بیانیه‌ دفتر مطالعات سیاسی مبنا درباره ترور شهید موسوی و توصیه‌های رهبر انقلاب برای انتخابات و مشارکت پرشور

کد خبر: 1264996

دفتر مطالعات سیاسی مبنا در یادداشتی تحلیلی اعلام کرد: نقش تمامی فعالان سیاسی در گروه‌ها و احزاب مختلف و متعدد در فرآیند انتخابات مشخص و مبرهن است و بهانه‌های نخ‌نما شده باید به نفع مردم و نظام، برای برگزاری انتخابات رقابتی، سالم، قوی و پرشکوه کنار گذاشته شود.

بیانیه‌ دفتر مطالعات سیاسی مبنا درباره ترور شهید موسوی و توصیه‌های رهبر انقلاب برای انتخابات و مشارکت پرشور

سرویس سیاسی فردا: دفتر مطالعات سیاسی مبنا در یادداشتی تحلیلی اعلام کرد: نقش تمامی فعالان سیاسی در گروه‌ها و احزاب مختلف و متعدد در فرآیند انتخابات مشخص و مبرهن است و بهانه‌های نخ‌نما شده باید به نفع مردم و نظام، برای برگزاری انتخابات رقابتی، سالم، قوی و پرشکوه کنار گذاشته شود.

دفتر مطالعات سیاسی مبنا با نگاهی به تحولات منطقه و همچنین قرار گرفتن در آستانه انتخابات پیش‌روی مجلس شورای اسلامی و بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب مواردی را جهت تبیین و تحلیل مسائل مطرح کرد که به شرح زیر است:

من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و مابدلوا تبدیلا

با نگاهی به تحولات منطقه و همچنین قرار گرفتن در آستانه انتخابات پیش‌روی مجلس شورای اسلامی و بیانات رهبر معظم انقلاب در ابتدای هفته جاری در این زمینه، ملاحظاتی چند، در جهت تبیین و تحلیل اهم این مسائل بیان می‌شود:

۱. گذشت بیش از هشتاد روز از حملات جنایتکارانه رژیم صهیونسیتی علیه مردم مظلوم و مقاوم غزه بدون کسب هیچ‌یک از اهداف اعلامی این رژیم، در واقع تلاشی مذبوحانه برای اعاده حیثیت از دست رفته آن، در پی حمله طوفان الاقصی محسوب می‌شود.

ترور ناجوانمردانه‌ شهید سرافراز، سیدرضی موسوی در راستای همین دست و پا زدن‌های صهیونیستی است و نشان از عجز و ناتوانی دولت اشغالگر صهیونیستی دارد که قصد گسترش جنگ در کل منطقه و کشاندن پای آمریکا به این جنگ را داشته و دارد. وضعیت بغرنج و به گِل نشسته این رژیم در غزه‌ مقاوم و سلحشور باعث شده تا به گزینه‌های دیوانه‌وار دست بزند. اما باید یقین داشت که نتیجه مقاومت شجاعانه در غزه پیروزی خواهد بود، ان‌شاءالله.

۲. سخنان مقام معظم رهبری در ابتدای هفته جاری در دیدار با مردم استان‌های کرمان و خوزستان دارای نکات ارزشمندی است که تمامی مجموعه‌های سیاسی باید به آن توجه ویژه نمایند. بیانات مهم و اساسی رهبر معظم انقلاب درباره‌ اتکای توأمان جمهوریت و اسلامیت نظام به انتخابات، نشان از تکیه‌ عمیق ایشان بر مسأله‌ نقش مردم به عنوان یکی از ذاتیات نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد. در این فرآیند، نقش تمامی فعالان سیاسی در گروه‌ها و احزاب مختلف و متعدد مشخص و مبرهن است و بهانه‌های نخ‌نما شده باید به نفع مردم و نظام کنار گذاشته شود. البته مسئولین امر و متولیان انتخابات نیز وظایف متعددی دارند تا امکان برگزاری انتخابات رقابتی، سالم، قوی و پرشکوه به وجود آید. در این زمینه باید به تحول‌خواهی به عنوان یکی از ملزومات اداره کشور در سال‌های پیش‌رو توجه جدی داشت. گرچه مجلس یازدهم در این زمینه اقدامات بسیار گسترده‌ای را صورت داده و ریل کشور را تا جای ممکن به سمت بهبود حکمرانی تغییر مسیر داده است تا جایی که در چندین نوبت از سوی مقام معظم رهبری به عنوان مجلس انقلابی معرفی گردیده است، با این حال برخی مشکلات و ضعف‌ها باقی است، لذا نگاهی تحولی در زمینه حکمرانی نیاز است تا مجلس دوازدهم با تکیه بر قوت‌ها بتواند این ضعف‌ها را ترمیم کرده و مسائل کوتاه و بلندمدت مردم را حل کند.

در این جهت لازم است تمامی فعالان سیاسی و گروه‌ها و جریانات دلسوز نظام و انقلاب با لبیک به سخنان داهیانه‌ مقام معظم رهبری، تمام توان و ظرفیت خود را برای بهبود مشارکت قوی، رقابت سالم همراه با دیانت و اخلاق، گفت‌وگوی جمعی و عاقلانه درباره مسائل واقعی کشور، گفت‌وگو و نقد دیگر جریانات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور در چارچوب مبانی انقلاب اسلامی و عقلانیت و... را به کار ببندد. هدف اساسی، برگزاری یک انتخابات پرشور برای شکل‌گیری مجلسی انقلابی، قوی و تحول‌آفرین خواهد بود.

۳. همچنین سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با هزاران نفر از بانوان ایرانِ اسلامی، مبنای اساسی برای نگاه به موضوع زنان از منظر اسلامی است. تأکید ایشان بر عدالت جنسیتی مبتنی بر نگاهی واقع‌بینانه و فقهی، باید مورد توجه تمام فعالان این عرصه قرار گیرد. نکات ارزشمند ایشان به شایسته‌سالاری بدون توجه به جنسیت، نشان از نگاهی والا و پیشرو در این زمینه دارد. همچنین اشاره به توانمندی زنان در نگاه و شناخت دقیق‌تر و ظریف‌تر نسبت به برخی از مسائل، شناخت اشخاص و راهبردها و جریان‌ها، نشان از اهمیت حضور زنان در عرصه انتخابات و فعالیت آنان دارد. لذا این موضوع نیز از وظایف مهم مجموعه‌های سیاسی است که امکان حضور فعالانه‌ بانوان را بهتر از گذشته به وجود آورند.

در پایان امید داریم که کلیه جریانات سیاسی برای این امور مهم و اساسی، فهرستی از وظایف و نقش‌ها را برای خود تعریف و اعلان نمایند تا در یک جورچین کلان و ملی، مسیر را برای رسیدن به اهداف مذکور باز نماید؛ ان‌شاءالله.

دفتر مطالعات سیاسی مبنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها