علت کمبود معلم با وجود گذشت دو هفته از شروع مدارس

کد خبر: 1249379

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اعلام این خبر که به زودی ۱۰ هزار معلم جدید در فرآیند تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش در مدارس کشور حضور می‌یابند، علت اصلی تأخیر در ورود معلمان جدید به آموزش و پرورش را «طولانی شدن فرآیند آزمون» دانست.

علت کمبود معلم با وجود گذشت دو هفته از شروع مدارس

میثم لطیفی در پاسخ به این سئوال که چرا مجوزهای لازم برای جذب معلم در آموزش و پرورش صادر نشده، عنوان کرد: امسال‌ مجوزهای خوبی برای جذب معلم صادر شده از جمله اینکه در آزمون آموزگاری که 28 هزار مجوز داده شده بود، 17 هزار نفر پذیرفته شده و 10 هزار داوطلب دیگر نیر در مرحله تکمیل ظرفیت جذب خواهند شد.

10 هزار معلم جدید در فرآیند تکمیل ظرفیت به مدارس کشور اضافه می‌شوند

رئیس سازمان اداری و استخدامی ادامه داد: در حال حاضر سازمان اداری و استخدامی و وزارت آموزش و پرورش دفترچه تکمیل ظرفیت را تأیید کردند و در صورت انتشار از سوی سازمان سنجش 10 هزار معلم دیگر به کلاس‌ها خواهند رفت و ما مشکلی برای کسری معلم نخواهیم داشت.

فرآیند آزمون استخدامی معلمان طولانی شد

وی درباره اینکه چرا مجوزهای جذب معلم با تأخیر صادر شد که با وجود گذشت دو هفته از شروع سال تحصیلی کلاس‌های درس همچنان با کمبود معلم مواجه است، گفت: امسال فرآیند آزمون طولانی‌تر شد، سازمان سنجش به دلیل اینکه دو آزمون کنکور برگزار کرد و نتایج آن هم به تازگی اعلام شد، مقداری با تأخیر همراه بود که امیدواریم در این روند تسریع و مشکل به زودی برطرف شود.

آموزش و پرورش در تلاش است تا پایان مهرماه کلاسی خالی از معلم نباشد

لطیفی درباره اینکه چه زمانی داوطلبان تکمیل ظرفیت به آموزش و پرورش اضافه می‌شوند تا کمبود معلم فعلی جبران شود، گفت: هر زمان که سازمان سنجش اعلام کند، فرآیند ثبت نام آغاز می‌شود و با جایابی، داوطلبان به آموزش و پرورش معرفی می‌‎شوند. تلاش آموزش و پرورش این است که تا پایان این ماه این مسئله را حل و فصل کند.

40 درصد پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی فارغ التحصیلان دانشگاه‌های دولتی هستند

وی اضافه کرد: در آزمون آموزگاری امسال، میانگین معدل کارشناسی ارشد پذیرفته شدگان 17.22 و میانگین معدل کارشناسی پذیرفته شدگان حدود 16 بوده که این موارد برای ما نوید بخش است چرا که به ارتقای سطح کیفی آموزش و پرورش کمک می‌کند.

لطیفی یادآور شد: سال گذشته 20 درصد از فارغ التحصیلان دانشجویان دانشگاه‌‎های دولتی در آموزش و پرورش جذب شدند که امسال این رقم به 40 درصد رسیده است. همچنین از این تعداد 23 نفر دانشجوی نمونه و 37 نفر از نیز از بنیاد ملی نخبگان  و 61 مخترع جذب آموزش و پرورش شدند. لذا سطح علمی آزمون امسال نسبت به سال‌های گذشته رشد قابل توجهی داشته که امیدواریم شاهد حضور معلمان نخبه با انگیزه برای تربیت نسل آینده در آموزش و پرورش باشیم./

خانه ملت

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها