عنابستانی:سازمان دارو و غذا و بیمهها به صورت مشترک لیست دارویی ارائه دهند
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بیمهها از پیشرفت علم پزشکی عقب نمانند،گفت: سازمان دارو و غذا و بیمهها باید به صورت مشترک لیست دارویی و درمان بیماران سوختگی را ارائه دهند و از همه مهمتر بیمهها از غافله پیشرفت علم پزشکی عقب نمانند.
علی اصغر عنابستانی مورد عدم بیمه بیماران سوانح سوختگی در کشور گفت: در حوزه درمان پیشگیری بهترین اصل است، طبق آمار انجمن حمایت از بیماران سوختگی کشور، میزان سوختگی در کشور ۸ برابر آمار جهانی است، در مرحله نخست باید اولویت یعنی پیشگیری را مد نظر قرار داد تا شاهد کاهش هزینههای مالی و جانی حوادث سوختگی در کشور هستیم.
نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای درمان سوختگی پانسمانهای نوین وجود دارد که زیر مجموعه پوشش بیمهای قرار ندارند، افزود: اگر این پانسمانهای سوختگی که از آن به عنوان هیدروژل BurnTec یاد میکنند و ترکیبی از آب، پلیمرهای طبیعی و مصنوعی است مبدل به مصرف قالب شده باشد باید سازمان دارو و غذا فهرست دارویی خود را که زیر مجموعه پوشش بیمه قرار میگیرند، تغییر دهند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سیستم بیمهای کشور باید متناسب با شرایط روز علم پزشکی در حوزه درمان پیش رود، اظهار داشت: زمانیکه داروی مدرنی برای درمان و رفع آثار سوختگی کاربرد عمومی دارد باید زیر مجموعه بیمه قرار بگیرد و به عنوان عناصر قابل درمان در لیست داروی کشور جای داده شود.
رئیس کمیته اشتغال کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بیمهها باید از پیشرفت علم پزشکی عقب نمانند، گفت: سازمان دارو و غذا و بیمهها باید به صورت مشترک لیست دارویی و درمان برای بیماران سوختگی ارائه دهند، لیست مذکور باید متناسب با درمان نوین عمومی باشد و از همه مهمتر بیمهها از غافله پیشرفت علم پزشکی عقب نمانند.
عنابستانی در مورد حمایتهای موازی سازمانها و ارگانها از بیماران سوختگی و سایر بیماران، یادآور شد: بهترین حمایت از بیماران به ویژه بیماران خاص و سوختگی همان ساختار حمایتی بیمهای است، کمکهای موردی شانه خالی کردن سازمانها و نهادها و حتی بیمه ها از حداقل وظایف خود در جهت حمایت از بیماران است./خانه ملت
دیدگاه تان را بنویسید