مصوبات بودجه امروز | تکلیف بودجه ای مجلس برای گمرک
با مصوبه مجلس، گمرک جمهوری اسلامی ایران مکلف است نسبت به تجهیز گمرکات استانهای مرزی (با اولویت استان سیستان و بلوچستان) به دستگاه ایکس ری اقدام نماید.
با مصوبه مجلس، گمرک جمهوری اسلامی ایران مکلف است نسبت به تجهیز گمرکات استانهای مرزی (با اولویت استان سیستان و بلوچستان) به دستگاه ایکس ری اقدام نماید.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی عصر امروز (شنبه ۱۳ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه ۱۴۰۲، چند بند الحاقی به تبصره ۷ تصویب شد.
بند الحاقی ۴- گمرک جمهوری اسلامی ایران مکلف است نسبت به تجهیز گمرکات استانهای مرزی(با اولویت استان سیستان و بلوچستان) به دستگاه ایکس – ری (x-ray ) اقدام نماید.
بند الحاقی ۵- وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف است نسبت به مستندسازی و واگذاری مجوزهای بهرهبرداری از معادن از طریق مزایده عمومی و با احراز صلاحیت فنی و مالی متقاضیان اقدام نماید. آئیننامه اجرایی این بند با پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت و تأیید شورایعالی بورس و اوراق بهادار اجرایی میگردد.
بند الحاقی ۶- به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اجازه داده میشود مبالغ مازاد بر اعتبار مصوب سود ویژه سهم دولت (۵۰ درصد سود ابرازی) و مازاد بر مالیات عملکرد پیش بینی شده خود را به حساب دولتی تمرکز وجوه درآمد شرکتهای دولتی نزد خزانه داری کل کشور واریز نماید تا بر اساس قوانین و مقررات مربوط و در سقف بودجه مصوب، صرف سرمایه گذاری در طرحهای نیمه تمام زیربنایی و زیرساختی و اکتشافی و ایمنی در بخش معدن و صنایع معدنی و احیا و توسعه معادن کوچک مقیاس و اتمام طرحهای نیمه تمام در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم نماید.
بند الحاقی ۷- وزارت صنعت معدن و تجارت مکلف است با استفاده از ابزارهای نظارتی اعم از نقشه برداری، استفاده از پهپاد (پرنده هدایت پذیر از دور) تصاویر ماهوارهای، باسکول (قپان) های هوشمند، سامانههای الکترونیکی نظارت دقیق بر میزان استخراج معادن کشور را فراهم و از معادن بازدیدهای دورهای به عمل آورد.
بند الحاقی ۸- به منظور جبران بخشی از خسارات وارده به شبکه جادهای ناشی از بهره برداری از معادن و فعالیتهای صنایع معدنی، شورای معادن استان موظف است ۲۵ درصد از وصولی حقوق دولتی سهم معادن استانها را از طریق اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای همان استان برای نگهداری و بهسازی محورهای جادهای با اولویت جادههای مورد استفاده معادن اختصاص دهد.
به منظور جلوگیری از تخریب جادههای کشور ناشی از اضافه تناژ حمل تولیدات معدنی، کلیه معادن کشور مکلفند با هماهنگی ادارات کل راهداری و حمل و نقل جادهای در خروجی واحد تولیدی نسبت به استقرار دفتر صدور بارنامه اقدام نمایند، تخصیص سهمیه سوخت به ناوگان حمل و نقل محصولات واحدهای تولیدی معادن و شن و نمک مشروط به ا خذ بارنامه و تأییدیه پیمایش توسط اداره کل راهداری حمل و نقل جادهای استان میباشد.
حساب توسعه فیبر نوری در ردیف اعتبارات وزارت ارتباطات ایجاد می شود
نمایندگان مجلس با ایجاد حساب توسعه ای فیبر نوری در ردیف اعتبارات وزارت ارتباطات موافقت کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی نوبت دوم امروز (شنبه، 13 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 1402 کل کشور، با بند (س) تبصره 7 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
براساس بند (س) تبصره 7 ماده واحده مذکور؛ به دولت اجازه داده میشود، بهمنظور توسعه تار (فیبر) نوری منازل حسابی تحت عنوان «حساب توسعه فیبر نوری»، در اعتبارات مصوب وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد نماید.
آئیننامه اجرائی این بند شامل منابع و مصارف این حساب با رعایت قوانین و مقررات به پیشنهاد مشترک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور با همکاری بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی تدوین و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید. منابع این حساب قابل انتقال به سال بعد است./
ساز و کار پرداخت حق انتفاع استخراج کنندگان سنگ آهن از معادن تحت نظر ایمیدرو مشخص شد
نمایندگان مردم در مجلس بر اساس بند الحاقی ۲ تبصره ۷ لایحه بودجه ۱۴۰۲ نحوه تعیین میانگین وزنی قیمت فروش داخلی و صادراتی شمش فولاد خوزستان و دستورالعمل آن را مشخص کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز (شنبه 13 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال 1402 کل کشور، با بندهای الحاقی (1)و(2) تبصره (7) ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
براساس بند الحاقی (1) تبصره (7) ماده واحده لایحه بودجه 1402؛ بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلفند، در چهارچوب ماده (8) قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی، کلیه مقدمات لازم اعم از راه اندازی سامانه فاکتورینگ، ابلاغ قرارداد همسان واگذاری، تهیه دستورالعمل های لازم و همچنین فراهم شدن سازوکار انتقال تضامین طلب به نهادهای مالی فاکتورینگ(موضوع تبصره(2) ماده(8) قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی) در شورای پول و اعتبار را به منظور اجرایی شدن تأمین مالی فاکتورینگ تا سقف ششصدهزار میلیارد(600.000.000.000.000) ریال برای طرحهای تملک داراییهای سرمایهای قانون بودجه (تحت مدیریت سامانه فاکتورینگ سازمان برنامه و بودجه کشور موضوع تبصره(1) ماده(3) آئین نامه اجرائی نحوه واگذاری مطالبات قراردادی) و همچنین طرح های مصوب شورای اقتصاد برای ماده(12) قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقاء نظام مالی کشور و تا سقف هشتصدهزار میلیارد (800.000.000.000.000) ریال برای نهادهای عمومی، منابع داخلی شرکت های دولتی، بانک ها و سایر مشمولان در تبصره(4) ماده(3) آئین نامه نحوه واگذاری مطالبات قراردادی (تحت مدیریت سامانه فاکتورینگ وزارت امور اقتصادی و دارایی) فراهم نمایند.
بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی موظفند گزارش عملکرد این بند را هر سه ماه یکبار به کمیسیون های برنامه و بودجه و محاسبات و اقتصادی مجلس شورای اسلامی ارسال نماید.
براساس بند الحاقی (2) تبصره (7) ماده واحده لایحه بودجه 1402؛ کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی دارای قرارداد استخراج سنگ آهن از معادنی که پروانه بهره برداری آن ها به نام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و یا شرکت های تابعه است، موظفند بابت حق انتفاع دارنده پروانه بهره برداری به ماخذ حداقل پنج درصد (5%) میانگین وزنی قیمت فروش داخلی و صادراتی شمش فولاد خوزستان به ازای هر تن کلوخه تولیدی از معدن مربوطه را به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو) پرداخت نمایند.
درخصوص آن دسته از اشخاص حقیقی و حقوقی طرف قرارداد سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو) که حق انتفاع دارنده پروانه بهره برداری ( ایمیدرو) در قرارداد، از طریق سازو کار مزایده تعیین شده است، حکم این بند مجری نمی باشد.
نحوه تعیین میانگین وزنی قیمت فروش داخلی و صادراتی شمس فولاد خوزستان بر اساس دستورالعملی که ظرف یکماه از ابلاغ این قانون توسط وزارت صنعت معدن و تجارت، سازمان برنامه و بودجه و وزارت امور اقتصادی و دارایی تعیین و ابلاغ می شود، مشخص می گردد./
زیرساخت های مازاد نهادهای عمومی غیردولتی در اختیار اپراتورهای مخابراتی قرار می گیرد
نمایندگان مردم در مجلس مصوب کردند به منظور بهره گیری از منابع ملی برای سرعت بخشی به توسعه شبکه ملی اطلاعات نهادهای عمومی غیردولتی زیرساخت های مازاد خود را در اختیار اپراتورهای مخابراتی قرار دهند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز (شنبه 13 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال 1402 کل کشور، با بند (د) تبصره (7) ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
براساس بند (د) تبصره (7) ماده واحده لایحه بودجه 1402؛ بهمنظور بهرهگیری از منابع ملی برای سرعت بخشی به توسعه شبکه ملی اطلاعات، دستگاههای اجرائی موضوع ماده (29) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی مکلف هستند با اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مکانها مورد نیاز، ابنیه و زیرساختهای مازاد خود از قبیل تیرهای انتقال، مسیرهای ارتباطی زمینی و زیرزمینی، مجرا (داکت)ها و فضاهای مناسب نصب تجهیزات ارتباطی خود را وفق تعرفههای مصوب کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در اختیار کارور (اپراتور)های مخابراتی قرار دهند./
دیدگاه تان را بنویسید