مخبر: ستاد اربعین باید در طول سال فعال باشد و تبدیل به ستاد فصلی نشود
معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه اگر ستاد دائمی اربعین تشکیل شود، ساماندهی مسائل و برنامهریزیها با تمرکز بیشتری انجام میشود، گفت: ستاد اربعین باید در طول سال فعال باشد و تبدیل به ستاد فصلی نشود.
معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه اگر ستاد دائمی اربعین تشکیل شود، ساماندهی مسائل و برنامهریزیها با تمرکز بیشتری انجام میشود، گفت: ستاد اربعین باید در طول سال فعال باشد و تبدیل به ستاد فصلی نشود.
محمد مخبر معاون اول رئیسجمهور ظهر امروز پنجشنبه (28 شهریور) در جلسه با فعالین مردمی مراسم اربعین با بیان اینکه برگزاری مراسم اربعین از جهات گوناگون مذهبی، سیاسی و بینالمللی دارای اهمیت فراوان است، اظهار کرد: باید هم به لحاظ سختافزاری و زیرساخت و هم به لحاظ نرمافزاری به بالاترین سطح آمادگی و هماهنگی برسیم تا این مراسم معنوی با حداقل مشکلات و به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
وی افزود: مراسم اربعین امسال در شرایطی برگزار خواهد شد که از نظر آب و هوا با گرمای شدیدتری نسبت به سال گذشته مواجه خواهیم بود و براساس پیشبینیها جمعیت بیشتری از زوار نسبت به سال قبل در این مراسم شرکت خواهند کرد و این امر ایجاب میکند که از هماکنون برنامهریزی دقیق و منسجمی برای برگزاری مناسب این مراسم داشته باشیم.
مخبر با تأکید بر لزوم سازماندهی امکانات مناسب هم در پایانههای مرزی کشور و هم در خاک عراق، گفت: باید تلاش کنیم با اتکاء بر دانش و تجارب سالهای گذشته، مشکلات و مسائل به حداقل ممکن کاهش یافته و کاستیها اصلاح شود.
معاون اول رئیسجمهور تشکیل ستاد دائمی اربعین را پیشنهادی مثبت ارزیابی و تصریح کرد: اگر ستاد دائمی اربعین تشکیل شود، ساماندهی مسائل و برنامهریزیها با تمرکز بیشتری انجام میشود و پیگیری مسائل به صورت مستمر در طول سال دنبال خواهد شد؛ ستاد اربعین باید در طول سال فعال باشد و تبدیل به ستاد فصلی نشود.
مخبر، از فعالین مردمی مراسم اربعین خواست تا جلسه آتی ظرفیتهای خود را برای مشارکت فعالین مردمی و گروههای جهادی احصاء کنند تا نسبت به نحوه و میزان مشارکت فعالین مردمی در اجرای برنامهها و برگزاری مراسم اربعین تصمیمگیری شود.
معاون اول رئیسجمهور، مشارکت دادن مردم و استفاده از ظرفیتهای مردمی را گامی مهم و مؤثر در پیشبرد هرچه بهتر امور برشمرد و گفت: همانطور که در بخشهای مختلف، با حضور مردم، کارها بهتر جلو رفته است، هدف دولت، مردمیسازی برگزاری مراسم اربعین است و مدیریت و اجرای برنامههای اربعین با اتکاء بر ظرفیتهای مردمی و گروههای جهادی میتواند مسائل و مشکلات را به حداقل رسانده و زمینه برگزاری هرچه بهتر این مراسم را فراهم کند.
در این جلسه حجتالاسلام علیرضا پناهیان نیز با تأکید بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیتهای مردمی در برگزاری مراسم اربعین، گفت: دولت و نهادهای حاکمیتی باید نقش حمایتی و تسهیلگری داشته باشند و اجرای برنامهها را به مردم و گروههای جهادی بسپارند.
در این جلسه هر یک از فعالین مردمی مراسم اربعین گزارشی از مسائل و مشکلات سالهای گذشته ارائه و پیشنهاداتی در جهت رفع کاستی و مسائل موجود مطرح کردند./فارس
دیدگاه تان را بنویسید