فدا حسین مالکی: عضویت ایران در بریکس دستاورد مهم دولت سیزدهم است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عضویت ایران در گروه بریکس را دستاورد مهم دولت سیزدهم دانست و گفت: این دولت رویکرد مثبتی در صحنه بینالملل در پیش گرفته و سیاست تنش زدایی آن با کشورهای منطقه و همسایه جواب داده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عضویت ایران در گروه بریکس را دستاورد مهم دولت سیزدهم دانست و گفت: این دولت رویکرد مثبتی در صحنه بینالملل در پیش گرفته و سیاست تنش زدایی آن با کشورهای منطقه و همسایه جواب داده است.
فدا حسین مالکی در مورد سفر آیت الله رئیسی به آفریقای جنوبی و حضور در نشست بریکس گفت: پیوستن ایران به مراکز قدرت اقتصادی و سیاسی می تواند تاثیر مثبتی در روند پیشبرد اهداف اقتصادی کشور داشته باشد و تغییرات اساسی در زندگی مردم ایجاد کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ایران برای عضویت در گروه بریکس رایزنیهایی را انجام داده بود اظهار داشت: با توجه به جایگاه ایران در حوزه خلیج فارس و دریای خزر، کشورمان می تواند حلقه اتصال مناسب بین کشورهای عضو بریکس باشد.
وی افزود: قطعاً رهبران بریکس نسبت به ایران توجه خاصی دارند و با عضویت ایران در این گروه، وزن بریکس سنگینتر میشود.
نماینده مردم زاهدان با بیان اینکه کشورهای در قالب همکاری های اقتصادی به سمتی میروند تا جایگاه دلار تضعیف شود گفت: شکلگیری نهادهای منطقهای در قالب همکاریهای اقتصادی می تواند ارز این کشورها را از حالت انزوا خارج کند و ماهیت بین المللی به ارز دیگر کشورها دهد و با تعریف ارز مشترک جایگزین دلار و یورو شود.
مالکی عضویت ایران در گروه بریکس را دستاورد مثبتی برای دولت سیزدهم عنوان کرد و تصریح کرد: رویکرد سیاسی دولت سیزدهم در صحنه بینالملل رویکرد مثبتی بوده است و سیاست تنش زدایی با کشورهای منطقه و همسایه جواب داد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: دولت سیزدهم شناخت خوبی نسبت به معادلات بینالمللی و سازمانهای اقتصادی دارد.
وی عضویت ایران در گروه بریکس را تحول اساسی در سیاست خارجی کشورمان عنوان کرد و گفت: مجلس هم به دولت کمک میکند تا تعریف جدیدی از منافع ملی در این گروه تعریف شود و همه ظرفیتها در قالب یک قاره عنوان نشود همانند نگاه دولت گذشته که در یک گوشه قفل شده بود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: هر سازمانی که بتواند منافع مشترک با ایران تعریف کند، کشورمان این آمادگی را دارد که در این گروهها و سازمانها همکاری متقابل داشته باشد.
سران گروه بریکس شامل برزیل، روسیه، چین، هند و آفریقای جنوبی در نشست اخیر خود که در آفریقای جنوبی در حال برگزاری است، با عضویت ایران و پنج کشور دیگر شامل عربستان، امارات، مصر، اتیوپی و آرژانتین به عنوان اعضای کامل در گروه بریکس موافقت کردند.
آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس جمهور برای شرکت در نشست بریکس به ژهانسبورگ سفر کرده است./ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید