«فردا» گزارش میدهد:
«سلاحورزی»؛ تازهترین اسم رمز پروژه حمله به قالیباف
سخنان حملهکنندگان به قالیباف آنقدر بیاساس است که ذهن را به سمت یک موضوع میبرد؛ آنکه هدف صرفا سیاسی و با محور انتخابات است.
گروه سیاست سایت فردا: انتخابات هیئترئیسه اتاق بازرگانی ایران پرحاشیه بود و انتخاب حسین سلاحورزی پرحاشیهتر چون صلاحیت او به دلیل آنچه حمایت از ناآرامیهای سال گذشته عنوان میشد بر حاشیههای این انتخابات افزود تا جایی که برخی معتقد بودند به دلیل دسترسی رئیس اتاق بازرگانی به اطلاعات بالای اقتصادی کشور آن هم در اثنای جنگ اقتصادی غربیها علیه ایران از حساسیت بالایی برخوردار است و باید در اختیار کسی باشد که ضدیتی برای نظام سیاسی حاکم ندارد، ولی سلاحورزی یکی از آتشبیاران فضای مجازی در ناآرامیها بوده است.
نکته آن است که کار به اینجا متوقف نماند و جریانهای خاص بدون هیچ سندی سعی کردند حالا و به این بهانه بار دیگر به رئیس مجلس هجمه وارد کنند. رویدادی با عنوان «همایش قوانین و سیاستهای توسعه همکاریهای اقتصادی، تجاری و سرمایهگذاری میان ایران و ویتنام» 18مرداد با حضور هیئت تجاری ویتنام در اتاق ایران برگزار شد و رؤسای کمیسیونهای «اقتصادی» و «صنایع و معادن» مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش حضور یافتند.
به بهانه حضور این دو مقام حقوقی مجلس، حملات برخی افراد و گروههای حزبی شروع شد که چون این دو مقام حقوقی در همایش یاد شده شرکت کردهاند، پس رئیس مجلس از رئیس غیرقانونی اتاق ایران حمایت میکند؛ استدلالی که آن قدر بی اساس است که هر فرد نسبتا مطلعی هم به کذب بودنش پی میبرد. واقعیت این است که حضور دو نماینده مجلس در این همایش، طبق قواعد مرسوم و به دلیل حضور مهمانان خارجی بوده است. حملات به مجلس و مشخصا قالیباف در حالی است که قوه مجریه مسئول تعیین تکلیف ریاست اتاق ایران است و اصلا این موضوع ارتباطی به مجلس ندارد؛ از سوی دیگر چه طور میشود به دلیل مشکلات داخلی اتاق از پذیرش مهمانان خارجی امتناع کرد؟
اخیرا تالارپشتی، رئیس کمیسیون صنایع مجلس، که در نشست اتاق بازرگانی حضور داشت درباره علت حضورش گفت: «این جلسه جلسه رسمی بود و با توجه به اینکه محل تصمیم گیری درباره موضوعات پیش آمده برای اتاق بازرگانی مجلس شورای اسلامی نیست من و آقای پورابراهیمی در این جلسه شرکت کردیم. مرجع تصمیمگیری درباره انتخابات اتاق بازرگانی مجلس نیست اما از آنجایی که جلسه برگزار شده یک جلسه رسمی بود و با حضور رئیس مجلس ویتنام و هیئت پارلمانی و اقتصادی آن کشور برگزار میشد آقای قالیباف تاکید داشتند که از آنجایی که یک جلسه رسمی و دوجانبه بین ایران و ویتنام است لذا من و آقای پورابراهیمی جهت پیشبرد روابط تجاری و اقتصادی با ویتنام در این همایش شرکت کنیم».
اینکه قالیباف به دو رئیسکمیسیون بگوید در نشستی که هیئت پارلمانی یک کشور خارجی در آن نشست حضور دارند شرکت کنید، رعایت اصول مراودات خارجی است و چه ارتباطی به تأیید سلاحورزی دارد؟ از سوی دیگر رئیس مجلس اصلا چه اختیاری در رد یا تأیید رئیس اتاق بازرگانی دارد؟
سخنان حملهکنندگان به قالیباف آنقدر بیاساس است که ذهن را به سمت یک موضوع میبرد؛ آنکه هدف صرفا سیاسی و با محور انتخابات است. در آستانه انتخابات مجلس جریانهایی خاص تمام همتشان را معطوف کردهاند تا خدمات مجلس یازدهم را به حاشیه ببرند و با طرح موضوعات نادرست نمایندگان و به ویژه رئیس مجلس را نزد اذهان عمومی تخریب کنند؛ هدفی که البته به نتیجه نمیرسد زیرا اکاذیب آنها نزد مردم رنگی ندارد و از طرفی خدمات مجلس بر مردم پوشیده نیست.
دیدگاه تان را بنویسید