حسینی: در رقابتهای انتخاباتی امسال، گرایشهای مختلف سیاسی حضور دارند
معاون رئیس جمهور گفت: در این رقابتهای انتخاباتی، گرایشهای مختلف سیاسی حضور دارند و برای هر کرسی نمایندگی مجلس بیش از ۴۵ نفر نامزد وجود دارد و مردم میتوانند به راحتی بین آنها کسی را که اصلح تشخیص میدهند انتخاب کنند.
سیدمحمد حسینی در همایش «من انتخاب میکنم» و در جمع رای اولیها و فرهنگیان استان بوشهر با بیان اینکه بدخواهان ملت ایران همسو با دشمنان تحریم و عدم حضور در انتخابات را تبلیغ میکنند، اظهار داشت: آنان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نشان دادهاند که دلسوز مردم و کشور نیستند و از هیچ بهانهای برای ایجاد فشار و محدودیت برای مردم دریغ نمیکنند لذا در این شرایط باید با روحیه و انگیزه بیشتری وحدت و انسجام خود را به رخ دشمنان بکشیم تا فکر هرگونه توطئه را از سر خود بیرون کنند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی در مقایسه با مجالس اغلب کشورهای جهان از ساختار و جایگاه مهم و تاثیرگذاری برخوردار است و جنبه سوری و تشریفاتی ندارد افزود: 30 اصل قانون اساسی به طور مستقیم به وظایف و اختیار مجلس شورای اسلامی اختصاص دارد و وزرای دولت با رای اعتماد نمایندگان مجلس انتخاب میشوند و مجلس با ابزارهای مختلف نظارتی بر برنامهها و عملکرد دولت نظارت دارد و حتی لوایح دولت باید با نظر و تایید مجلس همراه باشد براین اساس نمیتوان نسبت به نقش و جایگاه مجلس بیتفاوت بود.
حسینی در ادامه با اشاره به ایام سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی خطاب به جوانان و نوجوانان حاضر در همایش گفت: آمریکا تمام تلاش خود را به کار گرفت تا انقلاب اسلامی به پیروزی نرسد و از هیچ کاری در این ارتباط دریغ نکرد که به بخشی از این موضوعات در خاطرات برخی از درباریان از جمله علم به وضوح اشاره شده و ضرورت دارد شما جوانان با مطالعه کتب تاریخ معاصر با این گونه رویدادها آشنا باشید.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: از فردای 22 بهمن 57 نیز آمریکاییها تلاش کردند که انقلاب استمرار پیدا نکند لذا به کودتا، توطئه و ایجاد غائلههای مختلف و در نهایت جنگ تحمیلی روی آوردند امروز نیز این مانعتراشیها با شگردهای مختلف از جمله جنگ اقتصادی، هجمههای فرهنگی و جنگ ترکیبی ادامه دارد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: سال گذشته دشمنان و معاندین با تصور اینکه مردم از نظام فاصله گرفتهاند و نظام ضعیف شده، بار دیگر دچار اشتباه محاسباتی شده و تمام امکانات سختافزاری و نرمافزاری خود را برای ضربه به نظام اسلامی و تشدید فشار علیه ملت ایران به کار گرفتند که البته با هوشیاری و حضور میلیونی مردم در صحنههای مختلف به ویژه راهپیمایی 22 بهمن این غائله پایان یافت. امروز نیز تبلیغات گستردهای برای مایوس کردن مردم از انتخابات به راه انداختند و با دیکتاتوری رسانهای تلاش میکنند مردم را از این حق خود محروم کنند که بعداً به تصور خام خود، حضور کمرنگ مردم را بهانهای برای تشدید فشار و تحریمهای ظالمانه قرار دهند و در حقیقت با این کار قصد دارند از مردم انتقام بگیرند لذا در این شرایط مشارکت حداکثری در انتخابات میتواند ضمن صیانت از امنیت کشور زمینه مناسبی برای رونق روزافزون اقتصادی در کشور ایجاد کند.
حسینی با بیان اینکه در این دوره از انتخابات به خاطر استقبال نخبگان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در ثبتنام انتخاباتی و تایید صلاحیتهای گسترده شرایط مناسبتری برای رقابتی بودن انتخابات وجود دارد، اظهار داشت: در این رقابتهای انتخاباتی، گرایشهای مختلف سیاسی حضور دارند و برای هر کرسی نمایندگی مجلس بیش از 45 نفر نامزد وجود دارد و مردم میتوانند به راحتی بین آنها کسی را که اصلح تشخیص میدهند انتخاب کنند. اگرچه اصل اساسی و مهم مشارکت حداکثری در انتخابات است اما نباید از انتخاب افراد دلسوز، متعهد و توانمند غافل بود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اقدامات گستردهای که در دوره دولت سیزدهم تاکنون انجام شده، نشان میدهد که اگر فردی با روحیه انقلابی و مدیریت جهادی انتخاب شود، می توان دستاوردهای بزرگی رقم زد و دولت بیوقفه و بیمنت در خدمت مردم باشد و در مقابل این تجربه نیز وجود دارد که انتخاب فردی که دچار رخوت، ضعف و غرور و تکبر کاذب باشد میتواند کشور را برای سالها به عقب بازگرداند و زندگی و معیشت را برای مردم به نحوی سخت کند که در طول دوران بعد از انقلاب سابقه نداشته باشد.
حسینی فرهنگیان را به تبیین شرایط انتخاب درست و تشویق رای اولیها به حضور پررنگ و پرشور در انتخابات توصیه کرد و گفت: رای اولیها نیز باید با آگاهی از تجربیات گذشته با شور و نشاط و با همراه کردن دوستان ، خانواده و بستگان، انتخابات را به جشن ساختن آینده بهتر برای خود تبدیل کنند.
تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید