بازتاب سفر رئیسی به آمریکای لاتین در رسانه‌های انگلیسی‌ زبان

کد خبر: 1227388

برنامه سفر رییس جمهور ایران به سه کشور آمریکای لاتین بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های انگلیسی‌ زبان داشت.

بازتاب سفر رئیسی به آمریکای لاتین در رسانه‌های انگلیسی‌ زبان

برنامه سفر رییس جمهور ایران به سه کشور آمریکای لاتین بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های انگلیسی‌ زبان داشت.

سفر سیدابراهیم رئیسی، رییس جمهور ایران به کشورهای ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های انگلیسی زبان داشته است که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌شود.

وبگاه خبری العربی الجدید درباره این سفر نوشت: رییس جمهور ابراهیم رئیسی در ۱۱ ژوئن اولین سفرش به کشورهای آمریکای لاتین را آغاز کرد. سه مقصد او ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا خواهد بود. دولت‌های چپ‌گرای این کشورها در انگیزه به چالش کشیدن هژمونی آمریکا در نیم‌کره غربی و خاورمیانه اشتراک دارند.

این وبگاه خبری در ادامه نوشت: یکی از اهداف رییسی و جمهوری اسلامی ایران فرستادن این پیام به آمریکا است که «ایران در حیاط خلوت خود دوستانی دارد و آن‌ها آماده مقابله با واشنگتن هستند.»

خبرگزاری الجزیره نیز درباره سفر رئیسی نوشت: سفر ابراهیم رئیسی به سه کشور آمریکای لاتین با هدف تقویت روابط سیاسی و اقتصادی با متحدانی است که مخالف حاکمیت غرب هستند.

پایگاه خبری المانیتور با تیتر «رئیسی در دیدار با مادورو در ونزوئلا «از نظم نوین جهانی» تمجید کرد» گفت‌وگوهای اقتصادی روسای جمهور دو طرف را که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارند، مورد توجه قرار داد.

المانیتور نوشت: تهران و کاراکاس ۱۹ توافقنامه  طی سفر رئیسی به ونزوئلا امضا کردند.

 رسانه صهیونیستی آروتز شوا ساعاتی پیش ورود رییس جمهور ایران به نیکاراگوئه را مورد توجه قرار داده و اشاره کرد که رئیسی در این سفر با «مقامات ارشد دولت نیکاراگوئه» دیدار خواهد کرد.

روزنامه صهیونیستی اورشلیم پست گفت‌وگوهای رییس جمهور ایران در سفر به ونزوئلا درباره «نظم نوین جهانی» را مورد توجه قرار داد.

وبگاه خبری پاکستانی اردوپوینت نیز به سفر رییس جمهور ایران به نیکاراگوئه و دیدار او با دنیل اورتگا، رییس جمهور نیکاراگوئه پرداخته و بخشی از سخنان دو طرف را دربار این سفر بازتاب داد.

بخش انگلیسی شبکه المیادین با اشاره به ورود رئیسی به نیکاراگوئه، نوشت: رییس جمهور ایران پیشتر روابط تهران با این سه کشور آمریکای لاتین(ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه) را راهبردی تلقی کرده و بر مخالفت آن‌ها با یک نظام بین‌المللی مبتنی بر «قدرت هژمونیک یک‌جانبه» تاکید کرده بود./ایسنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها