ارفاق فوتبالی به ۴۶ مجرم امنیتی

افشای پروژه دروغ حسین رونقی

کد خبر: 1188899

درپی پیروزی ملی پوشان فوتبال کشورمان برابر ولز در مسابقات جام جهانی رئیس قوه قضائیه دستور داد تا زمینه ارفاق برای آن دسته از متهمان آشوب‌های اخیر که مرتکب جرائم خشن نشده‌اند، فراهم شود. در همین راستا روز گذشته دادستان تهران اعلام کرد که مطابق این دستور ۴۶ زندانی که شرایط ارفاق قانونی را داشتند آزاد شدند. هنگامه قاضیانی بازیگر سینما از جمله این افراد بود. همچنین 18 نفر نیز در کردستان آزاد شدند.

افشای پروژه دروغ حسین رونقی

اما نکته قابل توجه آن بود که یکی از افراد آزاد شده در تهران، حسین رونقی فعال رسانه‌ای ضدانقلاب است که پیشتر خواهان تحریم ملی‌پوشان ایرانی از سوی فیفا و ممانعت از حضور ایران در جام جهانی شده بود. فردی که با انواع نفرت‌پراکنی‌ها در حوادث اخیر به دنبال عصبانیت مردم بود، حالا خوشحالی همان مردم، عامل ارفاق و زمینه‌ساز آزادی موقتش شد.

60 روز اعتصاب غذا!

حسین رونقی 2 مهرماه به دلیل نقش‌آفرینی در اغتشاشات از سوی نهادهای امنیتی بازداشت شد. پروژه مظلوم‌نمایی و داستان‌سازی درباره شکنجه وی از همان روز آغاز شد. وی و خانواده‌اش اعلام کردند که رونقی از لحظه بازداشت دست به اعتصاب غذا زده است، امری که بعدها معلوم شد بخشی از یک پروژه گسترده‌تر برای داغ نگه داشتن اخبار اغتشاشات و محصول خدمات متقابل خانواده این زندانی و رسانه‌های ضدانقلاب به یکدیگر بود. انتشار تصاویر حضور پدر و مادر حسین رونقی مقابل زندان اوین و نیز انتشار خبر سکته قلبی پدر رونقی به دلیل شدت ناراحتی از سوی برادر این زندانی، به اخبار حول و حوش این فرد بسامد بیشتری می‌داد. البته وقتی احمد رونقی، پس از سکته ادعایی، بدون مشکل خاصی از بیمارستان خارج شد و چند روز بعد از خودش ویدئو منتشر می‌کرد، سؤالات تازه‌ای درباره ادعاهای خانواده حسین رونقی مطرح شد.

دروغ‌های عمدی یا اجباری؟

10 مهرماه پدر و مادر حسین رونقی در گفت‌و‌گو با صدای امریکا اعلام کردند که ضابطان قوه قضائیه هردو پای پسرشان را شکسته‌اند! این ادعا، به همراه خبرسازی‌های مداوم برادر حسین رونقی در شبکه‌های اجتماعی، توجه‌ها را متوجه این مجرم امنیتی کرده بود. یکی از مهم‌ترین پرده‌ها در این داستان‌سرایی، در جریان ادعای انتقال حسین رونقی به بیمارستان دی روی صحنه شبکه‌های اجتماعی برده شد. درحالی که دستگاه قضایی در حال سپری کردن یک فرایند عادی برای حفظ سلامت فرد بازداشتی بود، خانواده وی به گونه‌ای فضاسازی کردند که در نهایت به شکل‌گیری یک تجمع ضدامنیتی، البته محدود در اطراف بیمارستان دی منجر شد.  هرچند در فرایند انتقال به بیمارستان هم انتشار تصویر حسین رونقی روی تخت درحالی که مادرش کنارش نشسته است، بخشی از ساختگی بودن روایت‌های این خانواده را برملا کرد.

پروژه دروغ

ابتدای هفته حسین رونقی با تبدیل قرار بازداشت موقت و سپردن وثیقه از زندان آزاد شد. روز گذشته تصاویری از حسین رونقی روی تخت بیمارستان منتشر شد که با پرسش‌های جدی از سوی کاربران همراه بود. کاربران، بویژه کاربران خارج‌نشین این سؤال را مطرح کردند که اگر پای رونقی به گونه‌ای‌ که ادعا شده بود، شکسته است، چرا پاهای او سالم است و در گچ نیست؟ اگر 60 روز است که اعتصاب غذا کرده بود، چرا اثری از لاغری و حتی سوءتغذیه در او نیست؟ برخی از کاربران حتی این‌گونه قضاوت کردند که رونقی تلاش کرده است با حبس کردن نفس خود، شکم خود را فرورفته نشان دهد! خسروی دبیر سابق روزنامه اصلاح‌طلب شرق نیز در توئیتر خود نوشت که دو هفته پیش برای پیگیری وضعیت جسمانی رونقی به بیمارستان دی رفته و در آنجا بازداشت شده است. این فرد در انتقاد از پمپاژ خبرهای اغراق‌آمیز در قبال رونقی نوشت: «خانم‌ها! آقایان! استخوان شکسته و اعتصاب غذای شصت روزه این دفعه گذشت. وجدان داشته باشید و دیگر نکنید!» حمزه غالبی روزنامه‌نگار  اصلاح‌طلب ساکن خارج از کشور نیز در واکنش به رشته توئیت خسروی نوشت:«کل پروژه حسین رونقی بر پایه دروغ بنا شده است.»

سناریوی رسوایی

سناریوسازی دوماهه از سوی خانواده رونقی برای ایجاد بدبینی به نظام جمهوری اسلامی، بویژه از سوی پدر، مادر و برادر وی، درحالی صورت گرفت که حسین رونقی پیش تر با دعوت کشورهای غربی به تحریم ملت ایران، چهره ضدملی و ضدمردمی خود را به نمایش گذاشته بود. وی که در وال‌استریت ژورنال، از زمزمه‌های احتمالی در  امریکا برای خروج نام سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی انتقاد کرده و نوشته بود: «این پیام ما از داخل ایران است: شکنجه‌گران ما را ثروتمند نکنید.»، حالا با موجی از رسوایی و قضاوت‌های افرادی مواجه شده است که برای او نگران بودند.

روزنامه ایران

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها