پایان یک سلبریتی برانداز
«هیچکس» در جریات اغتشاشات اخیر یکی از سلبریتیهایی بود که جوانان را به مبارزه مسلحانه دعوت میکرد و آموزش ساخت کوکتل مولوتوف میداد. او از کشورهای خارجی خواسته بود تا علاوه بر قرار دادن نام سپاه پاسدارن در لیست تروریستی، به ایران حمله نظامی کنند.
«هیچکس» در جریات اغتشاشات اخیر یکی از سلبریتیهایی بود که جوانان را به مبارزه مسلحانه دعوت میکرد و آموزش ساخت کوکتل مولوتوف میداد. او از کشورهای خارجی خواسته بود تا علاوه بر قرار دادن نام سپاه پاسدارن در لیست تروریستی، به ایران حمله نظامی کنند.
اشکان فدایی رپر معاند با انتشار توئیتی از یک راز بزرگ در جبهه ضد انقلاب پرده برداری کرد. فدایی با بیان اینکه علت جدایی سروش هیچکس از «گروه رپ ملتفت» ارتباط او با سازمان منافقین خلق است از نقش آزاده اکبری، همسر هیچکس، به عنوان عامل ارتباط با گروهک تروریستی مجاهدین خلق خبر داد. چندی پیش رعنا رحیمپور، مجری مستعفی بیبیسی فارسی هم گفته بود که در جریان اغتشاشات اخیر 400 هزار دلار برای سروش لشکری (هیچکس) واریز شده است.
«هیچکس» در جریات اغتشاشات اخیر یکی از سلبریتیهایی بود که در شبکههای اجتماعی، جوانان را به مبارزه مسلحانه دعوت میکرد و آموزش ساخت کوکتل مولوتوف میداد. او در توئیت های دیگری از کشورهای خارجی خواسته بود تا علاوه بر قرار دادن نام سپاه پاسدارن در لیست تروریستی، به ایران حمله نظامی کنند.
فدایی با انتشار تصاویری از حضور پدر و مادر همسر هیچکس در تجمعات منافقین در خارج از کشور پرده از ارتباط سازمانی این رپر با سازمان جنایتکار منافقین برداشت که سابقه به شهادت رساندن بیش از 17 هزار نفر از ایرانیان را در کارنامه خود دارد و از منفور ترین گروه ها در نزد مردم کشورمان است. چیزی که در بازخورد عمومی به انتشار این خبر هم کاملاً قابل مشاهده بود.
انتشار خبر ارتباط هیچکس با سازمان منافقین و حضور فعال خانواده همسر او در تجمعات این سازمان با واکنش منفی گسترده کاربران شبکههای اجتماعی و طرفداران موسیقی رپ مواجه شد. خبری که با واکنش هیچکس هم همراه شد و البته او هم ارتباط خانواده همسرش با سازمان منافقین را تایید کرد. گفته میشود آزاده اکبری که اکنون ارتباطش با منافقین علنی شده است از گردانندگان اصلی صفحه 1500 تصویر (از صفحات اصلی جریان معاند) هم بوده است.
سروش لشکری ملقب به سروش هیچکس از اولین خواننده های رپری بود که مضامین اجتماعی را به دایره رپ فارسی اضافه کرد. روح اعتراضی آثار موسیقیایی او در دهه 80 سبب شده بود که او بخشی از فرهنگ اعتراضی را که فقدانش در رپ فارسی حس میشد، نمایندگی کند اما با گذشت زمان و وقوع اتفاقات سیاسی اجتماعی سال 88 در کشور، هیچکس به انگلیس مهاجرت کرد و فعالیت خود را خارج از ایران ادامه داد. او در آن جا با همکاری دو رپر دیگر مهدیار آقاجانی و فدایی گروه ملتفت را تاسیس میکنند.
فعالیت گروه ملتفت هم غالباً با هدف براندازی و سرنگونی حکومت مرکزی در ایران همراه بود. همزمان با فعالیت این گروه در خارج، برخی جریان ها و گروه های رپر مخالف با آنها در ایران با نقد مواضع ضد ایرانی آنها آثاری را در اعتراض به این رویه منتشر میکردند. بالا گرفتن اختلافات میان اعضای گروه (فدایی و مهدیار) و هیچکس، سرانجام سروش هیچکس از گروه ملتفت کناره گیری کرد.
انتشار خبر ارتباط هیچکس با سازمان منافقین، علاوه بر اینکه مهر پایانی بر فعالیت این سلبریتی، بار دیگر موید نقشآفرینی گسترده منافقین در آشوبهای سال گذشته با نفوذ و یارگیری از میان گروههای مختلف اجتماعی از دانشجویان گرفته تا سندیکاهای کارگری و حتی سلبریتیها بود. نکتهای که بیش از پیش به نقش مخرب این گروه ضد ایرانی و تروریستی در این اغتشاشات صحه میگذارد./تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید