امیرعبداللهیان: اجازه دخالت هیچ کشوری در امور داخلی خود را نمیدهیم،
وزیر امور خارجه با بیان اینکه متعهد به حقوق بشر هستیم، اما اجازه دخالت هیچ کشوری در امور داخلی خود را نمیدهیم، گفت: رژیم برلین سالهاست با تحریمهای ناعادلانه و غیرانسانی خود، نقض گسترده حقوق بشر را انجام میدهد و اکنون ریاکارانه از سازوکارهای حقوق بشر سوءاستفاده میکند.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (پنجشنبه) سوم آذر ماه در پی صدور قطعنامه در شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران به کارگردانی آلمان در یک رشته توئیت نوشت: رژیم برلین به عنوان تامین کننده اصلی سلاح شیمیایی صدام بر علیه مردم ایران و دیگر فرصت طلبان، سالهاست با تحریمهای ناعادلانه و غیرانسانی خود، نقض گسترده حقوق بشر را انجام میدهد.
رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین در توئیت دیگری افزود: شرم آورتر آنکه، این کار را برای بازیهای بیمقدار داخلی خود انجام میدهند.
امیرعبداللهیان تصریح کرد: این کشورها باید بدانند ایران مقتدر، متعهد به حقوق بشر بوده اما اجازه دخالت هیچ کشوری در امور داخلی خود را نمیدهد.
وی همچنین در توئیت دیگری نوشت: اکنون آنها ریاکارانه از سازوکارهای حقوق بشر سوءاستفاده میکنند تا بیشتر از قبل اقدامات ضد حقوق بشری را علیه مردم ما انجام دهند و همه اینها به نام «همبستگی» دروغین با ایرانیان.
به گزارش فارس، شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد قطعنامه ضدایرانی درباره آنچه «وضعیت حقوق بشر در ایران» خوانده شده را به تصویب رساند.تصویب این قطعنامه به معنای موافقت این شورا با ایجاد یک «هیأت حقیقتیاب» درباره ادعاها در خصوص «نقض حقوق بشر توسط ایران» در اغتشاشات اخیر است.
این قطعنامه با ۲۵ رأی موافق، ۶ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع به تصویب رسید. چین، پاکستان، اریتره، ونزوئلا، کوبا و ارمنستان ۶ کشوری بودند که به این قطعنامه رأی منفی دادند.
گفتنی است چندی پیش نیز کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه کانادا درباره «وضعیت حقوق بشر در ایران» را به تصویب رساند. قطعنامه مذکور با ۷۹ رأی موافق، ۲۸ رأی مخالف و ۶۸ رأی ممتنع به تصویب رسید. ناصر کنعانی سخنگوی وزرات امورخارجه جمهوری اسلامی ایران ۲۶ آبان ماه در واکنش به تصویب قطعنامه وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل، طرح این قطعنامه توسط کانادا با حمایت برخی کشورهای غربی و تکرار ادعاهای بی اساس مبتنی بر اطلاعات نادرست و تعمیمهای غیرصادقانه را فاقد وجاهت قانونی و از اساس مردود خواند./فارس
دیدگاه تان را بنویسید