موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
رهبر معظم انقلاب به مناسبت فرا رسیدن میلاد پیامبر(ص) و امام صادق(ع) با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از ۲ هزار نفر از محکومان موافقت کردند.
![موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان](https://static2.fardanews.com/thumbnail/MY9movN5Yr8A/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LU_etumb0aFX3zImzSIOmVmw,,/%D8%AD%DA%A9%D9%85+%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1+%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8.jpg)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر معظم انقلاب اسلامی با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار نفر از محکومان محاکم موافقت کردند.
این عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات به درخواست رئیس قوه قضائیه و به مناسبت حلول ماه ربیعالاول و فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (صلیالله علیه و آله و سلم) و امام جعفر صادق (علیهالسلام) انجام شد.
رئیس قوه قضائیه در نامه خود، عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات را برای دوهزار و دویست و هشتاد و چهار نفر از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضائی نیروهای مسلح و سازمان تعزیرات حکومتی، درخواست کرده بود./مهر
دیدگاه تان را بنویسید