سیرک سایبری CIA
انتشار همزمان یک توئیت مشترک از سوی چند چهره ضدانقلاب جای اما و اگری درباره اجارهای بودن این چهرهها باقی نگذاشت
نخستین دقایق سال 2023 برای ایرانیان با یک سیرک سایبری همراه بود؛ پیام مشترک 6 چهره خارجنشین که به بهانه سال جدید میلادی منتشر شد حامل پیامی مستقیم برای معرفی رهبران و سمبلهای آشوبهای چند ماه گذشته بود. ترکیب این رهبران اما بیش از همه عمق ابتذال عمل سیاسی را برای افرادی که رویای براندازی را در سر میپرورانند عیان کرد. فرزند شاه مخلوع و فراری، علی کریمی فوتبالیست، حامد اسماعیلیون، مسیح علینژاد و 2 بازیگر زن (گلشیفته فراهانی و نازنین بنیادی) با رونمایی از این ائتلاف مجازی خود را به عنوان رهبران(!) براندازی معرفی کردند.
سیرک براندازی خارجنشینان در شرایطی با یک توئیت مشترک آغاز به کار کرد که تمام فراخوانهای ضدانقلاب در یک ماه گذشته به صحنه شکست و رسواییشان تبدیل شده است. در این شرایط رونمایی از چنین نمایش مضحکی را باید تقلایی برای موضوعیتبخشی به جریان آشوب دانست. از سوی دیگر اما ترکیب این ائتلاف نشاندهنده ابتذال یک حرکت به ظاهر سیاسی بود. حضور 2 بازیگر زن، یک فوتبالیست و عضو یکی از خانوادههایی که در ماجرای هواپیمای اوکراینی همسر و فرزند خود را از دست داده است، صرفا برای بخشیدن یک وجهه متکثر به این ائتلاف به حساب میآید. فرزند شاه مخلوع و مسیح علینژاد به عنوان 2 چهره بدنام که یکی نماد سلطنتطلبی و دیکتاتوری و دیگری پروژهبگیر دولتهای غربند، مهمترین چهرههای حاضر در این ائتلاف به حساب میآیند. تمرکز دولتهای غرب نیز در ماههای گذشته بر چهرهسازی از این 2 شخصیت معطوف بوده است. دیدار رئیسجمهور فرانسه با علینژاد و رپرتاژ تبلیغاتی گسترده برای معرفی رضا پهلوی به عنوان رهبر آشوبهای اخیر نشان از یک سناریو برای برجسته کردن این 2 چهره بدنام داشت. آنچنان که یکی از بازیگران حاشیهساز نیز در هفتههای گذشته صفحه مجازی خود را تبدیل به یکی از رسانههای حامی پهلوی کرده است. علی کریمی نیز که در ماههای گذشته صفحات خود در فضای مجازی را به یکی از تریبونهای آشوبگران تبدیل کرده بود و اخباری مبنی بر اجاره دادن صفحهاش منتشر شده بود، به واسطه دنبالکنندگانی که در فضای مجازی دارد، به عنوان یکی از اعضای این ائتلاف معرفی شده است. کریمی اخیرا با رئیسجمهور آلمان نیز دیدار کرده بود. حامد اسماعیلیون دیگر چهره حاضر در این ائتلاف نیز در ماههای گذشته با تبلیغات گستردهای به عنوان نماد دادخواهی آشوبگران معرفی شده بود. مهمترین اقدام وی برگزاری تجمع برلین در مهرماه بود؛ تجمعی که به علت برافراشته شدن پرچمهای جریانهای تجزیهطلب خبرساز شد. «وطن امروز» در همان برهه نیز در گزارشی با عنوان «ترکیب تجزیه» به سرمایهگذاری دولتهای غربی روی وی اشاره کرده و نوشته بود: «اسماعیلیون به علت از دست دادن همسر و دخترش میتواند نمادی از خونخواهی به حساب بیاید که توانایی همراه کردن افکار عمومی را با خود دارد. گروههای ضدانقلاب که سابقه سیاهشان همواره دافعهای جدی به حساب میآمده، این بار امکان آن را یافتند که خود را پشت چهرهای پنهان کنند که یک قربانی داغدیده به حساب میآید. از سوی دیگر عدم سابقه عضویت اسماعیلیون در احزاب سیاسی این امکان را به او میداد تا یک اجماع در بین براندازان و ضدانقلاب به وجود آورد تا اختلافات داخلیشان اصطکاکی به وجود نیاورد». تریبون دادن به نازنین بنیادی(دیگر عضو این ائتلاف) در نشست غیررسمی شورای امنیت سازمان ملل درباره ایران نیز نشانه عیانی از سناریوی دولتهای غرب برای نمادسازی از این بازیگر هالیوود در جریان آشوبهای اخیر است.
* حسابهای اجارهای مزدوران
فارغ از سابقه افراد حاضر در این ائتلاف سایبری و جای خالی مریم رجوی (که از سوی دولتهای غرب به عنوان رئیسجمهور پس از براندازی ایران معرفی میشود) در این جمع، رونمایی از چنین ترکیبی نشان از یک سازماندهی پشت پرده دارد؛ مسالهای که البته در ماههای اخیر نیز بارها ثابت شده بود و حالا صرفا رسمیت پیدا کرده است. به عبارت دیگر اگر تاکنون این چهرهها میتوانستند اجاره دادن حسابهای کاربریشان را تکذیب کنند و متنهای منتشر شده را نظر شخصی خود بدانند، حالا با انتشار یک متن مشترک در زمان واحد، مهر تاییدی بر فرضیه تشکیلاتی بودن فعالیتهایشان زدند. پرسش از اینکه متن منتشر شده از سوی چه کسی نوشته شده و این جمع با دستور چه کسی آن را منتشر کردهاند، اصلیترین سوالی است که پشت پرده فعالیت جریان برانداز ویرانیطلب را عیان میکند.
با توجه به اینکه آمریکا همواره مهمترین بازیگر پیش بردن نقشههای براندازانه علیه کشورمان بوده است و سازمان CIA نیز پروژه به آشوب کشیدن ایران را همواره در دستور کار خود قرار داده است و این چهرهها نیز در مقاطع مختلف سرسپردگی خود را به دولتهای غرب نشان دادهاند، با درصد بالایی از قطعیت میتوان این چهرهها را بازیگران سایبری سازمان جاسوسی آمریکا به حساب آورد. تشکیلات پشتپردهای که خود را پشت اکانتهای اجارهای چند بازیگر و فوتبالیست پنهان کرده، قرابت رفتاری زیادی نیز با سازمان منافقین دارد. رجوی را که اخیرا در پارلمان ایتالیا و کانادا نیز به عنوان نماینده آشوبگران سخنرانی کرده است باید دیگر چهره مورد تایید دولتهای غربی دانست که البته میزان انزجار عمومی از وی باعث شده کمتر در ائتلافهای اینچنینی خود را نشان دهد.
در نهایت رونمایی از این ائتلاف را باید از 2 جنبه واجد اهمیت دانست.
1- انتشار همزمان این توئیت مشترک جای هیچ اما و اگری برای اینکه عمده مراجع نمادین اغتشاشات اخیر دستورات خود را از یک تشکیلات پشت پرده میگیرند، نمیگذارد.
2- رونمایی از فرزند شاه فراری به عنوان رهبر جریان آشوب یک رسوایی تمامعیار را برای ضدانقلاب که مدعی طرفداری از دموکراسی است، خلق کرد. خوشرقصیهای اخیر دیگر بازیگرانی که با خروج از ایران تبدیل به مراجع سایبری آشوب شدهاند درباره رضا پهلوی این فرضیه را ثابت کرده است که چهرهسازی از این دیکتاتورزاده با دستور نهادهای پشت پرده پیگیری میشود.
وطن امروز
دیدگاه تان را بنویسید