حاج‌علی‌اکبری: باید کارهای بسیاری انجام دهیم تا جوانان را به صفوف نماز بیاوریم

کد خبر: 1290829

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه هرچه ترکیب جمعیتی نمازهای جمعه به سمت جوان برود، کیفیت ارتقا پیدا می‌کند، اظهار کرد: در شهرهای بزرگ مانند تهران شرایط خوب نیست و باید کارهای بسیاری انجام دهیم تا جوانان را به صفوف نماز بیاوریم.

حاج‌علی‌اکبری: باید کارهای بسیاری انجام دهیم تا جوانان را به صفوف نماز بیاوریم

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه هرچه ترکیب جمعیتی نمازهای جمعه به سمت جوان برود، کیفیت ارتقا پیدا می‌کند، اظهار کرد: در شهرهای بزرگ مانند تهران شرایط خوب نیست و باید کارهای بسیاری انجام دهیم تا جوانان را به صفوف نماز بیاوریم.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری در اختتامیه نخستین جشنواره فرهنگی هنری ستادهای برگزاری نماز جمعه کشور با اشاره به وضعیت و شرایط خاص فرهنگی و تربیتی که در کشور حاکم است، اظهار کرد: دعوت به نماز جمعه در چنین روزگاری مخصوصاً که مخاطبان جامعه جوان و نوجوان هستند اهمیت مضاعفی پیدا می‌کند تا دست‌اندرکاران با بیان نو و جاذبه مناسب این بستر را فراهم کنند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه افزود: کار ما برگزاری مطلوب نماز جمعه است که هم کمیت و هم کیفیت در آن اهمیت دارد؛ اینکه چقدر از مردم را به محل اقامه نماز جمعه دعوت کنیم بسیار اهمیت دارد تا چهره‌های نو و تازه به نماز بیایند. هرچه که ترکیب جمعیتی در نمازهای جمعه به سمت جوان برود کیفیت نماز ارتقا پیدا کرده است. در این بخش مخصوصا در شهرهای بزرگ مانند تهران شرایط خوب نیست. باید کارهای بسیاری انجام دهیم تا جامعه جوان را به صفوف نماز بیاوریم. تلاش‌های زیادی انجام شده اما نهضت‌های بزرگتری می‌طلبد. حاصل جمع هنرورزی، ابتکار، تکریم، اخلاق و استفاده از ظرفیت‌های معرفتی، هنری و ارتباطی همه دست به دست می‌دهد و نتیجه این می‌شود که مخاطبان تازه‌ای در نماز جمعه داشته باشیم.

وی ادامه داد: هنر ستادهای نماز جمعه، تکریم است. باید مواجهه با جامعه مخاطبان و شرکت کنندگان در نماز جمعه مواجهه کریمانه باشد و آنان را به‌عنوان میهمانان خانه خدا و ضیافت جمعه به شایستگی و به نیابت از صاحب نماز تکریم کنیم. این به عهده ماست و مسئولیت بزرگی است. ما باید به اتفاق هم برای بهتر شدن وضعیت نماز جمعه همت کنیم.

حاج‌علی‌اکبری تاکید کرد: ستادهای برگزاری نماز جمعه کشور، جمعی عاشق و داوطلب هستند که جایگاه راهبردی دارند و نقطه اتصال نماز جمعه به مردم، بدنه اجتماع و اقشار جامعه هستند. باید هم شاخص‌ها را ارتقا دهیم و هم الگوها و تجربیات مناسب را کسب کنیم و به اشتراک بگذاریم. امید ما به فعالیت‌های خودجوشی است که مبتنی بر ایمان، دلدادگی و بصیرت اعضای ستاد تحت راهبری ائمه جمعه رخ می‌دهد.

در ادامه، صابر طالبی مسئول مرکز تعالی و پیشرفت ستادهای نماز جمعه کشور، اظهار کرد: جشنواره «قلب شهر» با هدف شناسایی الگوهای موفق میزبانی در ۹۰۰ پایگاه نماز جمعه برگزار شده تا رقابتی میان فعالان ایجاد شود. انعکاس الگوهای میزبانی در نماز جمعه و برنامه‌های فرهنگی پیرامونی نماز جمعه در ۱۲ محور مانند برنامه‌های ویژه نوجوانان و جوانان در نماز جمعه، تبلیغ و تولیدات هنری رسانه، میز خدمت و پاسخگویی دستگاهی، هویت‌بخشی و سازمان‌دهی خادمان افتخاری نماز جمعه، فضاسازی و ارائه‌های محیطی، استقبال و راهنمایی نمازگزاران و ویژه‌برنامه‌های معرفی و عرضه کتاب و محصولات فرهنگی است.

وی افزود: تاکنون حدود ۱۴۰ تجربه به دبیرخانه و ۴۰۰ تجربه نیز به استان‌ها رسیده است. ۱۴۰  برگزیده در مراسم امروز حضور دارند و در شهرها و بخش‌ها شاهد مشارکت خوبی بودیم.

در اختتامیه این برنامه از ستادهای نماز جمعه برگزیده و شایسته‌تقدیر، قدردانی شد./ایسنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها