اژه‌ای در المیادین:

مبارزه با فساد کماکان جزء اولویت‌های ماست/منافقین باید محاکمه شوند/آمریکا در شرایطی نیست که شرط بگذارد

کد خبر: 1238881

رئیس دستگاه قضایی در گفت‌وگویی با شبکه لبنانی المیادین، مبارزه با فساد را از اولویت‌ها دانست و با تأکید بر اینکه منافقین تحت تعقیب قرار می‌گیرند بر عزم جمهوری اسلامی برای محاکمه آنان در دادگاه عادلانه، تأکید کرد.

مبارزه با فساد کماکان جزء اولویت‌های ماست/منافقین باید محاکمه شوند/آمریکا در شرایطی نیست که شرط بگذارد

رئیس دستگاه قضایی در گفت‌وگویی با شبکه لبنانی المیادین، مبارزه با فساد را از اولویت‌ها دانست و با تأکید بر اینکه منافقین تحت تعقیب قرار می‌گیرند بر عزم جمهوری اسلامی برای محاکمه آنان در دادگاه عادلانه، تأکید کرد.

حجت الاسلام «غلامحسین محسنی اژه‌ای» رئیس قوه قضاییه در گفت‌وگویی با شبکه خبری لبنانی «المیادین» به سؤالات متعددی در خصوص مبارزه با فساد، استقلال دستگاه قضا، عزم قوه قضائیه برای محاکمه عناصر منافقین، تفاهم ایران و عربستان و حمایت جمهوری اسلامی از مقاومت و شروط آمریکا برای قطع حمایت ایران از مقاومت پاسخ داد.

حجت الاسلام اژه‌ای در این مصاحبه که امشب (سه‌شنبه) ساعت ۲۱:۳۰ (به وقت تهران) از شبکه المیادین پخش می‌شود، ضمن تأکید بر اینکه «مبارزه با فساد» در دستگاه قضا ادامه دارد و یکی از اولویت‌هاست، بر مبارزه علمی، حرفه‌ای و عالمانه‌تر تأکید و تصریح کرد که «ما باید بسترهای فساد را در اولویت [مبارزه] قرار بدهیم؛ یعنی اگر بستر فساد وجود داشته باشد شما با مفسد هم برخورد کنید، مفسد بعدی و مفسد بعدی، همینطور [خواهند بود]. و چون این دفعه اولاً خود رئیس محترم جمهوری، زمانی در قوه قضاییه بودند کار ما آسان‌تر هست؛ کار دولت هم آسان‌تر هست نسبت به گذشته یعنی مبارزه با فساد کماکان جز اولویت‌های کاری ماست».

اژه‌ای در خصوص منافقین با بیان این توضیح که، کسانی که زمانی با داعیه حمایت از «خلق» و «مردم» به صحنه آمدند اما همین مردم و امثال شهید بهشتی و مطهری را به شهادت رساندند و وقتی که رژیم بعث سابق به فرماندهی صدام یک جنگ تمام عیار با پشتوانه جریان سلطه و غربی‌ها علیه کشور شروع کردند، رفتند به جای این که در کنار مردم بایستند، رفتند به دشمن کشور خودشان پیوستند، گفت «اگر به این‌ها نگوییم تروریست به کی بگوییم تروریست؟»، و افزود: «این‌ها انسان‌های زیادی را، هزاران نفر را شهید کردند، شکنجه دادند، معلول کردند، مجروح کردند، خانواده این‌ها شاکی هستند؛ نه فقط نظام جمهوری اسلامی علیه این خائنان که در زمان جنگ و غیر جنگ به کشورشان به امنیت شان خیانت کردند، بلکه بسیاری از اولیای دم شاکی هستند... حتما باید اینها محاکمه بشوند و جمهوری اسلامی حتی برای این‌ها می‌خواهد یک دادگاه عادلانه تشکیل بدهد... کشورهای غربی متاسفانه حتی اگر پایبند باشند به همان چیزهایی که خودشان تصویب کردند، باید اینها را تحویل بدهند و اینها به سزای اعمالشان برسند».

رئیس دستگاه قضا در پاسخ به چند سوالی سیاسی از جمله تفاهم اخیر با عربستان و حمایت ایران از محور مقاومت نیز گفت، سعی جمهوری اسلامی بر این است که با همه کشورهای اسلامی نه فقط یک کشور خاص، روابط داشته باشد. او عربستان را یک کشور اسلامی دارای جایگاه در جهان اسلام و عرب توصیف کرد و گفت، جمهوری اسلامی دنبال وحدت اسلامی و وحدت مسلمین است اما دشمنان نمی‌خواهند این روابط همه جانبه باشد.

در خصوص اینکه آیا آمریکا در هر مذاکره‌ای دنبال تحمیل شرط توقف حمایت ایران از مقاومت است، با بیان اینکه «آمریکا در موقعیتی نیست که برای ایران شرط بگذارد [که از مقاومت، دیگر حمایت نکند]» گفت، امروز جریان مقاومت یک دستاورد قرآنی است.

در پایان مصاحبه، رئیس دستگاه قضا از علاقه شدید خود به شهید سردار قاسم سلیمانی و همچنین سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان صحبت کرد و گفت «من متاسفانه توفیق نداشتم که خیلی با ایشان از نزدیک حشر و نشر داشته باشم. اما از همان دور، تقوای ایشان، شجاعت ایشان، درایت ایشان، مدیریت ایشان، خستگی‌ناپذیری ایشان، دلسوزی ایشان، اینها را که انسان می‌بیند انسان شیفته ایشان می‌شود. من شیفته حاج قاسم بودم،... اینها چرا اینطوری هستند برای این که وعده‌های الهی را محقق کردند و راه را برای جوانان باز کردند».

بخشی از گفت‌وگو؛

استقلال دستگاه قضا

حجت الاسلام اژه‌ای در ابتدای مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره استقلال دستگاه قضا گفت، «قوه قضاییه و رئیس قوه، باید هم نگهبان شرع باشد هم قانون. لذا در خود قانون اساسی پیش‌بینی شده؛ یکی از وظایف قوه قضاییه، [امور] سازمان بازرسی کل کشور [است] که زیرمجموعه قوه قضائیه قرار دارد. باید نظارت داشته باشد بر حسن اجرای قوانین... پس قوه قضاییه یکی از وظایفش این هست که نظارت داشته باشد بر اجرای صحیح قوانین به نفع مردم و به نفع کشور. اگر مستقل نباشد چه بسا نتواند این وظیفه را به نحو احسن انجام بدهد. دوم اینکه باید در راستای تعقیب متهم و برای مجازات او، باید مُر قانون را عمل کند یعنی نباید -خدایی نکرده- طرفدار یک جریانی، طرفدار مثلاً یک نهادی حتی طرفداری از جانب یک حکومتی و به طور مشخص دولت داشته باشد». «بنابراین استقلال قوه قضاییه اینجا باز کارساز خواهد بود که دقیقاً که بر اساس قانون و بر اساس موازین و اصول شناخته شده بدون تبعیض رسیدگی بکند؛ این استقلالی که هست این عدم تبعیض را می‌تواند تضمین بکند».

رئیس دستگاه قضا افزود، «مسئله دیگر این هست که قوه قضاییه یکی از وظایفش پیشگیری از وقوع جرم هست. بر اساس قانون اساسی، اگر بخواهد پیشگیری کند باز اینجا اگر آن استقلال نباشد، ممکن هست در پاره‌ای موارد، دچار مشکل بشود و مهم‌تر از آن احیای حقوق عامه، محور اجرا و گستراندن عدالت است. یک جاهایی ممکن هست که تعارض منافع پیدا بشود بین دولت یعنی دستگاه اجرایی و بین مردم؛ اینجا هست که اگر قوه قضاییه مستقل نباشد وابسته به مجلس باشد یا وابسته به دولت باشد ممکن است، اینجا احیاناً باز نتواند به طور دقیق، عادلانه و منصفانه قضاوت کند و حقوق عامه را احیا کند لذا این استقلال هست که اگر احیاناً تعارض منافعی هم بود می‌تواند بدون وابستگی که دارد، حقوق عامه را پیگیری کند و برای احیای آن تلاش کند».

اولویت دستگاه قضا چیست؟

رئیس قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره اینکه اولویت دستگاه در زمان ریاست شما چیست و اینکه رهبر انقلاب به مسائلی مثل نظارت، پیشگیری از جرم و مبارزه قاطع با فساد اشاره کرده، گفت، «وظایفی که بر عهده قوه قضاییه هست... باید به همه آنها اهتمام داشته باشیم؛ ما نمی‌توانیم تمایز قائل شویم که این اولویت دارد و آن ندارد، پس این را عمل کنیم و دومی را عمل نکنیم. ما وظیفه قانونی و شرعی خودمان را باید انجام دهیم. لذا مقام معظم رهبری در حکمی که دادند می‌فرمایند که ماموریت‌های محوله در قانون اساسی؛ یعنی همه اینها هست؛ یعنی قوه قضاییه هم باید پیشگیری از جرم بکند و هم احیای حقوق عامه داشته باشد و هم باید حتماً در تحقق و گسترش عدالت تلاش وافر و هم پیشگیری از جرم کند و هم در اصلاح مجرم تلاش به خرج دهد. اما خُب ممکن هست که همه این‌ها ظرفیت لازم، مقدورات لازم، احیاناً اعتبارات لازم در یک سطح وجود نداشته باشد؛ بدیهی است که ممکن هست در بعضی از مقاطع فرض کنید که یک نوع از حقوق عامه از نوع دیگر حقوق عامه در اولویت باشد، این ممکن است...».

مبارزه با فساد کماکان جزء اولویت‌های ماست

المیادین در تکمیل سوال قبل پرسید که در دوره ریاست آقای رئیسی [در قوه قضائیه]، ظاهرا اولویت در آن زمان مبارزه با فساد بود و قوه، ضربه شدیدی وارد کرد. سوال این است که آیا اولویت تغییر کرده یا خیر. حجت الاسلام اژه‌ای توضیح داد، «مطلقا [خیر]؛ من الان در این دوره معتقد هستم که [اولاً] مبارزه با فساد، باید به صورت علمی، حرفه‌ای و کارشناسی باشد؛ ثانیاً بسترهای فساد را ما در اولویت [مبارزه] قرار بدهیم؛ یعنی اگر بستر فساد وجود داشته باشد شما با مفسد هم برخورد کنید، مفسد بعدی و مفسد بعدی به همینطور [خواهند بود]. بنابراین چون این دفعه اولاً خود رئیس محترم جمهور زمانی در قوه قضاییه بودند کار ما آسان‌تر هست؛ کار دولت هم آسان‌تر هست نسبت به گذشته یعنی مبارزه با فساد کماکان جز اولویت‌های کاری ما است اما... کدام روش موثرتر است، کدام روش می‌تواند  فساد را ریشه کن کند و کدام  فساد احیاناً عوارضش بیشتر هست و ما چه کار کنیم که عوارض آن را کم کنیم؛ یعنی روش مبارزه با فساد، مبارزه با ریشه‌های فساد، بسترهای فساد، روش مبارزه کم هزینه‌تر؛ این‌ها در دستور کار فعلی ما است».

حجت‌الاسلام اژه‌ای مثالی زد و ادامه داد: «مثلا الان به جای اینکه فرض بکنید برویم با یک فردی... در یک بانکی...یک تخلف مالی داشتند برخورد کنیم، ما رفتیم با خود دولت و با خود بانک‌ها، با تمام بانک‌ها بلااستثنا به صورت جمعی یا بعضاً به صورت فردی، من جلسه داشتم، [بررسی کردیم که] مشکلات چه هست، زمینه‌هایی که موجب فساد می‌شود چه هست... ما در گمرکات، در کشتیرانی در مسائلی که مربوط به واردات و صادرات هست پرونده‌هایی داشتیم؛ همیشه پرونده‌های سنگین ما ممکن بود به یک فرد دو فرد یا ده فرد در گمرک برخورد بکنیم؛ در مسائلی که مربوط به صادرات یا واردات هست برخورد بکنیم؛ مسائلی که از زمانی که بار کشتی می‌شود تا بیاید در لنگرگاه و تخلیه بشود، تا بعداً وارد کشور بشود مسیری را طی می‌کند ما آمدیم این مسیر را شناسایی کردیم با تجربه‌ای که از قبل داشتیم و رفتیم متمرکز شدیم بر این بسترها؛ [بررسی کردیم که] واردات چه اشکالی دارد صادرات چه اشکالی دارد، کشتیرانی ما در حمل کالا و احیاناً خارج کردن این کالا از کشتی و بعد تا زمان رساندن به مقصد چه مسیری را طی می‌کند، رفتیم و متمرکز شدیم برای اصلاح امور؛ لذا می‌بینید که اولویت ما مبارزه با فساد است اما روش‌مان و برخوردمان، سعی کردیم، یک مقداری عالمانه‌تر و به خصوص با هماهنگی که با دولت و قوه قضاییه هست و بین قوه قضاییه و مجلس هست در طول این مدت؛ من این را اشاره کنم در طول این مدت ما با همه کمیسیون‌های مجلس در طول این دو سالی که من عهده‌دار هستم -تقریباً امر بی‌سابقه‌ای است- با همه کمیسیون‌های مجلس با فراکسیون‌های مختلف مجلس نشست داشتیم با هم تبادل نظر کردیم با هم سعی کردیم که مسیرهایی که کم هزینه‌تر هستند پیدا کنیم. با تقریبا می‌شود گفت اکثر قریب به اتفاق وزرا ما نشست داشتیم، با خود دولت نشست و برخاست داشتیم و جلسات مشترک بین قوه قضائیه و بین دولت داشتیم. با مجلس جلسات مشترک بین دو قوه داشتیم، اینها بی‌سابقه است... این مختص این دوره است... هم قوه قضائیه، هم دولت و هم مجلس، چون تا حدود زیادی الان این ارتباطات نزدیک‌تر از بعضی از دوره‌های قبل هست، قبلاً هم بود، ولی این نزدیکی چون بیشتر شده، بنابراین مبارزه با فساد کاملاً در اولویت هست».

چرا سازمان مجاهدین خلق را تروریستی میدانید؟

رئیس قوه قضائیه در پاسخ به سوالی درباره منافقین و اینکه «چرا سازمان مجاهدین خلق را تروریستی می‌دانید؟» گفت، «چرا به این‌ها می‌گوییم یک فرقه؛ چرا به اینها می‌گوییم گروهک یا منافقین؛ منافق به معنای این است که او دو چهره دارد. [یعنی] یک باطن دارد و یک ظاهر. این‌ها یک زمانی می‌گفتند که ما پیشتاز هستیم در مبارزه با امپریالیسم، اما می‌دانید که اینها امروز در دامن امپریالیسم هستند؛ این‌ها می‌گفتند که ما مدافع خلق هستیم؛ این‌ها در همان سال اول انقلاب که تازه انقلاب به پیروزی رسیده بود، یک کشاورزی که چندین ماه... زحمت کشیده بود،... و حالا موقع برداشتش بود، همین فردی که مدعی بود من مدافع مردم هستم، خرمن محصول یک کشاورز را آتش می‌زد؛ صحرای گندم را آتش می‌زدند؛ همین کسانی که می‌گفتند، مبارزه با امپریالیسم در اولویت کارشان هست، نه الان، که همان زمان اولاً به صورت پنهانی با آنها و با بعضی از سرویس‌های خارجی ارتباط برقرار کردند و با دستوراتی که از آنها می‌گرفتند شروع کردند به شناسایی عناصر مهم در نظام جمهوری اسلامی. چه کسی امثال شهید بهشتی را شهید کرد؟ امثال شهید بهشتی و شهید مطهری و بسیاری از نیروهای مردمی را. کی از آنها نفع می‌برد غیر از آمریکا، غیر از اسرائیل، و به این هم اکتفا نکردند... آنها دست زدند به جنایت‌هایی که کم سابقه بود؛ بی‌گناه درِ خانه‌ها می‌رفتند، صدا می‌زدند. فرض کنید که ما یک نذری داریم، آوردیم برای شما، یک خانه‌ای که زن و بچه داخل آن هست، اصلاً هیچ ارتباطی با مسئله حکومت نداشت، به عنوان اینکه یک مسئول مدیریتی در آن خانه باشد یا صاحبخانه عهده‌دار قسمتی [در حکومت] باشد؛ درِ خانه را باز می‌کرد و نارنجک پرت می‌کرد داخل خانه».

وی افزود: کسانی که دایه‌دار بودند که ما می‌خواهیم در جهت کمک به کشور فعالیت کنیم، وقتی که رژیم بعث سابق به فرماندهی صدام در همان اوایل انقلاب...، یک جنگ تمام عیار را با پشتوانه به خصوص جریان سلطه و غربی‌ها در کشور شروع کردند و تحمیل کردند، اینها آمدند به جای این که در کنار مردم بایستند... رفتند به دشمن کشور خودشان پیوستند. یعنی به نظر من این نه تنها خیانت به ملت هست، خیانت به کشور هست، یک رذالت به تمام معناست؛ رفتند به آنها پیوستند حتی به این هم اکتفا نکردند؛ با اطلاعاتی که داشتند جاسوسی می‌کردند و در اختیار دشمن قرار می‌دادند... اگر ما به این‌ها نگوییم تروریست به کی بگوییم تروریست؟ همین‌ها امروز در دامن چه کسی هستند؟ پشتیبانان‌شان چه کسانیند؟... کی از آنها حمایت می‌کند؟ کی به آنها پول می‌دهد... تجهیزات می‌دهد؟ آمریکا، اسرائیل و بعضی کشورهای غربی... ».

منافقین باید محاکمه شوند

حجت الاسلام اژه‌ای بر محاکمه عناصر گروهک منافقین تأکید کرد و گفت: این‌ها انسان‌های زیادی را، هزاران نفر را شهید کردند، شکنجه دادند، معلول کردند، مجروح کردند، خانواده این‌ها شاکی هستند؛ نه فقط نظام جمهوری اسلامی علیه این خائنان که در زمان جنگ و غیر جنگ به کشورشان به امنیت‌شان خیانت کردند، بلکه بسیاری از اولیای دم شاکی هستند. گفتند که این‌ها پدر من را کشتند، برادر من را کشتند، زن من را کشتند خواهر من را کشتند، این‌ها الان شاکی هستند حتماً اگر این کشورهای غربی که این‌ها را پناه داده‌اند و در دامان خودشان گرفته‌اند، اگر واقعاً ملتزم به همان چیزهایی هستند که خودشان تصویب کردند، حتماً این‌ها را باید تحویل بدهند. حتما باید اینها محاکمه بشوند و جمهوری اسلامی حتی برای این‌ها می‌خواهد یک دادگاه عادلانه تشکیل بدهد... کشورهای غربی متاسفانه حتی اگر پایبند باشند به همان چیزهایی که خودشان تصویب کردند، باید اینها را تحویل بدهند و اینها به سزای اعمالشان برسند».

 المیادین پرسید که آیا شما میخواهید درخواست استرداد این افراد را بکنید و اژه‌ای پاسخ داد، «آنها [غربی‌ها] اگر بخواهند حتی به قوانینی که خودشان قبول دارند عمل کنند باید این کار را بکنند. اما چنانچه فرض کنید تحویل هم ندهند، بالاخره ما آنها را از طریق بین‌المللی -کما اینکه تا الان تعقیب کردیم- باز هم تعقیب خواهیم کرد...».

دشمن نمی‌خواهد روابط ما با عربستان همه جانبه باشد

در بخشی دیگر از این مصاحبه، المیادین از مسائل منطقه‌ای مثل ازسرگیری روابط با عربستان و موضوع فلسطین و مقاومت پرسید. در خصوص تفاهم اخیر ایران و عربستان و دخالت قدرهای دیگر برای تخریب آن، حجت الاسلام اژه‌ای ضمن تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی چه در زمان امام خمینی (ره) و چه الان از زبان رهبر معظم انقلاب آیت الله خامنه‌ای همیشه بر وحدت مسلمانان و وحدت کشورهای اسلامی تأکید کرده، گفت، «سعی ما بر این هست که با همه کشورهای اسلامی نه یک کشور خاص تا جایی که واقعاً مقدور باشد... جمهوری اسلامی ایران آغوشش باز هست که با آنها رفت‌وآمد داشته باشد، ارتباط داشته باشد، هر چقدر بتواند وحدت بیشتری داشته باشد. ما منافع جامعه اسلامی را دنبال می‌کنیم، اصلا بحث یک گروه یا یک مذهب نیست. جمهوری اسلامی دنبال وحدت اسلام و مسلمین هست. دنبال این هست که همه کشورهای اسلامی پیشرفت بکنند... دنبال این هست که دست اجانب از سر همه مسلمین کم بشود؛ اما درباره مثالی که شما زدید، بله، عربستان هم همینطور؛ عربستان بالاخره یک کشور اسلامی دارای جایگاهی است در کشورهای اسلامی و عربی. جمهوری اسلامی ایران یک کشور بزرگ یک کشور مقتدر امروز یک جایگاه بزرگ و رفیعی را در منطقه و در جهان دارد؛ طبیعی است که این دو کشور باید دست رد بزنند به سینه دشمنان و اجازه ندهند که دشمنان بیایند و منافع آن‌ها را تهدید کنند. جمهوری اسلامی دست اجانب را قطع کرده حتماً ان‌شاءالله مسئولان عربستان هم به این نتیجه رسیده‌اند... یک زمان... یک رئیس جمهور کذایی در آمریکا، آن تعبیر را در مورد کشور عربستان بیان کرد، ما اصلاً راضی نبودیم و اصلاً راضی نیستیم بنابراین ما با همه کشورها اسلامی از جمله عربستان دوست داریم حتماً روابط حسنه داشته باشیم منافع جهان اسلام را دنبال کنیم طبعاً منافع دو کشور را هم تامین می‌کنیم. اما باید هوشیار باشیم باید مراقب باشیم یقیناً دشمنان از این امر راضی نیستند، حتما آنها تلاش می‌کنند این ارتباط وسیع نشود، حتما می‌خواهند این ارتباط همه جانبه نباشد... ».

آمریکا در شرایطی نیست که شرط بگذارد

رئیس قوه قضاییه در واکنش به سوالی درباره اینکه آیا آمریکا در خصوص حمایت ایران از محور مقاومت یا از فلسطین، در هر گونه توافقی برای ایران در این خصوص شرط می‌گذارد که ایران دیگر حمایت نکند، گفت، «آمریکا در موقعیتی نیست که برای ایران شرط بگذارد [که از مقاومت، دیگر حمایت نکند] و امروز باز یاد می‌کنم فرمایش سردار عزیزمان شهید حاج قاسم سلیمانی را که گفت، آمریکا تو بیا با من بجنگ، لازم نیست که با ایران بجنگی، تو لازم نیست بروی با جبهه مقاومت. بیا با من طرف شو، آمریکا حالا دیگر در شرایطی نیست که برای ایران شرط بگذارد. جمهوری اسلامی ایران یکی از مسائل اساسی و اصولی‌اش دفاع از جبهه مقاومت است. مسئله فلسطین مسئله مهمی است مثل جهان اسلام هست. هیچ کشور اسلامی و هیچ مسلمانی نمی‌تواند به آن بی‌اعتنا باشد. امروز جریان مقاومت یک دستاورد قرآنی است، این آموزه قرآنی هست که این جبهه را به وجود آورده؛ این آموزه قرآنی است که امروز بحمدالله جوان‌های ما به وعده‌های الهی اینقدر امیدوار هستند».

انسان شیفته سید حسن نصرالله می‌شود

حجت الاسلام اژه‌ای در پاسخ به آخرین سوال المیادین در خصوص اینکه چرا عکس سردار شهید سلیمانی را پشت سر خود دارد و اینکه «شما چندی پیش به جایگاه سید حسن نصرالله در قلب خود اشاره کردید... اگر می‌توانید در این خصوص صحبت کنید»، با بیان اینکه «چرا جوانان، اکنون سید حسن نصرالله فرمانده بزرگ حزب الله و شهید عباس الموسوی... و حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را دوست دارند، چون آنها خود را در راه خدا فدا کردند»، گفت، «بعضی از کشورها را من رفته‌ام. آنجا به وضوح دیده‌ام که وقتی نام کسانی مثل سید حسن نصرالله و بعضی از شهدای مقاومت و حاج قاسم سلیمانی -که آن موقع شهید نشده بود- وقتی نامشان برده می‌شد، به عظمت از آنها یاد می‌کردند. افتخار می‌کردند به وجود آنها، چرا؟، برای اینکه آنها راهی رفتند که همان چیزی است که خدا می‌خواهد و همان کرامت انسانی است نه برای خودشان بلکه برای جهان اسلام، نه فقط جهان اسلام برای هر آزادیخواهی، برای هر طینت پاکی. امروز رهبران الهی و در رأس آنها، دیروز امام خمینی و امروز مقام معظم رهبری، در یک سطح مثل سید حسن نصرالله اینها خیرخواه کل بشر هستند، اینها فقط در راه آزادی مردم لبنان تلاش نمی‌کنند، فقط برای مردم سوریه تلاش نمی‌کنند، فقط در مقابل مثلا فرض کنید مردم خودشان این اقدامات را نمی‌کنند، خیرخواه بشر و انسان هستند، دلسوز انسان هستند، سعی‌شان این هست که، رشد آگاهی به مردم بدهند، سعی‌شان این هست که هر کشوری در فشار و ظلم قرار گرفته به آن کمک کنند».

رئیس دستگاه قضا در ادامه گفت، «امروز رهبر معظم انقلاب ما که فرمودند بزن در رو تمام شده، این منحصر فقط به ایران نیست، امروز دیگر اسرائیل می‌داند هر اقدامی علیه فلسطین بکند بلافاصله واکنش نشان می‌دهند. ۲۲ سال قطعه‌ای از لبنان را اشغال کرده بودند، کی آزاد کرد، چطوری آزاد شد؟ این نقش مجاهدان و مبارزان هست، نقش کسانی هست که با آموزه‌های قرآن، با ایمان به قرآن، با توکل بر خدا ایستادند و امروز در رأس آنها جبهه مقاومت و یکی از شاخص‌های آن، [شخص] سید حسن نصرالله هست».

حجت الاسلام اژه‌ای در خصوص دبیر کل حزب الله نیز گفت، «من متاسفانه توفیق نداشتم که خیلی با ایشان از نزدیک حشر و نشر داشته باشم. اما از همان دور، تقوای ایشان، شجاعت ایشان، درایت ایشان، مدیریت ایشان، خستگی‌ناپذیری ایشان، دلسوزی ایشان، اینها را که انسان می‌بیند انسان شیفته ایشان می‌شود. من شیفته حاج قاسم بودم، این را یک جای دیگر عرض کردم اینجا هم برای شما عرض کنم اشکالی ندارد. یک وقتی سرم را گذاشتم روی گوش ایشان گفتم از خدا می‌خواهم این را واقعا از صمیم قلب می‌گفتم، گفتم حاج قاسم دلم می‌خواهد تمام عمر مرا یک لحظه کند و همان را به عمر تو بیفزاید... اینها چرا اینطوری هستند برای این که اینها الگو شدند و وعده‌های الهی را محقق کردند و راه را برای جوانان باز کردند... و امروز هم همان جوانان هستند به فرماندهی سید حسن نصرالله که خداوند ان‌شاءالله عمرش را طولانی کند و بر عزتش، بر اقتدار و شوکتش روز به روز بیفزاید»./فارس

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها