معاون سیاسی موتلفه: هدف نهایی این فتنه براندازی نظام از طریق تجزیه است
معاون سیاسی حزب موتلفه با بیان اینکه دانشجویان باید انتقادات و پیشنهادات خودشان را در کرسیهای آزاداندیشی و از طریق گفتوگو مطرح کنند؛ گفت: باید با آن دسته از دانشجویان که با ابراز خشونت و توهین در اظهار نظرهایشان اصرار دارند، برخورد شود و قطعا تمام اقشار جامعه در برابر قانون یکسان هستند.
معاون سیاسی حزب موتلفه با بیان اینکه دانشجویان باید انتقادات و پیشنهادات خودشان را در کرسیهای آزاداندیشی و از طریق گفتوگو مطرح کنند؛ گفت: باید با آن دسته از دانشجویان که با ابراز خشونت و توهین در اظهار نظرهایشان اصرار دارند، برخورد شود و قطعا تمام اقشار جامعه در برابر قانون یکسان هستند.
مهدی عرب صادق معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب گفت: رهبری معظم انقلاب اسلامی تحرکات فتنه اخیر در صحنه های جنگ نرم ترکیبی را به روشنی تبیین فرمودند و مثل همیشه خنثی کننده توطئه دشمن در دوقطبی سازی جامعه بودند.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی بدبینی مردم نسبت به یکدیگر را از ابزارهای جنگ نرم یاد دانستند و قشر انقلابی ما بایستی با همگرایی اجتماعی مبتنی بر لازمه های تمدن نوین اسلامی، مدنیت و اسلامیت را از مسیر عقلانیت سیاسی در توجه به این ارزشهای ولایی طی کنند.
معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به جوانان و نوجوانان دهه هشتادی اظهار کرد: همه دنیا عظمت سلام فرمانده نسل جدید امت اسلام را که تار و پود توطئه های جنگ نرم استکبار را در هم ریخت، به روشنی دریافت کردند و این نسل حامی، مدافع و پیشران انقلاب اسلامی در گام دوم آن هستند و پیشرفتهای جامعه اسلامی آینده در نظام ارزشی جمهوری اسلامی به دست این نسل رقم خواهد خورد؛ باید با تدبیر مسائل این نسل شنیده و برایشان تدبیر کنیم و وظیفه داریم معطوف به نیازهای این نسل ارزش ها را پیاده سازی کنیم.
عرب صادق بیان کرد: رهبر معظم انقلاب جامعه ورزشی و هنری را الگوی اجتماعی نسل جوان ما دانستند و هجمه به هنرمندان و ورزشکاران را در راستای تحریک گسل اجتماعی و توطئه دشمن در ایجاد شکاف در جامعه دانستند؛ ایشان بر حفظ این بخش مهم و ارزشمند جامعه تأکید داشتند و قطعا انحراف آن بخش ناچیز انگشت شمار که ناآگاهانه و هیجانی بوده، در تعالی انقلاب اسلامی بی اثر است.
معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی به ضرورت آمادگی مسئولان فرهنگی کشور در وظیفه مهم تربیت و پرورش جوانان و نوجوانان تأکید کرد و گفت: شرایط کرونا نسل جوان ما را زودتر از آنچه فکر می شد درگیر فضای تعریف شده دشمن در فضای مجازی کرده و باید برای ین مسئله چارهای اندیشیده شود؛ این مسئله از صحنههای مهم پسا فتنه است و مسئولان نباید دچار خوش خیالی و آسودگی خاطر از تحرکات دشمن بشوند.
وی درباره صیانت همه جانبه از حافظان امنیت تصریح کرد: باید اقتدار و صلابت نیروهای نظامی و انتظامی که در این فتنه مظلوم معاندین و مهرههای آنها شدند، حفظ شود و تعرض به پلیس در واقع تعرض به امنیت اجتماع است که مردم و حاکمیت در مقابل این حرکات مسامحه نمیکنند.
وی افزود: خواصی در این فتنه دچار اشتباه محاسباتی شدند، البته عده ای هم محاسبات خود را برای رسیدن به نتیجه مشترک با دشمن یا به پیروی از دشمن انجام داده بودند؛ رهبر انقلاب خطاب به این گروهها صراحتا فرمودند که خط خودشان را از دشمن جدا کنند و سکوت یا اعلام موضع خلاف خود را جبران کنند که مطابق فرمایش رهبر انقلاب، این همراهی ها چه دانسته یا ندانسته، مشارکت در کشتهسازی و همکاری با توطئه تجزیه طلبی ایران است.
عرب صادق خاطرنشان کرد: مبارزه شناختی و ادراکی در فتنه اخیر، زمان و مکان ندارد، متکی بر زیرساخت های رسانهای نوین و با هدف مشروعیت زدایی، اعتبارزدایی، قداست زدایی و اعتماد زدایی در جامعه سیاهی و نومیدی میکارد و در پی نمادسازی است.
معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: در جنگ سخت، زخمی شناسایی می شود و درمان می شود یا اگر مبارز کشته شود یک نفر از جبهه خودی کم می شود ولی در این جنگ نرم و شناختی زخمی حتی شادمان است و متوجه آسیب نیست و آسیب دیدگان یا بعبارتی کشته گان به جبهه مقابل می روند و فاصله بین خودی و دشمن یک طیف پیوسته است که باید مراقبت نمود.
وی اظهار کرد: بازی های رایانه ای نسل امروز که منجر به رفتارهای هیجانی و ماجراجویی در کف خیابان شده، علاوه بر فضای مجازی عامل مهمی در این اغتشاشات است که باید این هیجان با تدبیر و روشهای نرم فرهنگی مهار شود.
معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: هدف نهایی این فتنه براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران از طریق تجزیه است و استمرار آشوبهای خیابانی را از اهداف مهم طراحان و آمران و برنامه اجرایی عاملان است و در این طراحی هر اقدامی مکمل اقدام دیگری است که به فضل الهی قطعا دشمنان در این زمینه شکست خواهند خورد.
عرب صادق در پایان با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر برگزاری کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها اظهار داشت: معتقدم که دانشجویان باید انتقادات و پیشنهادات خودشان را در کرسیهای آزاداندیشی و از طریق گفتوگو مطرح کنند؛ با برگزاری این کرسیها به صورت مطلوب، باید با آن دسته از دانشجویان که با ابراز خشونت و توهین در اظهار نظرهایشان اصرار دارند، برخورد شود و قطعا تمام اقشار جامعه در برابر قانون یکسان هستند و تفاوتی میان دانشجو و غیر دانشجو نیست./فارس
دیدگاه تان را بنویسید