در دیدار امیرعبداللهیان با هنیه
غرب میداند اسرائیل در جنگ غزه پیروز نخواهد شد
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه در دیدار با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که غرب به این نتیجه رسیده که رژیم اسرائیل در جنگ غزه پیروز نخواهد شد و از همین رو به دنبال آتش بس است.
امیرعبداللهیان امروز سهشنبه با اسماعیل هنیه در دوحه دیدار و گفتگو کرد و سلام رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور را به هنیه و از طریق ایشان به ملت مقاوم فلسطین ابلاغ کرد.
امیرعبداللهیان با تجلیل از مقاومت قهرمانانه و شرافتمندانه مقاومت و ملت فلسطین در مقابل بیش از 4 ماه حملات وحشیانه و جنایات جنگی صهیونیستها گفت: علیرغم خسارات سنگین انسانی و مالی و ویرانی های گسترده در غزه و کرانه غربی، اما ابعاد پیروزی درخشان ملت و جریانهای مقاومت فلسطین روز به روز آشکارتر می شود.
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی و آمریکا که از ابتدای جنگ علیه غزه بر نابودی حماس بعنوان یکی از اهداف اصلی خود یاد میکردند، تاکید کرد: اکنون حماس را بعنوان طرف مذاکره سیاسی می شناسند و به نقش و جایگاه غیرقابل حذف آن اعتراف میکنند.
وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با تجلیل از حمایت شجاعانه گروههای مقاومت منطقه، حمایت سیاسی بسیاری از دولتها و نیز حمایت معنوی قاطبه ملتهای جهان از ملت فلسطین و جهانی شدن نفرت از رژیم صهیونیستی و حامیان آن افزود: به برکت ایستادگی مظلومانه اما مقتدرانه ملت فلسطین، امروز مسئله فلسطین در صدر مسائل مهم جهانی قرار گرفت و حقانیت و مظلومیت ملت فلسطین مورد اعتراف گسترده جهانی اعم از دولتها و ملتهاست.
امیرعبداللهیان با اشاره به تحرکات دیپلماتیک و بین المللی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت و ملت فلسطین طی 4 ماه گذشته گفت: برداشت ما از صحنه سیاسی و بینالمللی این است که آمریکایی ها و غربی ها به این نتیجه رسیدند که رژیم اسرائیل علیرغم کشتار گسترده مردم و جنایات بیسابقه، در این جنگ پیروز نشده و نخواهد شد، فلذا همه اتفاق نظر دارند که باید به آتش بس بیندیشند، اما در خصوص نوع آتش بس به دنبال چانه زنی و تلاش برای امتیاز گیری هستند.
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به موضع دوگانه و رویکرد متناقض آمریکا در خصوص بحران غزه گفت: آمریکا از یک طرف مدعی عدم تمایل به گسترش دامنه جنگ در منطقه است و از طرف دیگر ذره ای از حمایت سیاسی، نظامی و دیپلماتیک خود از رژیم صهیونیستی کم نکرده است و همزمان با حمله به یمن و اقدامات نظامی در عراق و سوریه، مرتکب خطای راهبردی شده و به خطر گسترش جنگ در منطقه دامن می زند.
وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار همچنین گزارشی از آخرین تحرکات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران بمنظور پایان دادن به جنگ علیه غزه، پایان محاصره و ارسال کمک های انساندوستانه به غزه ارائه کرد و افزود: جمهوری اسلامی بر تصمیم و راهکار فلسطینی - فلسطینی برای اداره امور فلسطین در مرحله پساجنگ تاکید دارد و معتقد است جامعه جهانی باید از این راهکار حمایت کند.
وی بر تداوم تلاشهای دیپلماتیک و همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از ملت فلسطین تاکید کرد.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس نیز در این دیدار با ابلاغ سلام گرم به رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور، دولت و ملت ایران و نیز تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، از حمایتهای قوی جمهوری اسلامی ایران از ملت و مقاومت فلسطین تشکر و قدردانی کرد.
هنیه تحرکات دیپلماتیک و سیاسی جمهوری اسلامی ایران برای پایان دادن به جنگ و جنایت علیه غزه و ملت فلسطین را ستود و افزود: ما بطور مستمر تلاش های ایران اعم از رهبری، رئیس جمهور و وزیر خارجه و دولت و ملت ایران در حمایت از فلسطین را دنبال میکنیم.
اسماعیل هنیه تاکید کرد که رژیم صهیونیستی برغم بیش از 4 ماه جنگ و جنایت علیه ملت فلسطین در غزه و نیز کرانه غربی، به هیچیک از اهداف اعلام شده خود نرسیده است.
وی افزود: نیروهای مقاومت فلسطین در کنار یکدیگر و همراه با ملت فلسطین در مقابله با رژیم صهیونیستی مبارزه میکنند و به رغم شدت و سختی شرایط، اما اطمینان می دهیم که مقاومت توان و نیروی خود را حفظ کرده و توانایی لازم برای مدیریت راهبردی جنگ را در اختیار دارد.
وی افزود: به رغم خسارتهای انسانی و مادی گسترده و شهادت هزاران نفر از شهروندان فلسطینی، اما خسارات وارده بر مقاومت در حوزه توانایی های نظامی و نیروهای مقاومت در مقایسه با حجم این نبرد بسیار محدود است و در مقابل، خساراتی که ارتش رژیم صهیونیستی متحمل شده، بی سابقه است.
اسماعیل هنیه با اشاره به خوی وحشیگری رژیم صهیونیستی، نسبت به تهدید رژیم برای حمله به رفح با توجه به وجود بیش از 1 میلیون و 300 هزار آواره فلسطینی در این منطقه هشدار داد و افزود: متأسفانه آمریکا نشان داد که در این خصوص همانند گذشته در کنار رژیم صهیونیستی ایستاده و انگیزه ای برای جلوگیری از اقدام رژیم ندارد./تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید