محسن رضایی: رویای صهیونیستی محکوم به شکست است
معاون اقتصادی رئیسجمهور رویای رژیم صهیونیستی برای اتحاد منطقه علیه ایران را شکست خورده دانست.
![محسن رضایی: رویای صهیونیستی محکوم به شکست است](https://static1.fardanews.com/thumbnail/G3v15eoONKjz/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUj8MzgTN_QYTzImzSIOmVmw,,/%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86+%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
محسن رضایی معاون اقتصادی رئیسجمهور با بازتوئیت مقام سابق صهیونیستی درباره توافق تهران- ریاض، نوشت: اتحاد علیه ایران در منطقه، یک رؤیای غیرقابل تحقق است که اسرائیل روز به روز نسبت به آن ناامیدتر میشود.
وی افزود: اتحاد علیه کشوری که در منطقه متحد و ابزار قدرت دارد، قدرتش ریشه مردمی دارد و در خدمت مردم است و رهبری مقتدر دارد، شکل نمیگیرد یا در همان ابتدا محکوم به شکست است.
دنیس سیترینویچ مسئول سابق امور ایران در سازمان اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی، توافق تهران- ریاض را پایانی بر رؤیای اتحاد منطقهای علیه ایران عنوان کرده بود.
دیدگاه تان را بنویسید