آمریکا پای کار در جنگ اسرائیل علیه غزه
جنایت بمباران بیمارستان المعمدانی توسط رژیم صهیونیستی با تسلیحات و حمایت نظامی نیروهای آمریکایی انجام شد، هرچند نسلکشی صهیونیستها با انزجار بیسابقه افکارعمومی جهانی همراه شده است. صهیونیستها برای فرار از این فشار، به شکل جنونآمیزی دست و پا میزنند.
طی 13 روز گذشته رژیم صهیونیستی با دو شکست بزرگ و تاریخی روبهرو بوده است. شکست نخست زمانی بود که عملیات طوفان الاقصی توسط نیروهای فلسطینی از نوار غزه آغاز شد و نه ارتش و نه دستگاهها و نهادهای اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی نتوانستند کاری از پیش ببرند. پس از این شکست، تلآویو به بمباران سنگین نوار غزه روی آورد و تلاش کرد تا شکست خود در برابر گروه فلسطینی حماس را جبران کند، اما رژیم صهیونیستی به تازگی دومین شکست را متحمل شده است. دومین شکست زمانی به اسرائیل تحمیل شد که با موشکی 200 پوندی بیمارستانی در جنوب نوار غزه را هدف قرار داد. بیمارستانی که فقط محل بستری زخمیها و آسیبدیدگان نبود، بلکه در پارکینگ و حیاط آن صدها خانواده زیر آتشبار موشکهای اشغالگران پناه گرفته بودند. جنایت بزرگ اسرائیل در بیمارستان «المعمدانی» در جنوب نوار غزه تاکنون بیش از یک هزار نفر شهید برجای گذاشته و افکارعمومی جهانی را علیه صهیونیستها بسیج کرده است.
چرا بمباران بیمارستان «المعمدانی» شکست دوم صهیونیستهاست؟
چون این حادثه مسئله مظلومیت فلسطین را زندهتر از قبل کرد و هویت اسلامی-عربی را در کانون توجهات در جهان قرار داد. همچنین حمایت تمام قد سیاستمداران اروپا و آمریکا از اسرائیل در جنایت بیمارستان «المعمدانی» بدون محکوم کردن تلآویو، خشم جهان اسلام از غرب را دو چندان کرده و بی تردید دامنه درگیری را از خاورمیانه به درون کشورهای غربی و آمریکا خواهد کشاند. بسیاری انتظار داشتند که غرب مدعی حقوق بشر، رژیم صهیونیستی را در جنایت بیمارستان «المعمدانی» محکوم کند، اما هیچکدام از کشورهای اروپایی و غربی پس از این جنایت، اسرائیل را محکوم نکردند.
جنایت بیمارستان «المعمدانی»، همچنین هزینه عبور از ژست میانجیگری و بیطرفی برای آمریکا را
دو چندان کرد. اکنون دیگر برای بسیاری ثابت شده است که آمریکا یک میانجی بیطرف در تحولات فلسطین نیست. تصاویر حضور بایدن در تلآویو با چشمان اشکبار در آغوش نتانیاهو 12 ساعت پس از به خاک خون کشیده شدن فلسطینیها در بیمارستان «المعمدانی» نشان داد که برای رهبران واشنگتن شیرینزبانی در تلآویو اصل است نه خون غیرنظامیان بیگناه. بایدن به خانوادههای اسرائیلی تسلیت گفت، اما در حالی که فلسطینیها مشغول دفن اجساد صدها نفر از شهدای فاجعه «المعمدانی» در خاک غزه بودند، او هیچ اشارهای به قربانیان بمباران بیمارستان «المعمدانی» نکرد.
جنایت بیمارستان «المعمدانی» همچنین باعث افزایش هزینه و سختتر شدن ادامه حضور کشورهای عربی در پیمان ابراهیم و یا سختتر شدن پیوستن کشورهای جدید عربی به این پیمان شده است. در واقع جنایت صهیونیستها در بیمارستان «المعمدانی» هزینه سازش اعراب با اشغالگران را دوچندان کرده و در نهایت قدرت موازنه را به سود گروههای مقاومت افزایش داده است. قدرت گروههای مقاومت به حمایت مردمی در منطقه وابسته است و بیتردید فاجعهآفرینی صهیونیستها در بیمارستان «المعمدانی» به همدلی بیشتر افکار عمومی جهان اسلام و منطقه با گروههای مقاومت و جهادی فلسطین منجر خواهد شد.
پنهان شدن اسرائیل پشت جنایت «المعمدانی»
رژیم صهیونیستی پس از بمباران بیمارستان المعمدانی در غزه به خود لرزید و حتی جرأت قبول مسئولیت در این فاجعه را ندارد. بایدن هم در سخنرانیهایش در تلآویو مدعی شد که نتانیاهو او را متقاعد کرده که این بمباران کار تلآویو نیست. البته اولینبار نیست که صهیونیستها از پذیرش مسئولیت شانه خالی میکنند. اشغالگران در ماجرای فاجعه قتلعام غیرنظامیان در روستای قانای لبنان در سال 1995 و قتل شیرین ابوعاقله، خبرنگار فلسطینی در سال گذشته نیز در ابتدا دخالت خود در این فجایع را منکر شدند و بعدها با انتشار مستندات دقیقتر مجبور به پذیرش مسئولیت شدند.
در واقع صهیونیستها از ترس افزایش فشار جهانی علیه خود، با مدرکسازی و جعل تصاویر بهدنبال روایت وارونه از فاجعه «المعمدانی» هستند و سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرده است که فاجعه بیمارستان «المعمدانی» در نتیجه برخورد موشک گروههای مسلح فلسطینی و جهاد اسلامی رخ داده است، اما به چند دلیل این ادعای آنان دروغ از آب درآمد:
تصاویری که صهیونیستها از لحظه پرتاب موشکهای جهاد اسلامی از جنوب نوار غزه نشان دادند، خانههایی با چراغ روشن را نشان میدهد، در حالی که در لحظه پرتاب موشک که شب هنگام بود، کل نوار غزه بهدلیل محاصره کامل در بی برقی و تاریکی تقریبا مطلق قرار داشت. ارتش اسرائیل پس از انتشار تصاویری از پرتاب موشک با خانههای چراغ روشن، این فیلم را حذف کرد.
بیمارستان «المعمدانی» در جنوب نوار غزه قرار دارد و گروههای مقاومت فلسطینی موشکها و راکتهای خود را از مجاورت مرزهای شمالی غزه پرتاب میکنند. منطقه جنوب نوار غزه بهدلیل فاصله 40 کیلومتری با مرز مناطق اشغالی به ندرت محل پرتاب موشک و راکت از سوی گروههای فلسطینی بوده است. اسقف کلیسا در بیتالمقدس هم اعلام کرده است که پیش از بمباران، سه اخطار تلفنی از اسرائیل دریافت کرده است که اسرائیل به بیمارستان حمله خواهد کرد.
بر اساس ویدئوی زمان حادثه، صدای موشک در واقع یک موشک هدایت ماهوارهای JDAM است. این را بسیاری از کارشناسان نظامی هم تایید کردهاند که موشک اصابت کرده به بیمارستان «المعمدانی» یک موشک JDAM بوده است. حماس قابلیتهای شلیک موشک JDAM را ندارد و این موشک در اختیار ارتش رژیم صهیونیستی است که از قضا آمریکا در اختیار تلآویو قرار داده است. در واقع بسیاری از تسلیحات و مهماتی که اکنون بر سر نوار غزه ریخته میشود، بمبها و موشکهای آمریکایی هستند که در چند هفته گذشته از طریق پل هوایی واشنگتن-تلآویو در اختیار ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفته و شهروندان فلسطینی در حال حاضر بزرگترین قربانی تسلیحات آمریکایی هستند. همچنین در یکی از برنامههای کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، «اوهید هیمو»، روزنامهنگار اسرائیلی که متخصص امور امنیتی است، وقتی خبر بمباران بیمارستان المعمدانی را دریافت کرد؛ گفت: «ارتش آنجا را منفجر کرد.»
شب بحرانی پشت سفارتخانههای آمریکا
فاجعهآفرینی صهیونیستها در بیمارستان «المعمدانی» از همان ساعات ابتدایی شب حادثه با واکنشهای گسترده جهانی بهویژه در کشورهای منطقه روبهرو شد. در یمن، عراق، تونس، لیبی، ترکیه، لبنان، الجزایر، اردن، مصر، مراکش و سوریه بلافاصله پس از انتشار خبر فاجعه؛ هزاران نفر به خیابانها آمدند و روبهروی سفارتخانهها و مراکز دیپلماتیک آمریکا دست به تظاهرات زدند. در ترکیه یک مقر مربوط به ناتو آتش گرفت و گزارشهایی از آتشسوزی ورودی سفارت آمریکا در لبنان منتشر شد. در اردن نیروهای پلیس با دشواری توانستند مانع از اشغال سفارت رژیم صهیونیستی در شهر امان توسط معترضان شوند و در تونس معترضان خواستار اخراج همه سفرای کشورهای اروپایی و آمریکا شدند. در برخی کشورهای اروپایی مانند آلمان، فرانسه و اسپانیا و حتی در آمریکا با وجود اعمال محدودیتها برای حمایت از فلسطین، اما در همان شب فاجعه صدها نفر از حامیان فلسطین به خیابانها آمدند و دولت عراق ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد. سردبیر الجزیره هنگام وقوع فاجعه بیمارستان «المعمدانی» نوشت: «امشب مردم جهان هولوکاست را جلوی چشمان خود دیدند.» همچنین در پی بمباران بیمارستان معمدانی، اعتصاب سراسری در کرانه باختری اعلام شد.
آمریکا پای کار در جنگ اسرائیل علیه غزه
نیویورکتایمز در گزارشی به نقل از پنتاگون ابعادی از حضور و مدیریت آمریکا در بمباران غزه را آشکار کرده است. در این گزارش، پنتاگون گفته است: «ما یک تیم کوچک از نیروهای عملیات ویژه را به اسرائیل فرستادیم؛ تیم ما در اسرائیل به اطلاعات مربوط به گروگانها کمک خواهد کرد. برای احتیاط قبل از هرگونه مأموریت احتمالی، هواپیما در منطقه مستقر کردیم.»
اذعان وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به جنایت
روز گذشته دفتر رسانهای آنروا(آژانس کاریابی و امدادرسانی به آوارگان فلسطینی) در غزه اعلام کرد که ما با یک فاجعه انسانی روبهرو هستیم و میخواهیم هرچه زودتر کمکهای اولیه وارد غزه شوند. به گفته آنروا، مدارس سازمان ملل در غزه حدود ۵۰۰ هزار آواره را در خود جای دادهاند و این نهاد خواهان کمکهای فوری بیشتر شد. با وجود هشدار نهاد وابسته به سازمان ملل، اما «ایتمار بنگویر»، وزیر افراطی امنیت ملی رژیم صهیونیستی پس از بمباران بیمارستان المعمدانی با سنگدلی تمام به انجام جنایت در نوار غزه اذعان کرد و گفت: «تا زمانی که حماس اسرا را آزاد نکند، تنها چیزی که باید وارد غزه شود صدها تُن مواد منفجره است که از آسمان بر سر آنها ریخته میشود نه کمکهای انساندوستانه.»
بحران انسانی در غزه
وضعیت انسانی در نوار غزه همچنان بحرانی است و آنگونه که الجزیره گزارش داده است، پیکر ۱۵۰۰ نفر همچنان زیر آوار است و خطر بروز فاجعه زیستمحیطی وجود دارد. در این گزارش گفته شده: «هزاران خانواده در غزه بدون سرپناه هستند و در خیابانها زندگی میکنند و بیشتر بیمارستانها درهای خود را به روی آوارگان باز کردهاند و بطریهای آب در فروشگاهها تمام شده است و کمبود شدید مواد غذایی در سراسر نوار غزه هست. هر لحظه توقف فعالیت بیمارستانها بهخاطر تمام شدن سوخت وجود دارد و تاکنون 30 مرکز پزشکی از مدار فعالیت خارج شده است.» وزارت بهداشت فلسطین نیز روز چهارشنبه اعلام کرد که شمار قربانیان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۳۳۰۰ شهید و ۱۳ هزار مجروح رسیده است.
کیهان
دیدگاه تان را بنویسید