۱۶ پرچم غیرایرانی علیه پرچم ایران / کدام گروه‌های تجزیه‌طلب در تجمع برلین حضور داشتند؟

کد خبر: 1181772

برلین پایتخت آلمان روز شنبه ۳۰ مهر، محل تجمع اپوزیسیون ضدایرانی خارج‌نشین بود. در این تجمع ۱۶ پرچم علیه ایران برافراشته شد.

۱۶ پرچم غیرایرانی علیه پرچم ایران / کدام گروه‌های تجزیه‌طلب در تجمع برلین حضور داشتند؟

 برلین پایتخت آلمان روز شنبه ۳۰ مهر، محل تجمع اپوزیسیون ضدایرانی خارج‌نشین بود. در این تجمع ۱۶ پرچم علیه ایران برافراشته شد. خبرگزاری فارس در گزارشی به بررسی این ۱۶ پرچم برافراشته شده در برلین پرداخت و نوشت: تجزیه‌طلبان مناطق عرب‌نشین نظیر خوزستان در این تجمع با پرچم «الاحوازیه» شرکت کردند. «حرکة النضال الاحوازیه» سال ۱۳۸۴ اعلام موجودیت کرد. هدف این تشکیلات تروریستی استقلال خوزستان از ایران بود. «حبیب اسیود» سرکرده قبلی الاحوازیه در آبان ۹۹ توسط وزارت اطلاعات دستگیر و به داخل ایران آورده شد. تاکنون بیش از ۴۵۰ نفر از شهروندان کشورمان توسط الاحوازیه کشته و زخمی شدند. اکنون سعید حمیدان سرکرده «الاحوازیه» زیر سایه پادشاه سوئد مشغول به طرح‌ریزی جنایت در ایران است.

چند پرچم کمونیست‌

پرچم‌ گروه‌های تجزیه‌طلب کرد در تجمع ضدایرانی برلین بیشترین فراوانی را به خود اختصاص داد. نکته قابل تأمل اینجاست که تجزیه‌طلبان کرد پس از تجزیه ایران هم نمی‌توانند ذیل یک پرچم واحد جمع شوند! نمونه آن وجود پنج پرچم «اقلیم کردستان»، «جمهوری مهاباد»، «کومله»، «کودار» و «اداره خودمختار کرد در شمال شرق سوریه» بود که همه آنها از سوی تجزیه‌طلبان کرد به اهتزاز درآمد.

مسعود بارزانی سال ۲۰۱۷ رفراندوم تشکیل کشوری مستقل در شمال عراق را برگزار و نیروهای خود را برای جنگ با دولت مرکزی عراق روانه کرد. پروژه تجزیه‌طلبی بارزانی از سوی ایران به شکست انجامید. گروه تروریستی «کومله» به سرکردگی «عبدالله مهتدی» با توجه به وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ و ایجاد خلأ قدرت در مناطق مرزی، از فضای به وجود آمده بخصوص در شهر سنندج سوء‌استفاده کرده و هدف خود را از تشکیل حکومت کمونیستی بر اساس آموزه‌های مائو اعلام کرد. پسرخاله مهسا امینی نیز تحت پرچم کومله مصاحبه تلویزیونی انجام می‌داد. از جمله جنایات کومله «سر بریدن با موزائیک» است.

گروه تجزیه‌طلب موسوم به سازمان جامعه آزاد و دموکراتیک شرق کردستان (کودار) هم که پرچم آن افراشته شد، وابسته به تروریست‌های پژاک است. پرچم بعدی متعلق به کردهای تجزیه‌طلب شمال سوریه موسوم به «اداره خودمختار کُرد در شمال شرق سوریه» بود. این گروه از خلأ حاکمیت دولت سوریه بر مناطق شرق فرات بهره‌برداری کرد و با پشتیبانی ارتش امریکا درصدد ایجاد یک اقلیم کردی در کشور سوریه هستند.

پا‌ن‌ترک‌ها و تجزیه‌طلبان بلوچ

تجزیه‌طلبان بلوچ‌ و حامیان جریان تجزیه‌طلبی پان‌ترکیسم نیز در تجمع برلین حاضر بودند. روز نهم مهر ۱۴۰۱ بود که نهادی خودخوانده در پایتخت ترکیه در راستای مبارزه با آنچه رژیم فارس‌گرای ایران خواند،‌ کمیته تشکیلات مجلس ملی آذربایجان جنوبی را به اصطلاح تأسیس کرد تا از نمد آشوب ایران کلاهی نیز برای پروژه پان‌‌ترک‌های تجزیه‌طلب بافته شود.

در این تجمع، پرچم اوکراین و ارتش آزاد سوریه نیز به اهتزاز درآمد! ارتش آزاد سوریه در سال ۲۰۱۱ تشکیل شد و اعلام جنگ این گروه به دولت سوریه نقطه آغاز بحران مرگبار تروریسم از مرزهای کرمانشاه ایران تا دریای مدیترانه شد.

پرچم «اتحاد جماهیر شوروی سابق»، «رژیم صهیونیستی»، «پرچم بنفش فمنیست‌ها» و «پرچم همجنس‌بازان» نیز از دیگر پرچم‌هایی بود که در تجمع برلین برافراشته شد.

روزنامه ایران

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین