تنها راه‌حل مسئله فلسطین از زبان سرلشکر باقری

کد خبر: 1253048

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ملت فلسطین پس از یک جنایت بزرگ سرزمین خود را ۷۵ سال پیش از دست داد و طوفان الأقصی نتیجه انباشت ظلم و کشتار صهیونیست‌ها بود.

 تنها راه‌حل مسئله فلسطین از زبان سرلشکر باقری

سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح امروز (دوشنبه، ۸ آبان‌ماه) در همایش «ایران پایدار؛ به وسعت ایمان به بلندای امید» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، گفت: این همایش همزمان با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه برگزار می‌شود، حوادثی که نشان داد فلسطین مهم‌ترین مسئله جهان اسلام است و هیچ وقت نباید از این اوج خارج شود.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ابتدا ضمن اشاره آخرین تحولات غزه با بیان اینکه ملت فلسطین 75 سال پیش در یک اقدام  تروریستی دشمنان، سرزمینش را از دست داد و هفت دهه است که در حال مبارزه است، تصریح کرد: آنچه در عملیات اخیر رخ داد نتیجه انباشت ظلم چندین ساله صهیونیست‌ها بود و‌ نسبت دادن این عملیات به خارج از فلسطین برای سرپوش گذاشتن بر این شکست بود.

وی افزود: ملتی ستم دیده با توانایی خود و با تسلیحات عمدتا تولید خود و در زیر شدیدترین کنترل‌ها با یک عملیات ‌بدون نقص توانست چنین عملیات ارزشمندی را به انجام برساند.

سرلشکر باقری ضمن اشاره به شکست ارتش صهیونیستی در مقابل رزمندگان فلسطینی، تصریح کرد: آن ارتش پولادین و آن امنیت بی نظیر و قدرت و شوکت صهیونیست‌ها در 15 مهرماه فرو ریخت و نشان داد که سرزمین غصب شده فلسطین جایی برای مهاجران و توسعه زیرساختش نیست و اسرائیل پشتوانه‌ای برای تکیه دادن حکومت های غیر مردمی در منطقه نخواهد بود.

وی ادامه داد: این حکومت پوشالی قدرت سرپا نگهداشتن خود را ندارد چه برسد به اینکه تکیه دیگر حکومت‌ها باشد. صهیونیست‌ها این شکست را با جنایت پاسخ می‌دهند، بمباران هوایی عملیاتی بدون ارزش نظامی است. در مقابل، عملیات مبارزان فلسطینی که سراسر قدرت و اعتبار و نشان دهنده عمق توانمندی اطلاعاتی و عملیات آن‌ها بود.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه کسی که نمی‌تواند با رزمنده مقابله کند رو به کشتن مردم می‌آورد، خاطرنشان کرد: اگر این بمباران یکسال ادامه یابد باز بازنده این میدان صهیونیست‌ها هستند.

وی افزود: از یکی دو روز بعد از حادثه 15 مهرماه توان عمده زمینی صهیونیست‌ها را دور نوار غزه جمع کردند و پنج لشکر زرهی با 1500 تانک و نفربر را دور این زمین مستقر کردند، دائم هم می‌گویند حمله سراسری می‌کنیم. اما چرا این کار را نمی‌کنند چون همه آگاهان نظامی به آن‌ها می‌گویند این عملیات شکست دیگری را برای شما رقم می‌زند.

سرلشکر باقری گفت: مبارزان فلسطین آماده حمله زمینی اسرائیل هستند و در چند شب گذشته جلوه‌هایی از این شکست را شاهد بودیم و به محض وصل شدن اینترنت شاهد تصاویر تانک‌های سوخته و کشته شدن و به اسارت رفتن نظامیان صهیونیست هستیم.

وی ادامه داد: حرکاتی که در کشورهای اسلامی و اروپا به نمایش گذاشته می‌شود سابقه تاریخی ندارد، هیچ‌گاه چنین جمعیتی در دفاع از فلسطین و در دفاع از مظلوم به خیابان نیامدند. رزمندگان فلسطین مبارزه خود را با سنگ و مشت آغاز کردند و امروز با موشک و سلاح ضد تانک ادامه می‌دهند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، تصریح کرد: راهی برای کمک کردن به مردم غزه وجود ندارد. رزمندگان در همین تونل‌ها هم آمادگی کسب می‌کنند و هم صنایع دفاعی‌شان را اداره می‌کنند. آنچه در جنگ‌ها سرنوشت‌ساز است انسان‌های بااراده و محکم است و اسرائیلی‌ها چنین افرادی ندارند.

وی افزود: فلسطین تصمیم گرفته است به‌جای مرگ تدریجی قیام کند و حق خود را بگیرد. پیشنهاد جمهوری اسلامی تنها پیشنهاد عادلانه در جهان است که مطرح شده است؛ یک همه‌پرسی از میان تمام فلسطینیان که برای آینده خود تصمیم بگیرند و هیچ راهی جز این وجود ندارد و قطعاً نتیجه‌ای که از این صندوق خارج شود مورد قبول همه خواهد بود.

سرلشکر باقری تأکید کرد: از دلایل پایداری مقاومت رزمندگان عزیز فلسطینی توجه به پدافند غیرعامل است. در همین بخش شمالی غزه گزارش این رزمندگان این است که بیش از 400 کیلومتر تونل احداث کرده‌اند و بعضاً خودرو و موتورسیکلت در آن عبور می‌کند. یک سر تونل‌ها پشت حصارها و نیروهای صهیونیست است و یک سر آن در نوار غزه.

وی ادامه داد: صهیونیست‌ها هم میدان را از دست داده‌اند و هم افکار عمومی جهان را و اگر منطقی عمل کنند باید زودتر آتش‌بس را بپذیرند و با مذاکره مدتی مهلت بگیرند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ضمن اشاره به اینکه چنانچه تعامل، همگرایی و هم افزایی میان مجموعه پدافند غیرعامل و دستگاه‌های اجرایی ضعیف باشد، قطعاً نتیجه لازم حاصل نخواهد شد، تصریح کرد: به همین دلیل، توصیه من به عزیزان این است که هرچه امکان‌پذیر است این نزدیکی، همفکری و مشورت بایستی توسعه و تعمیق پیدا کند و باید انتظار داشت که چنین کاری بهتر از گذشته پیش برود.

سرلشکر باقری با اشاره به فراگیر شدن پدافند غیرعامل، افزود: با فرهنگ سازی باید پدافند غیرعامل را به یک باور عمومی، مسئله بسیار حیاتی و اساسی تبدیل کرد چون اگر چنین چیزی نباشد، ابلاغ و تحمیل ابلاغیه‌ها کاری را به پیش نخواهد برد. البته فرهنگ سازی هم روش‌های گوناگونی دارد. لذا؛ برای آن ‌که روز به روز توسعه پیدا کند باید از همه امکانات و ابزار جذاب استفاده کرد.

سرلشکر باقری، سرمایه‌گذاری بر روی نسل آینده را یکی از وظایف مهم مسئولان در حوزه پدافند غیر عامل دانست و تاکید کرد: مسئولان باید بر روی نسل آینده سرمایه ‌گذاری کنند که در این رابطه بیشترین سرمایه‌گذاری باید در مدارس و دانشگاه‌های ما صورت بگیرد چون آینده کشور را آن‌ها اداره خواهند کرد. فراگیری بایستی با اقدامات رسانه‌ای، دانش افزایی، تمرین، رزمایش، ایجاد کارگاه‌ها و جلسات مداوم توسعه پیدا کند.

وی ادامه داد: این اقدامات نسبت به گذشته توسعه چشمگیری پیدا کرده و این هفته هم فرصت مناسبی برای فرهنگ سازی در این موضوع است. اما هرچه در این موضوع کار شود باز هم‌ کم است. به همین دلیل، بایستی فعالیت های این حوزه توسعه پیدا کند؛ پدافند غیرعامل امری رشد یابنده است که هرچه زمان می‌گذرد موضوع آن پیچیده‌تر و موارد و مصادیق آن نیز متعددتر می‌شود.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه ویژگی‌های دیگری که باید به آن تاکید کنیم و در قانون هم به آن اشاره شده و تاکید شده، این است که مسئول اجرای پدافند غیرعامل در هر دستگاهی رئیس آن دستگاه است، گفت: اگر سازمان پدافند غیرعاملی یا مدیری یا مشاور و مستشاری در این امر وجود دارد، این‌ها صرفاً آموزش دهنده، راهنما، مستشار و هدایتگر هستند.

وی افزود: قانون بسیار ارزشمندی در مجلس تصویب و ابلاغ شد که راهگشا خواهد بود زیرا هم تکلیف را معلوم کرده و هم برای مستنکفین قاعده گذاری کرده و هم تکلیف سازمان پدافند غیرعامل که باید هدایتگری کند را روشن کرده است و هم همه جوانبی که لازم بوده دیده است و مابقی از‌ جمله تصویب مجدد اساسنامه سازمان پدافند غیرعامل را به نظر مقام معظم رهبری موکول کرده است که در مهلت ۶ ماهه‌ تعیین شده در قانون، صورت خواهد گرفت.

سرلشکر باقری در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد موفق پدافند غیر عامل در حوزه دیسپاچینگ ملی گاز، تصریح کرد: در سال‌های اخیر نمونه‌هایی مانند دیسپاچینگ ملی گاز،‌ کار بومی کم نظیر و بزرگ ملی به انجام رسید و شرکت های دانش بنیان فراوانی در تولید فناوری و تجهیزات لازم برای مقابله با تهدیدات نوین به صورت بومی کار کردند و وارد میدان شدند و در این رابطه توفیقات بسیار بزرگی را هم به دست آوردند.

وی ‌ادامه داد: در مسئله امن‌سازی سایبری دستگاه‌ها و زیر ساختارهای کشور کارهای بزرگ و موفقیت‌های قابل توجهی به دست آمد و تمرین‌ها، رزمایش‌ها و کارهای هنری مانند تولید فیلم و فصلنامه و ‌نشریات گوناگون به انجام رسیده که قطعاً تاثیرگذار است؛ ایجاد قطب‌های آموزشی، درمانی و پژوهشی در برابر حملات شیمیایی و مصدومان شیمیایی زیستی و هسته‌ای در کشور صورت گرفته است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پایان خاطرنشان کرد: کشور ما باید دارای چنان مصونیتی شود که در کنار قدرت دفاع عامل و توان نیروهای مسلح به همراه سایر ابعاد کشور را به بازدارندگی کامل و مصونیت قابل اعتماد و پایدار در برابر تهدیدها و طمع‌های استکبار جهانی و بیگانگان و دشمنان برساند./ فارس

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد