صهیونیستی از یکدیگر پیشی می‌گرفتند».

نقوی حسیی در پایان گفت: «این برداشت که اگر ترامپ بیاید حتما جنگ می‌شود، دقیق نیست و آمریکا در شرایطی نیست که وارد جنگ‌های منطقه‌ای شود. ترامپ در دوره ریاست‌جمهوری‌اش حمایت حداکثری از رژیم صهیونیستی کرد و در دوره دموکرات‌ها هم دیدیم که چه حمایت‌های کلانی انجام شد؛ با این اوصاف سیاست‌های منطقه‌ای جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها چندان فرقی با هم ندارد».

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین