معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: مدارس دولتی باید تقویت شود

کد خبر: 1219058

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: باید به راهیان پیشرفت و راهیان نور بها داد و برای کارهای فرهنگی به آموزش‌وپرورش بودجه اختصاص داده شود.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: مدارس دولتی باید تقویت شود

 معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: باید به راهیان پیشرفت و راهیان نور بها داد و برای کارهای فرهنگی به آموزش‌وپرورش بودجه اختصاص داده شود.

سیدمحمدحسینی پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت‌ماه در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری و استانی آموزش‌وپرورش استان همدان، اظهار کرد: این دولت، مردمی، انقلابی و ولایی است و صحبت‌های رهبری مورد توجه قرار می‌گیرد.

حسینی با بیان اینکه مدارس دولتی باید تقویت شود، تصریح کرد: چگونه دانشگاه‌های دولتی جایگاه بهتری دارند؟ مدارس دولتی نیز باید اینگونه باشند.

وی با اشاره به اهمیت مباحث تربیتی در آموزش‌وپرورش، گفت: کار یک ارزش است اما ما در برخی مواقع افراد را به نحوی تربیت کردیم که هر کاری را نمی‌کنند و منتظر پشت میزنشینی هستند که باید آسیب‌شناسی کرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: باید همفکری و راهکاری برای مسائل تربیتی پیدا کنیم چراکه معلم‌ می‌تواند در این زمینه نقش داشته باشد بنابراین باید به راهیان پیشرفت و راهیان نور بها داد و برای کارهای فرهنگی به آموزش‌وپرورش بودجه اختصاص داده شود.

حسینی در رابطه با رتبه‌بندی معلمان، توضیح داد: رتبه‌بندی بار مالی برای ما داشت اما دولت پذیرفت چراکه به مسأله تعلیم و تربیت اهتمام دارد اما زمان اجرا کوتاه و فشرده بود و اشکالاتی داشت که کام فرهنگیان را تلخ کرد اما دولت بی‌تفاوت نیست و امیدواریم حل شود.

وی در رابطه با شهید مطهری، بیان کرد: شهید مطهری می‌تواند الگوی معلمان باشد، وی فیلسوف و مفسری بود که کتاب داستان نوشت چراکه نیاز جامعه را حس می‌کرد و هرجا سوال و انحرافی بود، ورود می‌یافت.

هر فرد باید بداند کارزار بی‌پایان اخیر چگونه متولد شد

هر فرد باید بداند کارزار بی‌پایان اخیر چگونه متولد شد

ایسنا/همدان معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: هر فرد باید با جریان‌شناسی ایران معاصر آشنا باشد و بداند چگونه این جریان متولد شد و چه کسانی پیشگام بودند که یک نمونه آن اتفاقات رخ داده در پاییز و اغتشاشات بود که بعد از آن بلافاصله یک جنگ اقتصادی به راه انداخته شد و این کارزار بی‌پایان از قبل طراحی شده بود.

سیدمحمد حسینی پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت‌ماه در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان، اظهار کرد: در طول سالیان گذشته غرب بر این باور بود که جز آنها افراد دیگر زبان تعامل با دیگر کشورها را ندارد حال باید گفت نیروهای انقلابی با کشورهای همسایه بهترین تعامل ها را دارد و کارهای بسیار خوبی انجام می شود و تک تک افراد جامعه باید در قبال سیاه نمایی های دشمن یک رسانه و مُبلغ بوده و در جهاد تبیین پیشگام و پیش‌داور باشند چراکه جامعه امروز نیاز دارد که همه افرادش از مسائل روز اطلاع داشته باشند و بتوانند تحلیل سیاسی انجام دهند.

وی اضافه کرد: هر فرد باید با جریان‌شناسی ایران معاصر آشنا باشد و بداند چگونه این جریان متولد شد و چه کسانی پیشگام بودند که یک نمونه آن اتفاقات رخ داده در پاییز و اغتشاشات بود که بعد از آن بلافاصله یک جنگ اقتصادی به راه انداخته شد و این کارزار بی‌پایان از قبل طراحی شده بود.

حسینی ادامه داد: در مدیریت های ما اشکالاتی وجود دارد که باید مدیریت شده و به نسل جوان آگاهی های لازم داده شود همانگونه که معلمان در زمان جنگ به گونه ای دانش آموزان را تربیت کرده بودند که برای جانفشانی در راه وطن حاضر بودند در شناسنامه های خود دست ببرند و با تغییر تاریخ تولدشان به جبهه های جنگ بیایند.

وی گفت: استفاده از کتاب های استاد مطهری در طرح "اعتلا" می تواند بسیار آموزنده باشد چراکه این استاد بزرگوار در تمامی حوزه ها به ویژه غرب شناسی و مسائل روز صحبت کرده و می تواند در پاسخ به سیاه نمایی های غرب منبع مؤثری باشد؛ به عنوان مثال همین بحث رفراندوم که می گویند جمهوری اسلامی دوباره باید بگذارد باید گفت که غربی ها خود چقدر رفراندوم انجام می دهند؟ فرانسه که از آزادی صحبت می کند چرا در حال حاضر رفراندومی نمی گذارد تا از معترضان رأی گیری شود؟ در حالیکه ما تنها نظامی هستیم که عنوان حکومت را هم مردم انتخاب کردند و امام خمینی(ره) حقوق اساسی را هم به انتخاب مردم گذاشتند و در طول این ۴۴ سال در مواقعی که نیاز بوده، مورد بازنگری قرار گرفته است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه طرح "اعتلا" بسیار پراهمیت است، خاطرنشان کرد: این طرح از حیث ارتقاء آگاهی و بینش افراد مؤثر است به طوریکه اگر ما امروز از شهید مطهری به نیکی یاد می کنیم به سبب این است که این عالم اهل اندیشه و فکر و پاسخگو به شبهات و سوالاتی که وجود داشت، بود اما طی ۴۰ یا ۵۰ سال گذشته به این میزان شبهات وجود نداشت به ویژه که امروز عده ای در فضای مجازی سرمایه گذاری می کنند و شبکه های متعددی به راه می اندازند تا شبهاتی ایجاد شود و منشأ اتفاقات و تحولات منطقه را انقلاب اسلامی و مردم ایران می دانند.

وی ادامه داد: این موضوع به این علت است که بیش از پیش شبهه به وجود آمده و ما باید مطالعه و هم افزایی داشته باشیم تا بتوانیم نسل جوان را به خوبی تربیت کنیم، نسلی که به دنبال حقیقت است اما ممکن است که دیگران آنها را در مسیر دیگری قرار بدهند و نباید ما بگذاریم که آنها به گونه ای که دوست دارند بر روی دانش آموزان تأثیر بگذارند و شهید مطهری به عنوان یک الگوی برجسته است که ما می توانیم از آموزه های ارزشمندش استفاده کنیم و بی جهت نیست که روز معلم را به نام این عالم و متفکر بزرگ گذاشته اند.

حسینی یادآور شد: این عالم برجسته و بزرگ هم می توانست عافیت طلبی را پیشه کند اما در دانشگاه تهران حضور مؤثر پیدا کرد و الفبای فلسفه، منطق وفقه را به دانشجویان آموخت و با حضور خود در اجتماعات توانست در بین مردم تأثیرگذار باشد و در عناوین مختلف از جمله حجاب، حقوق زن و تاریخ معاصر کتاب هایی را نوشته است.

وی اضافه کرد: این متفکر بزرگ می گفت جوانان باید با تاریخ معاصر آشنا باشند که اگر این طور نباشد تحلیل های آمیخته با تحریف به خورد آنها داده می شود و این ما هستیم که باید در این زمینه کار انجام دهیم و هیچ یک از ما مستثنی از مطالعه نیستیم و نیاز به مطالعه حتی یک‌بار آثار شهید مطهری را داریم و این عالم بزرگ با مطالعاتی که داشت و کتبی که نوشت، باعث مستحکم شدن انقلاب اسلامی شده و دشمنان به این علت که متوجه تأثیرگذاری این شخصیت برجسته بودند،  دست به شهادت وی زدند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها