رتبهبندی دستگاههای اجرایی براساس اجرای قانون عفاف و حجاب
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: دستگاههای اجرایی براساس عمل به قانون عفاف و حجاب ارزیابی و در شهریور براساس این مساله رتبه بندی میشوند.
میثم لطیفی معاون رئیسجمهور ایران و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در مورد اقدامات این نهاد برای گسترش عفاف و حجاب گفت: ضمن اینکه منشور اخلاقی دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است و باید براساس آن عمل شود در ارزیابی جشنواره شهید رجایی یکی از محورهایی که دستگاههای اجرایی براساس آن ارزیابی می شوند عملکردشان در اجرای قانون عفاف و حجاب است.
وی افزود: دستگاههای اجرایی براساس این مساله ارزیابی و در شهریور براساس این ارزیابی رتبه بندی میشوند.
مهرماه سال 98 شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبهای با عنوان «مجموعه تکمیلی اقدامات اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب» را برای اجرا به دستگاههای مسئول ابلاغ کرد. در این مصوبه که در جلسه دوازدهم شهریور سال 98 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده بود و « تقویت ساختار و سازمان مناسب برای اجرای وظایف اختصاصی عفاف و حجاب دستگاههای اجرایی کشور با استفاده از منابع و ظرفیت موجود دستگاهها».را برعهده سازمان امور اداری و استخدامی گذاشته است.
در این راستا، پویشهایی هم در سامانه تعاملی « فارس من» خبرگزاری فارس به ثبت رسیده است و امضاکنندگان پویش از نهادهای مسئول متولی حجاب خواستهاند به وظایف خود عمل کنند.
در متن یکی از این پویشها که با عنوان « 26 نهاد مسئول متولی حجاب پاسخگو باشند» ثبت شده، آمده است: « وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت صنعت معدن و تجارت، سازمان صدا و سیما، نیروی انتظامی، سازمان ملی جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت علوم، مرکز امور زنان و خانواده، وزارت ارتباطات، سازمان تربیت بدنی، شهرداری، وزارت بهداشت، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، سازمان بهزیستی، وزارت امور خارجه، وزارت کار و امور اجتماعی، مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، قوه قضاییه، وزارت راه و شهرسازی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، نیروی مقاومت بسیج و وزارت راه و ترابری، ۲۶ دستگاهی هستند که از سال ۸۴ تاکنون موظف شدهاند تا وظایفی را که شورای فرهنگ عمومیِ شورای عالی انقلاب فرهنگی برای آنها تعیین کرده است، اجرا کنند.»
فارس
دیدگاه تان را بنویسید