جوان: سلبریتیهای همیشه پشیمان
سلبریتیهایی که بعد از حوادث سال ۱۴۰۱ به خارج از کشور رفتهاند، از شرایط زندگی در کشورهای غربی ابراز نارضایتی میکنند.
سلبریتیهایی که بعد از حوادث سال ۱۴۰۱ به خارج از کشور رفتهاند، از شرایط زندگی در کشورهای غربی ابراز نارضایتی میکنند.
به گزارش فارس، پشیمانی سلبریتیها از ورود و فعالیت در عرصه سیاسی موضوع تازهای نیست. پس از روی کار آمدن دولت دوازدهم بود که برخی سلبریتیها که در کمپین انتخاباتی «حسن روحانی» حضور داشتند، نسبت به حمایت از وی ابراز پشیمانی کردند.
موجهای مختلف ندامت سلبریتیها با هشتگ پشیمانیم از خواننده تا بازیگر و فوتبالیست در این مدت فضای مجازی را پر کرد تا جایی که یک روزنامه اصلاحطلب آنها را تلویحاً قورباغه خواند و نوشت: «میگویند وقتی عرصه سیاست از اهلش خالی شود، وقتی احزاب به حاشیه رانده شوند، شهر شلوغ میشود و جا برای عرضاندام برخی باز میشود.»
برخی سلبریتیها نیز در تب راهاندازی تلویزیون ماهوارهای در استانبول به کشور ترکیه رفتند و به یکباره شکل و شمایل جدیدی از خود به نمایش گذاشتند، اما خیلی زود این تب فروکش کرد و شاهد گلایهها و پشیمانی آنها از حضور در این شبکه ماهوارهای بودیم، البته بعضی از این سلبریتیها که به کشور بازگشتند و خواستار حضور مجدد در کار و فعالیت خود شدند، بستر کار برای آنان فراهم شد. «رابعه اسکویی» یکی از همین بازیگران بود که درباره شرایط زندگیاش در خارج از کشور بیان کرد: «وقتی رفتم دو کار هم تولید شد، ولی بعد از مدتی متوجه شدم این شرایطی که در خارج از ایران است، به هیچ وجه با معیارهایم سازگار نیست و من ربطی به اینجا و شرایطش ندارم، چون من در ایران رابعه اسکویی هستم نه در اینجا و از رفتنم پشیمان شدم، قطع همکاری خود را اعلام کردم و تصمیم گرفتم با هر شرایطی شده به کشورم برگردم.»
اسکویی درباره شرایط بعد از بازگشت خود افزود: «وقتی برگشتم رفتار بسیار مناسبی با من شد و مرا پذیرفتند. مسئولان رسانه ملی رفتار بسیار مناسبی با من داشتند و من توانستم پس از ۵/۱ سال بازگشت به ایران، دوباره به ایفای نقش در رسانه ملی بپردازم.»
این بازیگر موضوعی را مطرح میکند که به نظر میرسد کلید اصلی مسئله مهاجرت سلبریتیها و علت اساسی شکست و ندامت آنان در خارج از کشور است. او عنوان میکند: «بعد از مدتی متوجه شدم، این شرایطی که در خارج از ایران است، به هیچ وجه با معیارهایم سازگار نیست و من ربطی به اینجا و شرایطش ندارم، چون من در ایران رابعه اسکویی هستم نه در اینجا.»
«ارژنگ امیرفضلی» نیز که در تورنتوی کانادا زندگی میکند و مجبور شده است شغلی، چون راننده تاکسی را برای خود برگزیند، از هزینههای سنگین زندگی در کشورهای غربی سخن میگوید. در واقع بسیاری از سلبریتیهایی که در ایران جایگاهی داشتهاند در کشورهای دیگر باید از صفر مطلق شروع کنند و بعضاً دچار افسردگی مرور خاطرات زمان پرفروغ زندگی خود در ایران میشوند.
پس از حوادث سال ۱۴۰۱ نیز برخی دیگر از سلبریتیهایی که اتفاقاً شرایط کاری مناسبی در کشور داشتند، به یک باره مهاجرت کردند و در تلویزیونهای ضدانقلاب دیده شدند.
در خصوص مهاجرت بازیگرانی، چون رابعه اسکویی بیکاری و عدمپیشنهاد کاری را که خود وی به آن اشاره کرد میتوان به عنوان علت تصمیم او برای کار در شبکه ماهوارهای عنوان کرد، اما در خصوص سلبریتیهایی که بعد از سال ۱۴۰۱ مهاجرت کردند، این گزینه محلی از اعراب ندارد چراکه این افراد تا آخرین روزهای حضور در ایران مشغول کار و فعالیت بودند و پس از خروج آنها نیز آثاری که از این بازیگران در آن ایفای نقش کرده بودند از شبکه نمایش خانگی پخش شد.
«حمید فرخنژاد» از جمله این بازیگران بود که پس از رفتن از ایران تئاتری سیاسی به نام «خانه امن» را در نیویورک روی صحنه برد که به دلیل فروش نرفتن بیش از ۸۰درصد بلیتها و عدماستقبال عمومی کنسل شد.
حالا از اشکان خطیبی که دیر زمانی نیست به خارج از کشور رفته، صوتی منتشر شده است که در آن فضای افسردگی و ناامیدی موج میزند. خطیبی شرایط زندگی در اروپا را سخت عنوان میکند و از گذشتهاش که مدیریت مجموعه فرهنگی را در ایران در اختیار داشته یاد میکند و میگوید که دیگر توان ذهنی و جسمی کارکردن را ندارد.
برخی سلبریتیها در فضای هیجانی حوادث سیاسی سال ۱۴۰۱ تصمیمات نسنجیدهای گرفتند و با ضدانقلاب همراه شدند. افرادی که فکر میکردند در خارج از کشور برای آنان فرش قرمز پهن کردهاند، امروز با واقعیت ضدانقلاب روبهرو شدهاند. احسان کرمی که با سودای کار در شبکه منوتو به لندن رفت، از جمله این سلبریتیهاست، اما این شبکه به محض اینکه وی در آن قدم گذاشت، بسته شد. ضدانقلاب در سال ۱۴۰۱ تلاش زیادی برای به دام انداختن سلبریتیها به کار گرفت. به نظر میرسد بسیاری از سلبریتیهای فراری دچار همین حربه و حالا با دریافت واقعیت ماجرا و تزلزل در زندگیشان دچار سرخوردگی شدهاند.
منبع: روزنامه جوان
دیدگاه تان را بنویسید